Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piszemy wiersze

Polecane posty

Gość gość
Nie ma i nie będzie.

Gość gość
Nic To… Cos mnie Bola dzisiaj kosci napisze wiec cos o nicosci… Majac troche czystej wody w wannie, szturmowalem piane jak przy pannie. Juz pol wanny tak zdobylem, lecz mym kosciom nie ulzylem. Nie rusza sie zadne kosci bez wanny pelnej milosci. Prozno szukac piany w nicosci wody spienionej spragnionych kosci Wasc kosc masz milosc za nicosc, nicoscia wiec koscia niemilosierna oka o***tu oddzwierna. Niczym nicosc jestes niemrawy bijesz tak piane wciaz dla zabawy Jestem tak sam niczego sobie jak sobie sam dobrze zrobie. Zrobione zatopione,zycie uspione... Bylem Tu jak Tony Halik,na nic juz szarika szalik. Bylem ale sie zmylem,troche piany znow ubilem. Nic to,ale nie na nic,sa paszporty nie ma granic. To Nic...

Gość gość
dzis piatek i mam nadzieje ze wiecej sie tu podzieje piszcie wiersze ludzie po tygodniowym trudzie

Gość gość
Przepiekne wersy Perlowa Krolowo Czytalam z radoscia kazde Twoje slowo.. Kolejna poetka, utalentowana szyk i profesja dobrze zachowana. Dzieki za te wersy z ktorymi sie dzielisz nadzieja daje slowo ze bardziej sie osmielisz pisac wierszy wiecej a to nam sie podoba cudowna Krolowa..

Gość gość
Masowanie przez delikatne muskanie,tak bym chciała Kochanie.

Gość gość
czy napiszecie cos wesolego takiego iscie piatkowego? nudy tutaj nikt nie pisze znowu jeno cisze slysze..

Gość gość
Piątek jest od chlania a nie wierszy pisania.

Gość gość
Nie potrafię już pisać wierszy. Może kiedyś to wróci ale nie dziś i jutro.

Gość gość
chlanie juz bylo lecz sie znudzilo

Gość gość
Ma pracę, a samotny wśród ludzi. Do życia zmuszony w tęsknocie. Samotny co rano się budzi, Sam idzie po jesiennym błocie. Czy spotka gdzieś drugą osobę, Kochaną, szaloną, uczciwą, I czułą przez całą dobę. Czy spotka miłość prawdziwą? W tym świecie zimnym, bez uczuć, Tak trudno jest żyć dla miłości. Najłatwiej dla wielu jest nie czuć, W pieniądzu szukać radości.

Gość gość
smutne twe zycie poeto lecz na pocieszenie napisze tylko tyle zyj w szczesciu i sie nie daj kota przygarnij biedaka jego dola nie lepsza dobrze jest miec zwierzaka

Gość gość
brak wieszczy nie ma wierszy

Gość gość
napiszcie prosze bo ciszy nie znosze a jak na zlosc wylecial kazdy gosc

Gość gość
napiszcie cos wesolego nikomu nic do tego ze nudno tu i zle rozrywki jakiejs chce..

Gość gość
dzien dobry poszedles juz?

Gość blednygosc
Jeszcze nie. A co idziesz ze mną czy kawkę chcesz wypić? Znaczy ze mną :)

Kurcze Że w zgledu na klimat topiku Mam pytań bez liku Ale najważniejsze jest jedno Chcesz kawę chlipnac ze mną?:D

Gość gość
A ja kawę wychlipię, bo rano ledwo zipię :)

Gość gość
Mocną, kolumbijską, typ Excelso. Jedną z rana wypijam i dzień dobrze zaczynam :) a Ty?

Gość gość
ja za kawe dziekuje bo sie zle czuje herbate zas poprosze to znacznie lepiej znosze

Gość gość www
A ja mam takie pytanie otwarte Czy sklepy są dzisiaj otwarte? :classic_cool:

Gość gość
Błędny, to ja, od kawy. Coś więcej napiszę, żeby przerwać tę ciszę :) nie będzie tajemnicą, gdy wspomnę, że na niebiesko czasem tu coś skrobnę :)

Gość gość www
I zanim do sklepu powale chce żeby ktoś mnie za ryma pochwalił :classic_cool: I proszę by był to hymn pochwalny gdyż mój rym jest idealny :classic_cool:

Ja lubię czarna baz niczego :) To jest najlepsze dla smaku mego Kawa sama w sobie ma smak najlepszy Bez mleka, cukru i pierdół zbytecznych. Teraz do gościa co o sklepy zagail Dzisiejsza niedzielą rząd kosciol mamił :P Więc pracować może tylko ksiądz w kościele By stać cię było z tacą na bardzo wiele :D

Gość gość
Ja wypije kawę a wieczorem zjem strawe. Nawet na pindoka Pan Krzyś czy tam zdzis się polasil bo tak się transiol wylasil.