Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczona nir pozwala mi wychodzić ze znajomymi

Polecane posty

Gość gość
Napisał że to wpadka matole

Gość gość
gość dziś Komentarz na poziomie 12 latka:D ales mi pojechał!!!

Gość gość
11:30 może dlatego,że to on założył ten temat i prezentuje swą beznadziejną postawę? Oczekiwał pochwał i oklasków?

Gość gość
Wpadke mozna usunac... matole

Gość gość
usuń mózg, matole.

Gość gość
W Polsce usunąć????? Za PiS to już nawet po tabletkę po nie pójdzie się odrazu do apteki.

Gość gość
Ona jest w siódmym miesiącu ciąży i teraz powinna przygotowywać do roli matki, mieć spokój a nie przez ciebie, twoje chlanie ciągłe nerwy i stres, zwłaszcza,że ciąża nie była planowana. Interesuje Cię w ogóle to dziecko, chodziłeś z nią do lekarza, do szkoły rodzenia? Jakieś zakupy wyprawkowe? Amoże czas przygotować pokój dla dziecka? Czy wszystko tylko na jej głowie? Czy intereuje Cię tylko chlanie i kumple albo jakaś znajoma z drugiego końca Polski są ważniejsi?

Gość gość
Co tu dywagować nad tym tematem. Dorosłe dziecko zrobiło dziecko i się nad sobą rozczuliło. Ani w nim miłości, ani zrozumienia, ani kompromisu, ani odpowiedzialności. Laska nie jest bluszczem, wynika to z wypowiedzi samego autora- gdy nie była w ciąży wychodzili i spędzali czas razem Laska jest w 7 m.c. i ma prawo być niezadowolona gdy jej facet w weekendy chce przeznaczyć na wyjście z koleżanką lub kolegą na picie nawet jej nie zapraszając. Trzeba być na prawdę bezmyślnym by popierać zachowania tak infantylne i nieodpowiedzialne. Może warto po prostu pójść po rozum do głowy i nie dawać głupich i niepotrzebnych rad "smarkaczowi" tylko nim potrząsnąć. Pamiętajcie jeśli popieracie taki styl życia i utrzymujecie w przekonaniu, że jest on ok bierzecie na siebie odpowiedzialność za zaniedbanie kobiety i dziecka oraz rozpad ich związku. Jeśli macie sumienie to okażecie rozwagę i nie będziecie dawać durnych rad tylko przemyślicie sprawę i utrwalicie go w przekonaniu, że teraz powinno być najważniejsze dla niego zajęcie się jego rodziną.

Gość gość
gość:dziś No, tego nie wiadomo, z tych informacji nie wynika czy mają już gotowa wyprawkę. Najprawdopodobniej nie chodzili do szkoły rodzenia bo gdyby tak było chłopak nie miałby dylematu kumple vs. ciężarna narzeczona.Daliby mu tam szkołę odpowiedzialności jak nie prowadząca to inni tatusiowie, z których miałby przykład. On teraz czerpie przykład z kolegów od picia, którzy albo są równie niedojrzali albo nie mają jeszcze założonych rodzin. Powiela sobie wzorce z, którymi się już zetknął więc wnioskuję, że o żadnej szkole rodzenie nie było nawet mowy.

Gość gość
12:05 Niestety mam podobne odczucia, dlatego próbuję dać mu do myślenia co znaiedbał, tak jak opisała to osoba,która napisała post niżej, o tej samej godzinie. Osoby, które popierają, bronią autora powinny się wstydzić. Każdy ma prawo do oddechu, czasu dla siebie ale nie w takiej formie, nie w taki sposób jak robi to autor. Nie czas i miejsce by zachowywać się jak dziecko .

Gość gość
gość:dziś Akurat oba posty pisałam ja. Najgorsze jest przekonanie, że jest się bezkarnym w internecie i można wszystko napisać. Gdyby rozmowa nie była na forum w internecie tylko face to face to mało kto klepał by go po ramieniu i utwierdzał, że dobrze postępuje

Gość gość
Niestety dla polskich meneli impreza jest najważniejsza , znajomi zabawa , zero ambicji w życiu , zero priorytetów , po co nam 500 plus skoro takie patole to już 70 % społeczeństwa , byle się wyszalec , nazrec i wysrac, takie zwierzęta mentalne bez żadnych celów w życiu

Gość gość
Bo tobie nie potrzebna narzeczona tylko szlauf z imprezy , do rodziny trzeba dorosnąć bachorze który zrobił dziecko

Gość gość
Nie byłem z nią u lekarza ani razu bo zawsze chodzi w godzinach mojej pracy. Co do wyprawki to ona już wszystko kupiła ,ja mam kupić tylko łóżko i materac bo to zostało do kupienia.

