Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją faceci którzy się szanują i nie uprawiają seksu

Polecane posty

Gość gość
Sa ale ich nie chcecie wiec czesto z przyzwyczajenia w doroslym zyciu nawet nie zagaduja kobiet bo po co? Dla kosza?

Gość gość
14:27, co takiego było z nim nie tak?

Gość gość
Niestety dla mnie, prawdopodobnie bo boję się napisać, że wszystko - było grą. Może na początku był fair ale po czasie to już sama nie wiem.

Gość gość
Nie zagaduja kobiet bo po co? Dla kosza? Czyli nie wykorzystujesz szans jakie los Ci podsuwa

Gość gość
12:35 Sam jesteś jełop i w dodatku cham, bo jak ci brakuje argumentów, to przechodzisz na wyzwiska.

Gość gość
Seks jest wspaniały, współczuję wszelkim zakompleksionym dziwakom i dziwaczkom, którzy mają kłopot z ludzką seksualności i próbują do tego dorabiać żałosne ideologie.

Gość gość
Przestań już. Temat jest o tym czy istnieją szanujący się mężczyźni, którzy kochają i szanują kobiety. Odpowiedź brzmi, tak istnieją. A ty powyżej się do nich nie zaliczasz :P

Gość gość
Kochanie i szanowanie kobiety w żaden sposób nie wyklucza uprawiania z nią seksu, a wręcz przeciwnie. Może być dla obu stron oznaką uczucia i bliskości. Jest to jak najbardziej ludzkie. Nie bez przyczyny jest sformułowanie 'kochać się' zamiast 'uprawiać seks'.

Gość gość
16.59 - wpis kłody czy koniotrzepa?

Gość gość
17:29 Czy ty naprawdę jesteś tak nierozgarniety, czy udajesz??? Seks jest właśnie wyrazem szacunku i miłości do kobiety, którą się kocha. Seks z byle kim, uprawiany dla sportu, jest zaprzeczeniem miłości i facet który uprawia taki seks, a raczej masturbacje z użyciem do tego celu kobiety której nie kocha. To facet który nie szanuje, ani kobiet ani siebie.

Gość gość
19:10 A zaprzeczeniem miłości do kogo, ma być taki seks dla przyjemności? Bo kocha się kogoś, nie słyszalem o miłości bez obiektu kochania. Wiec piszesz bzdury.

Gość gość
Powracając do tematu faceci tacy istnieją jak i kobiety, które chciałyby takiego faceta mieć. Jest podaż jest popyt.

Gość gość
19:10 Chyba nie uprawiałeś jeszcze seksu, albo jesteś w tym bardzo marny, jeśli porownujesz seks dla przyjemności do masturbacji. Bo kompletnie nie kumasz o co w tym chodzi. Więc w ramach edukacji prawiczków, powiem ci, że w seksie dla przyjemności, znaczna część przyjemności pochodzi z tego, że sprawia się rozkosz drugiej osobie. No chyba, że uprawia się go z prostytutką, ale to już inna historia. A na czym polega masturbacja, to chyba wiesz i wiesz, że nie ma tam przyjemności nikogo innego poza masturbantem. Rozumiesz różnicę, czy za trudne?

Gość gość
19:23 Różni dziwacy żyją na tym świecie ;-).

Gość gość
19:27 Nie uważam się za dziwaczkę. Wszystko zależy od tego czego szukasz. Jeśli ktoś myśli tylko o sexie nie zadowoli go nic innego

Gość gość
20:16 Ale gleboka mysl: jesli ktos mysli tylko o seksie.... Ale pocieszaj, sie pocieszaj, ze inni to zboki a ty niby jestes normalna. To przyjmij do wiadomosci, ze poza jakas patologia stanowiaca margines marginesu, facet moze przeleciec kilkadziesiat kobiet i myslec oraz robic wiele innych rzeczy. Robic kariere zawodowa, zarabiac kupe szmalu, miec zainteresowania. A te laski moze podrywac w piatkowy wieczor, zegnac sie z nimi w sobote przy sniadaniu a potem jechac na zagle na reszte weekendu. Ewentualnie zabrac panienke ze soba ;-). Masz stanowczo zaburzone widzenie swiata, jesli sadzisz, ze faceci to albo prawiki, czekajace na dziwadla takie jak ty, albo zboki ktore biegaja po ulicach z penisami w zwodzie.

Gość gość
Dlaczego takim wzburzonym tonem pisany jest ten tekst. Nikogo nie obrażam i do nikogo konkretnie się nie odniosła. Pisałam ogolnikowo. Nie uważam się też za lepszą i normalniejszą od innych. Odniosłam się tylko do tematu i napisałam, że mnie taki facet by interesował. Jeśli przeczytasz jeszcze raz spokojnie tytuł tego wątku to zauważ, że można go zrozumieć dwojako...

Gość gość
21:08 To może zauważysz, że moja wypowiedź nie dotyczy twojego gustu, tego, że chcesz prawika ( o gustach się nie dyskutuje)) tylko, że nieprawikow uważasz za jakich zboczeńców, którzy " myślą tylko o seksie i nic innego ich nie zadowoli". To stwierdzenie uważam za obraźliwe dla tych, którzy uważają za normalne to co jest faktem od stuleci: że dojrzali ludzie uprawiają seks. I nie widzą w tym nic złego.

Gość gość
Kobiety chca roochaaczy

Gość gość
19:23, w pełni się z Tobą zgadzam i bardzo chciałbym poznać kobietę taką jak Ty, jednocześnie oczywiście oferując jej to samo. Gratuluje podejścia, trzymaj tak dalej i nie przejmuj się tym co piszą inni

Gość gość
Zlot zakompleksionych kłód i koniotrzepów, nudy.

Gość gość
00:16 Dziękuję za poparcie. Tym samym autor tematu otrzymał właściwą odpowiedz na zadane pytanie.

Gość gość
14:05, autor otrzymał odpowiedź, tylko szkoda, że jest tak wiele osób, które nie potrafią zaakceptować, że są na tym świecie osoby dla których liczy się coś więcej niż seks. Może przy okazji zdradzisz mi gdzie szukać takich kobiet jak Ty?

Gość gość
Znając życie, to jest to ktoś zwyczajny. Uważam, że jest więcej takich ludzi wsród 38 milionów osób zyjących w tym kraju. Gdzie szukać takich osób nie wiem, strzeż sie tylko religijnych forów, poniewaz tam jest dopiero zło wcielone ;)

Gość gość
A co się dzieje na tych religijnych, bo szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem?

Gość gość
Spytałes, gdzie szukać kobiet, które podzielaja to co Ty. Odpowiedziałam Ci nie szukaj na religijnych forach bo tam się chyba gromadzi zło tego swiata ;) ogólnie rzecz ujmując chyba nie wszyscy są tam zdrowi na umyśle

Gość gość
Zapytałem, bo pomyślałem, że w przeciwieństwie do mnie, może masz tego typu doświadczenia

Gość gość
Z forami religijnymi czy szukaniem osób ?

Gość gość
No chyba tylko impotenci.

Gość gość
Jednym jak i drugim jednocześnie