Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka zrobiła z siebie kurę domową i w końcu się doigrała !

Polecane posty

Gość gość
gość dziś dziś - skończyłas chociaz podstawówkę, miałas biologię? Człowiek nalezy do królestwa zwierząt. Ahahahaha, biedna ty... niczego nie rozumiesz, ale niepokoi cię to. ;D Żyj sobie dalej, nie próbuj zrozumieć, bo nie dasz rady. Jeszcze raz powtarzam - tak, ty jesteś tylko zwierzątkiem, "ssakiem", tak zostałaś "skategoryzowana" na tym świecie. Wszystko się zgadza, więc nie musisz mnie wysyłać do podstawówki. ;D

Gość gość
gość dziś dziś - skończyłas chociaz podstawówkę, miałas biologię? Człowiek nalezy do królestwa zwierząt. Ahahahaha, biedna ty... niczego nie rozumiesz, ale niepokoi cię to. ;D Żyj sobie dalej, nie próbuj zrozumieć, bo nie dasz rady. Jeszcze raz powtarzam - tak, ty jesteś tylko zwierzątkiem, "ssakiem", tak zostałaś "skategoryzowana" na tym świecie. Wszystko się zgadza, więc nie musisz mnie wysyłać do podstawówki. ;D

Gość gość
gość dziś dziś - skończyłas chociaz podstawówkę, miałas biologię? Człowiek nalezy do królestwa zwierząt. Ahahahaha, biedna ty... niczego nie rozumiesz, ale niepokoi cię to. Żyj sobie dalej w swoim świecie, nie próbuj zrozumieć, bo nie dasz rady. Jeszcze raz powtarzam: tak, ty jesteś zwierzątkiem, "ssakiem", tak zostałaś "skategoryzowana" na tym świecie. Wszystko się zgadza, więc nie musisz mnie wysyłać do podstawówki. ;D

Gość gość
Oj, biedna ty... nic nie wiesz, więc niepokoi cię to. Żyj sobie dalej w swoim świecie, nie próbuj zrozumieć, bo nie dasz rady. Jeszcze raz powtarzam: tak, ty jesteś zwierzątkiem, za które się masz, dokładniej to ssakiem, tak zostałaś skategoryzowana na tym świecie. Wszystko się zgadza, więc nie musisz mnie wysyłać do podstawówki.

Gość gość
Oj, biedna ty... nic nie wiesz, więc niepokoi cię to. Żyj sobie dalej w swoim świecie, nie próbuj zrozumieć, bo nie dasz rady. Jeszcze raz powtarzam: tak, ty jesteś zwierzątkiem, za które się masz, dokładniej to ssakiem, tak zostałaś skategoryzowana na tym świecie. Wszystko się zgadza, więc nie musisz mnie wysyłać do podstawówki.

Gość gość
gość dziś Owszem. Jednak natura lepiej się z nimi obeszła bo faceci są płodni praktycznie do końca życia. A kobiety duuużo krócej. 50 letni mężczyzna jak jest zadbany i spokojnie znajdzie sobie młodszą kobietę. Czasami dużo młodszą. A kobieta w tym samym wieku? No cóż.... Raczej bez szans.

Gość gość
A co to ma do rzeczy, ze była kura domową? Przecież można również poświęcić się w całości pracy zawodowej i się zaniedbać.

Gość gość
dziś - no fakt. chociaz jest maaasa facetów co wyglądaja w starszym wieku gorzej od rówiesniczek. Ja mam obecnie 40 lat i z powodu drobnej sylwetki nie wyglądam na tyle, prędzej mi daja 30 niz 40, jak ktos mnie nie zna. Włosów tez w ogóle nie farbuje, mam pojedyncze siwe sztuki, które wyrywam. Jestem po rozwodzie, i zobaczyłam kiedys mojego ex męża w tramwaju. JPRD. Jest 4 lata ode mnie tylko starszy, a wygląda jak stary dziad. ZAwsze był uwazany za mega przystojniaka, a mnei brali za szarą mysz. W ogóle go najpierw nie poznałam, gdyby nie gadał przez telefon... poznałam po głosie. Jest totalnie siwy, skóra twarzy jakaś wisząca, ma brzuch, sepleni bo zębów nigdy nie leczył i mimo ze miał mocne to widac nie na zawsze. Chyba by go wzieli za mojego ojca... :( Wielu facetów wygląda do d... po 40 juz, a po 50 to juz w ogóle

Gość gość
Większość kobiet po 40 (zwłaszcza Polek) to też masakra, typowe graszki.