Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka zrobiła z siebie kurę domową i w końcu się doigrała !

Polecane posty

Gość gość
13.10 No racja, ale trzeba umieć jeszcze tą winę męża udowodnić. Jak kobieta nie ma głowy na karku, ani dobrego adwokata a facet ma jedno i drugie to jest to praktycznie nie do zrobienia.

Gość gość
spoko...nie określaj was w takim razie mianem koleżanek ;-) bo nimi dla siebie nie jesteście ;-) raczej podłymi sukami.

Gość gość
Masz rację . Każdy ma inne oczekiwania wobec swojego partnera trzeba je też trochę szanować. Często partnerzy mają jakieś oczekiwania wobec siebie niektóry uważają że oczywiście nie będę ………. . To się mści i to bardzo.

Gość gość
13:15 różnie z tym bywa. Moja znajoma nie była biegła w tych sprawach, nie miała dobrego adwokata i jakoś tysiąc złotych dla siebie dostaje.

Gość gość
Miałam taką samą sytuację w swoim życiu. Wyszłam za mąż,urodziłam 2 dzieci,zawsze dbałam o dom,ciepły obiad,organizowałam wszelkie wakacje itp.i też zostałam z niczym.Mąż któregoś dnia mi oświadczył,że poznał koleżankę w pracy i się zakochał.Próbowałam walczyć choćby dla dobra dzieci ale nic z tego nie wyszło.W wieku 34 lat zostałam z buntujacymi się nastolatkami dla których nasz rozwód był rewolucją w życiu. Mąż za to żyje sobie jak wolny ptak z kochanką i raz w tygodniu odwiedza dzieci.Nie rozumiem do teraz czemu przestałam mu wystarczać-sex był kiedy chciał,ja jestem zadbana i w miarę szczupła noszę rozmiar 38.

Gość gość
no tysiąc to naprawdę będzie miała świetlane życie

Gość gość
może za cwana byłaś to częsta wada kobiet

Gość gość
13:19 tysiąc ma od niego ;-) a reszta to jej inicjatywa. Lepiej mieć niż nie mieć

Gość gość
Nie rozumiem do teraz .......a wystarczyło się zapytać i to spełnić.....

Gość gość
Niektóre kobiety są tak porządne ze aż się rzygać chce od tego . Mają wszystko poukładane sex wygląd dzieci wszystko perfekt .

Gość gość
Chyba was fantazja ponosi. Średnie alimenty na ex małżonka to ok 150 PLN miesięcznie. I zdarzają się bardzo rzadko. Poza tym wystarczy udowodnić że mieszka z kim czyli jest w związku nie formalnym i już po alimentach.

Gość gość
Zdecydowanie tysiąc cod jednego tysiąc od drugiego a może jeszcze od trzeciego mieszkanie rodzina plus emerytura dla matek podobno ma być taka świetlana przyszłość

Gość gość
Moja rówieśniczka byłą konkubiną jakiegoś doktorka maiłą z nim dwoje dzieci dokąd go kręciła była z nim jak jej już się popieprzyło w głowie po urodzeniu dzieci facet wynajął jej jakieś mieszkanko dostaje kasę na dzieci ale nie dla siebie musi zapierdzielać i g****o ma facet nie żałuje kasy na dzieci a ona musi zapierdzielać w marnej robocie

Gość gość
Autorko,a co to znaczy zadbana? :-D Ja też nie chodzę do fryzjera,bo noszę krótkie włosy do brody a koncówki podcina mi koleżanka. Nie chodzę do kosmetyczki,bo się nie maluje po prostu nie lubię.Peeling robię cukrem,czasem kupię jakąś maseczkę którą zrobię w domu. Paznokci też nie maluje,bo obcinam na krótko. Za co codziennie jestem czysta,umyta i to uważam za dbanie o siebie.

Gość gość
To właśnie nazywa się nuda do urzygu. Pierwsze co kobiety robią po urodzeniu dziecka to scinają włosy .

Gość gość
Trzeba wiedzieć jak się w życiu ustawić.Ja jestem zatrudniona w firmie męża.Mam odprowadzane składki,ubezpieczenie itp.i nic nie robię w sumie,bo to fikcyjne stanowisko:-D :-D mam pracę na papierze i mogę sobie spokojnie być kurką domową i siedzieć z dziećmi.

Gość gość
Niestety to prawda. Też mnie to spotkało. Skupiłam się na dziecku i perfekcyjnym domu, uważając, że sama zrobię najlepiej i najdokładniej. I zostałam sama, zaniedbana i bez szmalu. Z małym dzieckiem. Tak więc nawet, gdyby to było prowo-to i tak baaardzooo podobne do mojej sytuacji

Gość gość
Gość 13.31 Ja musiałam obciąć,bo zawsze miałam słabe i cienkie a po porodzie zaczęły jeszcze bardziej wypadać i co? Miałam zostawić te pióra? Wolę krótką fryzurkę która mi pasuje do twarzy.

