Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką szansę ma na ładną, młodą i inteligentna kobietę facet 43

Polecane posty

Gość gość
Ani kobiety nie lubią z dziećmi, ani mężczyźni. Ludzie to zwierzęta. Nie palą się do wychowania cudzego potomstwa.

Gość gość
Mamy te same problemy, rozważania o świecie. Ja nie szukałam ojca, nauczyciela, dalajlamy, sponsora. Chciałam partnera. - mysle tak samo. Nie umialabym chociazby patrzec na takiego pod katem seksualnym.

Gość gość
17:14 ja taki jestem i bym wolał pocałować w doopę zdechłą krowę niż rówieśniczkę... rzyg! Tfu tfu tfu, nawet nie próbowałem. Więc nie bądź taka do przodu, bo ty sobie możesz woleć. Lepiej idź sprawdzić czy ci cycki nie sflaczały i wary nie wiszą :classic_cool:

Gość gość
17:14 no są tacy ale twoje chęci nie wystarczą bo to działa w obydwie strony :classic_cool:

Gość gość
Na jakiej podstawie twierdzisz że starszy mężczyzna nie może być partnerem? :o to chora teoria.

Gość gość
gość dziś To właśnie napisałeś sobie, co myślą młode kobiety o tobie. Brawo za samoświadomość.

Gość gość
Śmieszą mnie takie wypowiedzi facetów jak to każda 20latka ich pragnie:) pokażcie mi gdzie wy widzicie takie pary?może jedna na 500.poza tym wmawiacie kobietom że są nic nie warte już kolo 40tki i szybciej się starzeją jak faceci!?:)naprawdę?Haha :D g****o prawda.co niby kobietę określa?czas przed menopauza? Menooauza to po 50tce...poza tym nie ń zamiaru rodzić 10tki dzieci i z tego co wiem faceci też nie marzą o gromadce dzieci wręcz uciekają więc co tak pieprzycie o możliwościach rozrodczych Hahaha....otworzcie ślepia-faceci szybciej się starzeją i nie wmawiajcie sobie ze twarz przeorana zmarchami jest męska-co to to nie !

Gość gość
18.31 menopauza po 40* I nie chodzi o rozrodczośc a o hormony.

Gość gość
Pożyczone z kafeterii. Wyobraź sobie średnio pomarszczonego mężczyznę, z lekkim brzuszkiem i swymi wlosami- daj mu super bajer, dobre perfumy i fajny samochód. Wyobraź sobie średnio ppmarszczona kobietę, z lekkim brzuszkiem - daj jej ładna sukienkę lub mini i....widać zmarszczki. ;)

Gość gość
super gajer miało być...

Gość gość
Wielu ludzi rezygnuje ze swojego szczęścia przez społeczeństwo niestety. Przez takie paskudne istoty który siedzą na kafe.

Gość gość
Dobre :)

Bez sensu jest zadawanie takiego pytania gdy podaje się tak mało informacji o sobie. Ta ładna, młoda, inteligentna też może mieć dwójkę dzieci? (Pytam z ciekawości.) Czy nie może, bo ty dobrze zarabiasz.

Bez sensu jest zadawanie takiego pytania gdy podaje się tak mało informacji o sobie. Ta ładna, młoda, inteligentna też może mieć dwójkę dzieci? (Pytam z ciekawości.) Czy nie może, bo ty dobrze zarabiasz.

Gość gość
Młoda to wiadomo że wykorzysta starego dziada, pobawi sie nim, oskubie na kasę i zostawi, lepiej sie w takie związki na ładuj, dzieci też szkoda. https://cutt.ly/KwCbR

Gość gość
celebryta ma szanse, a taki lysy, niski, z brzuszkiem, bez osobowosci - raczej nie

Gość gość
Szczerze mowiac to czasem ja bym chciala takiego zeby mnie utrzymywal, bo leniwa jestem i mam czasem dosyc, chce wygodnego zycia. Seks i wszystko ok, kochac no nie wiem, moze po czasie. Inteligentna bardzo nie jestem, ładna - kwestia gustu, wazne ze nie gruba. Hahah, no ale ja to taka corka, kogo to by krecilo hahaa

Gość gość
Gdyby tak było to nie byłoby zabawy daddy little girl :)

Gość gość
znajdziesz młodszą, która pomieszka w twoim mieszkaniu (zakładam, że w tym wieku masz swoje mieszkanie) tymczasowo i trochę cię ponaciąga

Gość gość
Mieszkanie? Mieszkanie dostała żona, ja mam dom pod Warszawa;)

Gość gość
To wszystko zależy od sytuacji, od naszych oczekiwań, już posiadanych dzieci i możliwości.

Gość gość
Ostatnio wracałam z Wawy samolotem do Londynu i obok w samolocie usiadła taka „para”. Ona młoda (przed 30) i zrobiona - mimo sztucznych rzęs i niedomykających sie napompowanych ust ociekała seksapilem, on - na oko minimum 50 lat, lekki brzuch, widać juz facet nadgryziony zębem czasu. Facet nawet nie wiedział jak z panna rozmawiać, jakies zdawkowe jałowe teksty, gładził ja nieudolnie po rękach i plecach, panna miała wyraz znużenia i ledwo skrywanej niechęci na swoim ślicznym rybim pyszczku. Wiekszosc lotu spędziła grzebiąc w telefonie a z jej buzi nie znikał chłodny wyraz lekkiego obrzydzenia. Wypytywała go o jego szwajcarski zegarek ktory miał na ręce, pogadali o pieniądzach i spędzili reszte lotu w milczeniu.

20:55 - obrzydliwe. Związki bez miłości są obrzydliwe. 50-latek to w mojej ocenie już jest za stary dla młodej kobiety. Okropieństwo.

Gość gość
Kto tak mię robił hmmm.. Mi jak żona pozwoliła jechać samemu na weekend do Turynu to też z taka jechałem. Nawet dobrze że mało mówiła, wiedziała jaką jej rola. :)

Gość gość
Kto tak mię robił hmmm.. Mi jak żona pozwoliła jechać samemu na weekend do Turynu to też z taka jechałem. Nawet dobrze że mało mówiła, wiedziała jaką jej rola. :)

Gość gość
Tylko czymże jest miłość, ze tak filozoficznie zapytam? Czy to tylko ładne ciała? Dla mężczyzn pewnie dosyć ważne, dla mnie, kobiety, mniej. Szukam w mężczyźnie czegoś więcej niż fajnego ciała. Jakiejs mądrości życiowej, wolniejszego tempa zycia, tego że nie musi już nic nikomu udowadniać. To mnie kręci. I tak, lubię starszych.

Gość gość
Przypuszczam ze to nie był „związek” ale raczej cos w rodzaju układu towarzyskiego. Dziewcze wyglądało mi na utrzymankę a pan na ewentualnego żonkosia, ktory w dodatku ma potomstwo starsze od swojej towarzyszki. Na jego córcię zdecydowanie nie wyglądała

Gość gość
Wiem ze nie mam szans. Wiem kochanie ze mam szans obnize wymagania na 30 stki :)