Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu urodzeni.w latach 70?

Polecane posty

@23:51 tak, tyle że z tą "subtelną" "różnicą" że w komunie wyzyskiwało Cię państwo, a w kapitaliźmie najczęściej prywatne przedsiębiorstwo...

Gość gość
Aaa i super muza...punk, itd..jarocin..inny klimat wtedy na tych festiealach niz teraz

Gość gość
pisanie spisywanych tekstów do różnych zachodnich firm aby przysłali katalogi np matchbox, lego lub naklejki coca coli, ma ktoś jeszcze te teksty, ciekawe co to naprawde spisywaliśmy, ale po kilku miesiącach nieraz coś przychodziło i była radość jak wygranie w lotto, stare piękne czasy

Gość gość
23:50 tak, ja tez jak sie przeprowadzilem, pisalem pare miesiecy z kolezanka. Potem przestalismy. Wszystkie najlepsze znajomosci sie zepsuly.

Gość gość
Pamietam.ogl.stanu wojennego,przyszla mama i powiedziala ze jutro nie ide do szkoly...mialam 10lat, i rozmowy na drugi dzien, nie za bardzo orientowalam sie o co chodzi..ale w powietrzu byl strach

Gość gość
Zapach listow, ogladanie czyjegos pisma dlugopisem, polecam. Ale w tych czasach kto tak robi? Chyba tylko zyczenia sztuczne na swiwta.

Gość gość
fajne beztroskie czasy, szkoda że nie wrócą, ja pamiętam imprezy domowe i potańcówki, teraz już takich nie robią ludzie, dusza ludzka została zniszczona

Gość gość
Byly anonse.np w swiecie mlodych., ze sie kogos pozna:) tym sposobem.napisalam do jednego chlopaka i pisalismy kilkalat;)

Gość gość
kapitalizm zniszczył lud polski, zrobił chorą rywalizacje, pogoń za kasą, braki czasu, spłacanie kredytów i ogólne odizolowanie się ludzi

Gość gość
23:59 tak, dusza ludzka zostala zniszczona, tez tak czuję...

Gość gość
23:57 ja mialem chyba z 5 lat. Wydawalo mi sie, ze zakrywali kocami, zeby nikt nie widzial swiatla ze ktos jest w domu bo by zrzucili bomby. Albo zeby nie widziiec wybuchu bomby atomowej, z reszta co ja moglem wtwedy wiedziec.

Gość gość
technologia niby fajna ale zniszczyła relacje międzyludzkie, teraz już ludzie tylko raczej cierpią

Gość gość
Mi zniszczylo relacje przyzwyczajenie do tego, zeby sie duzo uczyc do szkoly. Tak, pozniej jeszcze internet.

Gość gość
Portali randkowych od groma tylu samotnych ludzi, ciezko kogos poznac mimo wszystko..

Gość gość
wtedy wszyscy mieli dużo wolnego czasu, pomimo że pracowali, nic nie było robione dla zysku, ludzie byli bardziej przyjaźni i łatwiej się innych poznawało, teraz tragedia, dawniej był nacisk na relacje międzyludzkie i rodzine, teraz tylko hajs i materializm ( nigdy nie zadowoleni niestety )

Gość gość
Tak, ja mam odczucie, ze teraz wszystko takie plytkie jest...:( dlatego.tesknie za tamtymi czasami bo bylo napr a wde inaczej. Ciesze sie ze sa tez tu inni tacy j ak ja, jest ktos z Poznania?

Gość gość
gość dziś Portali randkowych od groma tylu samotnych ludzi, ciezko kogos poznac mimo wszystko.. > bo przez TV i reklamy ludzie mają chore i nierealne wymagania od drugiej osoby bycia ideałem, co w praktyce jest nierealne, więc gniją sami i cierpią, zostali zniszczeni psychicznie

Gość gość
Jeszcze co bardzo mi przypadlo do gustu to muzyka od 84 do 95. Pozniejsza juz mi sieniepodobala, tzn za duzo konmputera za malo spiewu ludzi. Chodzi o muzyke taneczna, ale nie disco polo.

Gość gość
Masz na mysli Papa Dance?:)

Gość gość
ja wyjechałem w wieku 10 lat do stanów, to była różnica dzień i noc w dostępie do dóbr materialnych czy nawet jedzenia, niestety straciłem kontakt z wszystkimi znajomymi z klasy w PL, komunikacja wtedy była droga lub bardzo wolna listami

Gość gość
Moze tez, ale jasluchalem takich jak np Samanta Fox, Sabrina, Italo disco i Modern Talking. Polskich mniej. No i fajny byl eurodance, spiew i muzyka a nie teraz to jest komputer i sex na telwdysku, nic zeby wpadlo na dlugo w ucho.

Gość TV i polityka
Lady Pank, Beatelsi, i przegrywanie muzyki na kasetach hehe, to były czasy, i dwa kanały w TV czarnobiałym i propaganda polityczna w nich od rana do wieczora, tylko bajki o 19 przez 20minut

Gość gość
Sandra tez.

Gość gość
Ja lubilam.muzyke alternatywna, rock, plyty sie zdobywalo, albo kasety;) albo nagrywalo z radia, pamietam Beksinskiego, romantycy muzyki rockowej...ja chce sieprzenisc do tych czasow....:(

Gość gość
Nie wazna byla tak jakosc nagrywanej muzyki, a to jak sie czulo sluchajac super piosenek, ktore mozna bylo powtarzac i nigdy sie nie nudzily.

Gość 70te i 80te
TV to wtedy się nie oglądało wiele bo nic nie było zwykle, Czterej Pancerni mi się przypominają tylko i Stawka Większa Niż Życie i filmy wojenne, potem w kinie E.T., Gwiezdne Wojny, Poszukiwacze Zaginionej Arki, Bruce Lee z Wejściem Smoka i Akademia Pana Kleksa, z muzyki Madonna i Michael Jackson, Modern Talking, Shakin Stevens

Gość gość
Musze powiedziec, ze mialem wtedy, w wieku do 9 lat codzienny kontakt, rozmowy z kolezankami, kolega. Jak nie mialem go bo bylem chory, czy cos z 2-3 dni, czulem sie juz dziwnie. Kazdy wychodzil na powietrze i mozna bylo kogos spotkac.

Gość gość
Spojrzcie na temat o urodzonych w latach 90. Czy oni maja co wspominac?

Gość gość
Ja jestem po 30sce, pamietam jak ogladalam z zachwytem reality shows na mtv. Do dzisiaj pamietam niektore odcinki hehe. Albo w nocy przez antene satelitarna programy Jay Leno czy medical detectives. I pomyslec ze teraz jest wszystko, w tv, na you tube :P

Gość gość
Mysle, ze teraz jest przeladowanie tymi smieciami, co dla ludzi nie sa istotne i odbieraja im czas, checi do zycia, prawdziwego. Nie lubie ogladac tv przez internet, youtube rzadko. Facebook to tylko miejsca gdzie odbiera sie ludziom prawdziwy kontakt ze soba. Pirtal randkowy jeszcze, jesli korzysta z niego tylko niesmiala osoba jest ok. Inaczej to bardzo dziwne.