Gość gość
w takiej sytuacji jest wiele kobiet

Gość gość
13.29 Nie rozśmieszaj mnie. To, że się myjesz to znaczy,że o siebie dbasz ? Mycie się to oczywista oczywistość, jak widać nie dla każdego. Zadbana kobieta to taka która ma zdrowe włosy, ładne paznokcie, zadbane stopy, gładkie i szczupłe ciało, zdrową cerę no i przede wszystkim ładnie ubrana, a nie w rozciągniętym dresie.

Gość gość
dokałdnie krótkie włosy porządne ubrania i wygodne dzieci dom bla bala a gzdie jest tu w tym wszystkim facet

Gość gość
13.32 Miałam podobnie.Uważałam,że póki dziecko jest maleńkie to ono jest najważniejsze,zadbany czysty dom,gorący obiad.O sobie w tym wszystkim zapomniałam,a mąż znudził się rodziną i znalazł sobie wolną panienkę,która może i wygląda,ale nie miała nigdy większych obowiązków. Na dziecko mi płaci,ale nie zbyt chce się z nim widywać,za to ja muszę dzielić czas między pracę i dziecko i znów nie mam siły na dbanie o siebie.Kasy zresztą też.Nie wierzę już w nic w życiu,a mam dopiero 29 lat.

Gość gość
13.32 No i masz racje, ale tutaj nikt nie krytykuje kobiet które nie pracują, tylko te które mimo możliwości zarzynają się w domu i zaniedbują przy okazji.

Gość gość
Autorko to niezupełnie tak działa. Oczywiście że kobieta po urodzeniu dzieci zaniedbuje się, ale u mnie to działa jakby w dwie strony- bo mój mąż też się zaniedbał. Kiedyś przystojny facet, fajnie ubrany,a teraz z brzuszkiem w dresie.

Gość gość
13.37 Może podaj swój ideał rzekomo zadbanej kobiety :-D Pazkoncie mam ok.upiłowane i obcięte.Gruba nie jestem-rozmiar 36/38.Po 3 ciążach niestety nie mam super gładkiego ciała jak modelki z gazet:-D.Ubieram się normalnie spodnie,bluzka/sweter czasem sukienka. Cera w porządku bo nie zapycham jej kosmetykami i nigdy się nie malowałam. Także troluj gdzie indziej.

Gość gość
A ja jestem kura domowa od 13 lat i nie zamienilbym tego na nic innego. Mam zadbany, duży dom, obiadki itp ale mam też czas dla siebie. A mąż, w co nie wierzyłam na początku, wcale mi nie żałuję na kosmetyczki fryzjera itp. Wydaje na.siebie tak z 1200-1400 miesięcznie. Tylko dla mnie. Mąż często mówi że ma najlepsza laske w całym mieście. A mieszkamy w Warszawie ;)

Gość gość
znam przypadek kiedy kobiecie sąd przyznał alimenty od męża ale to było 100 zł miesięcznie. Bo faktycznie znalazł sobie inną i ja zostawił, ale kobieta zostałą uznana za zdrową, zdolna do pracy i z takim wykształceniem, ze mimo wieloletniej przerwy zawodowej w czasie niskiego bezrobocia mogłaby jakakolwiek pracę podjąć.

Gość gość
Ja p*****lo bluza.....To chyba tylko na wycieczkę do lasu, a cały opis z 13:29 to patykiem bym nie tknal

Gość gość
Dziecko jest najważniejsze ale pamiętajcie że jest jeszcze waśz partner i wy same. Mam swoje lata i widziałem jak kobiety zmieniają. Kilka dekad temu wyglądało tom inaczej dziecko też było najważniejsze ale było jeszcze życie teraz jak rodzi się dziecko kobiety dostają p*****lca i co facet ma przestać żyć na kilkanaście lat, a wy o myślicie że wychowanie dzidziusia to wasza jedyna misja w życiu.

Gość gość
My z mężem w sumie oboje się zaniedbaliśmy patrząc na ideały z tv i instagrama.Ja nosze rozm.40 i mam małą oponkę na brzuchu,mąż też trochę utył i ma brzuch odstający.Nadal się kochamy i dobrze nam razem.Gdy się kogoś kocha to wygląd nie ma aż tak wielkiego znaczenia.Zresztą normalne,że ludzie się zmieniają starzeją.