Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką szansę ma na ładną, młodą i inteligentna kobietę facet 43

Polecane posty

Gość gość
Poczytaj o tym. Mąż odszedł do młodszej, a za chwilę chciał wrócić. Okazało się, że oskubała go z kasy i zdradzała. Żona też już potem nie chce. Mam chłopaka 6 lat starszego i naprawdę czuję tę różnicę. Całe życie uprawiał sport. Jego ciało jest zajepiste. A jednak różnica jest spora.

Gość gość
14:41 Prawie jak z tatą. Ja brzydzę się facetami w tym wieku.

Gość gość
Zgadza się. Starą rurę już miałeś i jak na tym wyszedłeś, nie powtarzaj błędu :classic_cool:

Gość gość
Niby wierzycie, że możecie związać się z 20latką, ale jednak pod skórą dobrze wiecie, że to kosztuje. Smutny los takich panów. Niby uważają się za wartych miłości, ale jednak przygotowują portfel. Żałosne.

Gość gość
Co racja to racja, wiek u kobiety ten dojrzały to żadna zaleta, mądrzejsze nie są a innych zalet też nie widzę, jedyne zalety już przeminęły. Faktycznie lepiej postawić na młodszą.

Gość gość
Jakiś natręt- desperat spamuje swoje chcenia na forum, ale to niewiele daje. Starszych od siebie to można chcieć wtedy, gdy się jest na podobnym poziomie dojrzałości życiowej, czyli 40 - latce wszystko jedno czy jest z 40- latkiem czy 50-latkiem. Jednak jak facet ma 42 lata i dwójkę dzieci, to jaka przyszłość czeka młodszą dziewczynę z takim ? Ona chce mieć swoje dzieci, swoją rodzinę, a nie być zabawką dla kogoś, kto szuka przede wszystkim młodego ciała. Chcesz młode ciało, to se kup takie na godziny.

Gość gość
Straszny stosunek do kobiet. Straszne wychowanie. Współczuję matce, babci. Współczuję też tobie, bo to skazuje cię na pedalstwo albo samotność. Smutne.

Gość gość
Mam nadzieję że będziecie równie zasadnicze i mądre w tematach założonych przez kobiety 30-40 lat i zjedziecie je tak jak mnie. Napiszecie o warach i cyckach wiszących do kolan, żeby dały sobie spokój i kupiły psy.

Gość gość
14:52 jest bardzo wiele kobiet które nie chcą mieć dzieci, wręcz szukają facetów z dziećmi aby nie chcieli mieć z nimi.

Gość gość
Myślę, że mądra 43latka nie będzie szukać 20latka...

Gość gość
Weź! To nie to samo i dotyczy tylko facetów, z nami jest zupełnie inaczej, każda zasługuje na drugą szansę i kochającego mężczyznę nawet 20 lat młodszego!

Gość gość
14.54 - rzadko która kobieta marzy o młodszym, więc wyluzuj. Kobiety zazwyczaj szukają równolatków lub takich do 5 lat starszych. Większość związków, jakie znam to związki równolatków lub ludzi z różnica wieku do 5 lat, ale równolatki przeważają.

Gość gość
Ja jestem starszy od mojej dziewczyny 11 lat. Miałem jedna przewagę już na starcie, trochę śmieszne trochę straszne, nie grałem na PlayStation. tzn grałem jak miałem 14 lat ale później już nie. Dla niej to było takie dziwne i takie dojrzałe. :)

Gość gość
14.57 - Jasne, marz dalej. Nieliczne nie chcą mieć własnych dzieci. Mam kilka koleżanek, które nie chciały mieć dzieci, a miały je szybciej niż inne.

Gość gość
14:58 a za ile tych związkowców dajesz gwarancję udanego i szczęśliwego związku, dałabyś sobie rękę uciąć? Na to pytanie każda kobieta reaguje śmiechem a po przemyśleniach dzwoni i mówi o szoku jaki przeżyła uświadamiając sobie jak trudno o szczęśliwą parę, jak dużo pozerów odstawiających tylko teatrzyk ;-)

Gość gość
A co stoi na przeszkodzie by 43latek został ojcem? :)

Gość gość
Znajdziesz młoda, której nie chce się pracować

Gość gość
14:52 - 'czyli 40 - latce wszystko jedno czy jest z 40- latkiem czy 50-latkiem.' Co za bzdura, długo nad tym myślałaś ? :D

Gość gość
Z równolatkami są tylko pantofle miękkim ptakiem robione, potwierdzone na dużej grupie. Same się przyglądnijcie rodzinie, znajomym. No i nie wmawiajcie autorowi że te pantofle są szczęśliwe i taki jego los :-)

Gość gość
Wiek ojca szkodzi. Po co ryzykować ze starszym, jak można z młodym równolatkiem mieć większe szanse na zdrowe dzieci ? Badania naukowe coraz częściej potwierdzają, że starsze komórki ojca produkują wadliwy materiał genetyczny. https://tylkomedycyna.pl/wiadomosc/genetycy-odradzaja-starszym-mezczyznom-plodzenie-dzieci http://tatapad.pl/zdrowie/wiek-ojca-a-zdrowie-dziecka-mezczyzni-maja-date-waznosci/

Gość gość
Wiek ojca jak ojca. Gorzej matki. Taka 40 to już śmieć genetyczny :D

Gość gość
43 latek może zostać ojcem tylko zwykle jak sie ledwo uwolnił od zony to chce sie pobawić, anie przewijać 3 dziecko, a tu siły juz nie te, a jesli jakaś młoda na niego poleci- czy dla kasy, czy nie daj boże z miłości to pierwsze co zrobi to spróbuje go sobie zaklepać na stałe za pomoca dzieciaka

Gość gość
Wiek ojca jak ojca. Gorzej matki. Taka 40 to już śmieć genetyczny smiech.gif x wspomniałes juz o o tym swojej matce. Obawiam sie ze nie masz odwagi b bu ciebie własnoręcznie ściera do podłogi zajepała. Więc nie kozakuj w necie

Gość gość
15.17 każdy mierzy swoją miarą, wyrachowana raszplo :)

Gość gość
15.19 Ale prawda boli hahahahaha

Gość gość
15.16 - Przeczytałeś artykuły, które Ci zalinkowałam ? Jeśli tak, to masz niezłe ego, jeśli uważasz, że zdanie naukowców jest mniej warte niż Twoje własne.

Gość gość
15 :00 :)) właśnie to. I wiele innych.

Gość gość
15.17 każdy mierzy swoją miarą, wyrachowana raszplo usmiech.gif x nie podniecaj sie tak bo ci sie napletek pomarszczy

Gość gość
15.19 Ale prawda boli hahahahaha x x nie boli, po prostu zadaje proste pytanie czy wyskoczysz z takim tekstem do swojej matki, a jesli tak to jak zareaguje

Gość gość
15:19 - ty jesteś genetycznym ściekiem już od poczęcia