Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tu kobiety, które nie mogą zajść w ciążę i im to odpowiada?

Polecane posty

Gość gość

Mam jedno dziecko. Więcej dzieci nie planuję. Od kilku miesięcy zauważyłam, że cykle mam nieregularne i bezowulacyjne. Zbliżam się do czterdziestki, więc nawet mnie to nie dziwi i nie przeszkadza mi to, a wręcz cieszy. Nie chciałabym żadnej wpadki i bardzo bym się cieszyła, gdyby etap, w którym moglabym zajść w ciążę, minął już bezpowrotnie ;)

Gość gość
tak,ja tak mam. Mam 31 lat i też co raz częściej mam cykl bezowulacyjny,mam o tyle gorzej,ze maz chce następne dziecko

Gość gość
Mam dwoje dzieci urodzone przed pcos. Cieszy mnie, że mam dzieci bez kombinowania, kuracji etc, jednocześnie cieszy mnie, że nie będę mieć więcej. Wiecie, mieć dzieci i potem nie móc, to jest ok. Gorzej jak się nie ma dzieci i człowiek się nagle dowiaduje, że nie może. Oj ciężko to przełknąć.

Gość gość
Ja mam jedno dziecko. Zawsze z mężem rozmawialiśmy o dwójce. Taki był plan. Jak urodził się syn mąż powiedział że on chce drugie a potem trzecie. A ja póki co nie wyobrażam sobie mieć więcej dzieci. Nie wiem co będzie kiedyś. Być może zmienię zdanie. Ale czasem myślę że gdyby się okazało że nie mogę mieć więcej dzieci to bym się cieszyła. Synek ma 1,5 roku. Ja mam 26 lat. Dlatego narazie raczej nic się nie zmieni. A ja mam czas na zmianę zdania

Gość gość
Skąd wiesz, ze masz cykle bezowulacyjne?

Gość gość
Ja mam niedrożne jajowody, nie będę mieć nigdy dzieci. Ale w sumie lepsze to niż lądowanie w siebie tabletek anty do menopauzy.