Gość gość
Jeśli dla ciebie wazniejsi są koledzy i chlanie to gratuluję , zatrzymales się mentalnie na poziomie 20 latka po zawodowce, bo nawet 20 latek z dobrym wyszkatlceniem ma większe priorytety i ambicje niż ty , dziwi mnie jak to jest ze jeden facet w wieku 20 lat studiuje pracuje utrzymuje mieszkanie a inny facet koło 30 ma narzeczona a jego jedyna ambicja jest chlanie z kolegami i wypady mając w domu ciezarna kobietę , ale tak to jest jak się bierze faceta odrzuta z marginesu , bo wątpię żeby był inteligentnym mlodziencem z dobrej inteligentnej rodziny , prędzej autor tematu to patus z kamienicy który zrobił dziecko karynie

Gość gość
A szkoła rodzenia to strata czasu

Gość gość
Jak facet taki beznadziejny to po co ta dziewczyna z nim do lozka chodzila?? I w dodatku nie zabezpieczala sie odpowiednio? Obie strony powinny o to dbac, ale niestety w razie wpadki wiekszosc spada na kobiete, wiec powinna o tym myslec

Gość gość
"Nie byłem z nią u lekarza ani razu bo zawsze chodzi w godzinach mojej pracy. " X A nie mogłeś ani razu się zwolnić lub poprosić o urlop- nie byłeś nigdy na usg?

Gość gość
"A szkoła rodzenia to strata czasu: X No tam nie popijesz.

Gość gość
Powtarzam po raz kolejny że się zabezpieczaliśmy tylko jak wiecie nic nie daje 100% pewności. Jesteśmy normalnymi ludźmi a nie Karyną i Sebkiem. Ja jestem po 2 kierunkach studiów, mieszkamy w mieszkaniu kupionym przez moich rodziców. Zaręczyliśmy się rok temu. Do czasu ciąży wszystko się układało. Od kiedy jest w ciąży jest obrazalska i nie da się z nią pogadać.

Gość gość
Nie,nie byłem nigdy na usg. Śmieszy mnie to bieganie na każde badania. Dziecko zobaczę już niedługo bo za 2 mce. I nie,nie mogłem się zwolnić z pracy żeby iść na jakieś badanie.

Gość gość
Ta twoja uczelnia to chyba " wyższa szkoła melanzu i uchlewania mordy" sorry ale na słabe studia zaoczne może iść każdy , nie sądzę żebyś był człowiekiem z klasa bo ja takich Ludzi znam i oni nawet ma każdym najmniejszym usg byli , żony z oka nie spuszczali jak miała rodzić , po prostu trafił się biednej dziewczynie beznadziejny człowiek do życia , który nie myśli , chłopak mojej kuzynki po gimnazjum sie bardziej nią opiekował w ciąży

Gość gość
'jakieś badanie' tyle w temacie co do twojego podejścia. To jakieś badanie jest 3x na ciążę, rzeczywiscie śmieszne chodzić tam z narzeczoną

Gość gość
"Nie,nie byłem nigdy na usg. Śmieszy mnie to bieganie na każde badania. " X Na każde? Przecież nie byłeś nawet na jednym.

Gość gość
A byliście gdzieś na wakacjach- to wasze ostatnie wakacje tylko we dwoje, potem już z dzieckiem.

Gość gość
Nie,nie zaoczne. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć. Na wakacjach w tym roku nie byliśmy ale to akurat przez nią bo twierdzi że nie nadaje się już na wyjazdy.

Gość gość
Ja nie wiem czy te dziewczyny przed związkiem naprawdę nie widza ze facet to ochlejus ? Że ,jego życie to znajomi ? Że nie umie sobie niczego odmówić tylko " on " i "on " w sumie to mi takich nawet nie szkoda bo widziały galy co brały , że taki ktoś do związku ani do życia się nie nadaje , bo normalny facet to pracuje myśli żeby się dorobić i żeby dziecku niczego nie brakowało , a uwierzcie takich jest dużo

Gość gość
Smutne więc, że chłopak niby po studiach ma tak mało wrażliwości, empatii i co tu dużo gadać, miłości dla swojego dziecka i kobiety Wiesz, jakie to fajne uczucie zobaczyć na USG swoje dziecko? Nie, nie wiesz bo to dla Ciebie''jakieś badanie''...ech. Co my możemy wiedzieć? Pewnie więcej niż Ty. Wiemy na przykład,że ciąża to wyjątkowy,wymagający okres życia dla kobiety i ma prawo zachowywać się inaczej, czuć inaczej niż dotychczas w swoim życiu. Sam zauważyłeś,że ona się zmieniła i zamiast wykazać się wyrozumiałością, ty uciekasz. Boję się myśleć co będzie o porodzie jak ksiioonzzee nie będzie mógł się wyspać gdy maleństwo zakwili. Krzykniesz do niej:''ucisz tego bachora bo mi łeb pęka(przepity vodką)?

Gość gość
Chłopie ale Ty się pogrążasz. :/ Odpowiedzialność za ciąże nie spada tylko na nią a na oboje rodziców nawet ptaki to wiedzą patrz bociany czy łabędzie. Fajnie, że nie byłeś na żadnym USG :/ Nie byłam w ciąży ale to badanie nie przeprowadza się aż tak często i fakt na każdą wizytę nie da się iść z kobietą jeśli się pracuje ale na pierwsze by wypadało. Ja tej dziewczynie po prostu współczuję. Jej błędem było zakochanie się w niedojrzałym dzieciuchu. Na Twoim miejscu zamiast pogrążać się na kafeterii zasuwałabym migiem po to łóżeczko i z bukietem kwiatów przeprosiła dziewczynę za zaniedbanie

Gość gość
Nie znam mężczyzny, który nie był przynajmniej raz na usg z kobietą.