Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopaki co sobie myslicie gdy dziewczyna raz jest oziębła innym razem miła?

Polecane posty

Gość gość

Kręci was to tak szczerze czy nie, ale tak szczerze bez myslenia o honorze i swoim ego?

Gość gość
Dwubiegunówka albo niedojrzała.

Gość gość
iryrtuje

Gość gość
Myślę że się mną bawi i robie dystans

Gość gość
To tak jakby ci się chciało często sikać a łazienka byłaby co chwile zamknięta, nie zaczęło by cię to wkurzać? Pomyśl sama zanim o coś zapytasz.

Gość gość
nie interesowałaby mnie taka zabawa

Gość gość
W*****a. Chyba że jest mega ładna wtedy wytrzymam do pierwszego sexu. :))

Gość gość
Ale to prawda że wtedy zaczyna nam bardziej zależeć, bo docenia się coś jak sie to traci. To samo mają kobiety i tez na nie to działa . Oczywiście nie można przegiac, bo później ciężko odbudować zaufanie.

Gość gość
Ale to raczej jest zabawa jedynie dla nastolatków, nie wyobrażam sobie aby np 25letnia kobieta tka się zachowywała.

Gość gość
Czasem to nie zabawa ale niezdecydowanie, inne zobowiązania i walka z samym sobą

Gość gość
Tez mi sie wydaje ze to dla nastolatków. Walka sama że sobą u dorosłej kobiety? Albo chcesz albo nie.

Gość gość
Ja taka byłam i facet mi to zarzucał. Kochałam go bardzo mocno i byłam bardzo miła,ale jak np przestal sie nagle odzywać,tak bez powodu na kilka tygodni znikał,to byłam oziębła,bo nie chciałam brnąć dalej w taki związek. Nieraz jak mi przeszło to byłam znowu miła,do nastepnego razu jak mnie w konia zrobił. Jego zdaniem to byly moje fochy nie widzial u siebie błędów. A znikanie tłumaczył ze np miał problem z kuzynem,z bratem. Pozniej wydało sie ze po prostu chlał a wiedział ze jestem cieta na pijaków

Gość gość
Olałbym taką.

Gość gość
Dlaczego mialoby mnie to krecic? Wg mnie takie zachowanie jest syndromem choroby psychicznej, a nie wyobrazam sobie byc w zwiazku z osoba niezrownowazona psychicznie i nie kreca mnie swiry...

Gość gość
Znam taka jedna brzydka. Mega swir. Jak ja olewasz robi sie niebezpieczna.

Gość gość
Każdy ma złe dni.

Gość gość
Dla mnie kobieta moze miec zle dni jak jest dobra i kochana. Psychopatka jak sie usmiecha to az niedobrze sie robi.

Gość gość
To nie zabawa. Jeśli jest jakiś problem aby uczucie rozwijało sie na kolejne etapy, kobieta jak każdy ma swoje lepsze i gorsze dni, jednego dnia ma ochotę powalczyć albo zateskni ze zdwojoną siłą a innego ma ochotę zaszyc się gdzieś i nie myśleć. Dużo zależy czy ten on też w danej chwili reaguje pozytywnie czy sam nie ma humoru. Większa część kobiet ma rozbudowaną empatię kiedy czują, że on jest na "nie " wolą zejść z drogi i przeczekać.

Gość gość
Najważniejszy jest charakter u kobiety a nie wygląd. Jak jest smutna czasem to nie szkodzi. Jakby byla ciągle uśmiechnieta to p*****lnięta. Lepiej szczerze pokazywać nastój a nie udawać.

Gość gość
Faceci nie wiedzą jak miły gest potrafi rozpromienic kobietę chca byc tacy męscy i macho i przez to tacy chłodni.

Gość gość
Jezeli czujesz ze on cie nie chce to nie staraj. Lepiej ustapic i nie pchac sie w taki zwiazek. Chcesz byc niekochana?

Gość gość
Jak facet probuje wszystkie rozpromienic to nagle staje sie k****arzem.

Gość marawstala
Nikt nie jest jednostajny : )

Gość gość
Zachowujesz się irrancjonalnie, więc zmaga się z uczuciami na odległość i raz " chowa te uczucia", innym razem wypływają one z niej.

Gość gość
16:44 cos mylisz, k*****.rz to ten co chodzi do wiadomych pań, a nie ten co ma trochę ciepła i dobrego słowa dla dziewczyny, której sie spodobał i która mu sie podoba.

Gość gość
Grasz kobietą, katujesz ją psychicznie, a później dajesz pod ocenę jej zachowanie. Lecz się, albo napraw swoją głowe która żle odbiera zachowania ludzkie.

Gość gość
Nie chcesz jej więc ciepło zachowuje dla siebie.

Gość gość
Przepraszam nie cofnę czasu. Ale kobiety też takie są. Ja mają super charakter to rozkochują i potem wiele złamanych serc. Zakochana kobieta kobieta nie potrafi się z tym pogodzi... My troche czasem popłaczemy i przejdzie. Są tacy ludzie, że przyciągaja serduszka do siebie ale nie robią tego z premedytacją. Trzeba być twardym nie miętkim:)

Gość gość
Powiedzcie warto interesować się facetem który lubi takie gierki ze jeśli coś jest nie po jego myśli to zamiast się starać żeby było dobrze to on przestaje się odzywać milczy?

Gość gość
Na 100% wszyscy nie macie nawet 25 lat. Przedszkole.