Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koniec historii milosnej...

Polecane posty

Gość gość
Nigdy!Wal się,kogo nazywasz dzieciakiem??Kmiocie

Gość gość
Nie wiem ile razy mam przepraszać ale w sumie przeprosiny i tak pewnie nic nie dadzą, bo nie masz już do mnie zaufania więc raczej je nie odzyskam u Ciebie, skoro wyznajesz zasadę że jak ktoś Ci podpadnie już nie ufasz takiej osobie.

Gość gość
To raczej logiczne zachowanie tej osoby. Bycie ostrożnym a naiwnym to 2 galaktyki.

Gość gość
Dokładnie,j.w. nie ma potrzeby przepraszać i tak niczego to nie zmienia,nic do ciebie nie mam,negatywnego ani pozytywnego,było minęło...

Gość gość
Raczej abiwalentość.

Gość gość
Tyle słów padło, złych, dobrych, prawda zmieszała się z kłamstwem, czas i tak wszystko połączył w teraźniejszość.

Gość gość
To nie wypisuj już tu. Zajmij sie swoim życiem i nie wyzalaj. Chyba naprawdę ci jej brakuje skoro się wyzalasz.

Gość gość
No tak stalam Ci sie juz obojetna po tylu latach, znudzilam Ci sie, dla Ciebie nie istnieje tak naprawde juz 26 lat to co zrobilam czy czegos nie zrobilam i tak nie mialo zadnego znaczenia.

Gość gość
Za 2 lata bedzie ci jej brakować i to bardzo. Zawsze brakuje... Mi brakowało...

Gość gość
Dla Ciebie 26 lat nie istnieje.

Gość gość
A jakie ma to znaczenie...czy to coś zmieni? :( Ty i tak będziesz tam a ja tu.Czyż nie lepiej w tym przypadku się...nienawidzić? :( nie lubieć,nic nie czuć?Mnie jest tak łatwiej,daj już spokój,proszę.Nie mam do ciebie żalu o to kłamstewko,wiem dlaczego tak postąpiła świat,od razu wiedziałem,dałaś mi tylko pretekst,aby uciec od tego wszystkiego co mam w głowie od lat...Nie wiń się,wiem że mnie kochałaś i była byś najlepszą żoną,ale zrozum że mi jest tak łatwiej...proszę przestań pisać,tu,do mnie,ja nie potrafię sobie zabronić tu zaglądać,proszę :( bo to nie ma sensu,a ranimy się,ja cię ramię....

Gość gość
jasne, pewnie cały świat ma cie wspierac w zatarciu przeszłości żeby tobie żyło się łatwiej

Gość gość
J***e mnie twoja opinia gościu

Gość gość
Niby po co miałabym kogoś ranić? Siebie też nie pozwolę . Brak jakiejkolwiek więzi.

Gość gość
Ale nie umiem przestac do Ciebie pisac:( Ty tez bylbys najlepszym mezem dla mnie no ale mozemy sobie tylko tak pisac.

Gość gość
Skończ...przestań,dość już