Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sn czy cc, do kobiet wojujących, że tylko sn ma prawo bytu

Polecane posty

Gość gość
Płacenie składek to jedno, a łapówka to drugie. To że płacisz składki to jeszcze nie oznacza, że mają ci z tej okazji zrobić cc.

Gość gość
A w sumie dlaczego nie? Dlaczego to nie jest po prostu opcją do wyboru jeśli ktoś chce? Wiele osób bardzo chce sn, więc to nie byłoby tak, że nagle wszyscy by chcieli cc. I tak kto chce to je ma, więc czemu to nie jest po prostu opcją? Ten kraj to jednak jest pochrzaniony, wszędzie ze wszystkim problem, na nic nie ma kasy itd, ale podwyższać opłaty i podatki i swoje wypłaty to politycy potrafią. I potem się dziwić, że łapówki, że to i siamto- bo każdy chce mieć dostęp do tego co ułatwia życia i co w innych krajach jest normalnie dostępne... Jak chcesz mieć białą plombę do musisz iść prywatnie, wszystko co normalne tylko dla bogatych

Gość gość
Mają mi zapewnić opiekę po porodzie jak i mojemu dziecku. CC jest tylko w trakcie a cała otoczka tej CC mi się należy, badania przed i po dla mnie i mojego dziecka. Więc nie będę płaciła prywatnie 6 koła za cesarkę kiedy Państwo mi zabiera pieniądze co mc na ubezpieczenie zdrowotne :)