Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją faceci którzy się szanują i nie uprawiają seksu

Polecane posty

Gość gość
22:43 W przypadku tych, które trzymają błonę do ślubu, można spodziewać się problemów z seksem także po ślubie.

Gość gość
12:28, nie o to chodziło. Miałem na myśli, że każda ralcja kończyła się dlatego, że to kobieta coś popsuła i nie było w tym mojej winy. Każda z nich jasno przyznawała się do tego, że to rozpada się z jej winy. Jak już pewnie zauważyłaś jestem osobą, która nie potrafiłaby być z pierwszą lepszą kobietą (przepraszam za określenie). Ta moja jedyna musi być kimś wyjątkowym, a przede wszystkim szczerze i prawdziwie kochać. Problem moich relacji zazwyczaj polega na tym, że takie kobiety mają już jakąś przeszłość tzn albo są w związkach które nie dają im szczęścia, albo nawet jeśli te związki się rozpadły, to one i tak nie potrafią pokochać tak prawdziwie kogoś innego. Mam nadzieje, że teraz trochę Ci rozjaśniłem o co chodzi ;)

Gość gość
Teraz rozumiem. Nikt Ci nie zagwarantuje, że osoba która spotkasz będzie tą jedyną. Nie szukaj też na siłę, bo to nie ma nic wspólnego z miłością. Jeśli będziesz dążył tylko do tego by kogoś mieć to Ci szczęścia też nie zagwarantuje.

Gość gość
Tylko chodzi o to, że skoro już 3 razy nie wyszło, a więcej okazji nie było, to zastanawiam się co jest nie tak. Nie chce szukać na siłę, ale też boje się, żeby nie zostać samemu, bo jednak bardzo chciałbym iść z kimś przez życie

Gość gość
Przecież to nawet związki nie były. Może trafiłeś na nieodpowiednie osoby. Nie wiem. Jednak stwierdzenie, że boję się zostać sam jest trochę naciągane, bo chyba jesteś w na tyle młodym wieku, że tych szans jeszcze dużo możesz mieć.

Gość gość
Może masz racje. Oczywiście, że szans mogę mieć jeszcze wiele, ale to chodzi o szanse z kobietą, która naprawdę będzie miała to coś, a nie takie, żeby tylko na chwile się zabawić

Gość gość
Piszesz tak jakbyś kogoś chciał ale z drugiej strony już nie próbował, bo i tak nie wyjdzie. Sama się nie znajdzie. Jesteś dość niezdecydowany.

Gość gość
Wiesz, że takie niezdecydowany,, chciałbym ale pewnie znów nie wyjdzie, działa na Twoją niekorzyść i stawia Cię w kiepskim świetle dla potencjalnych kobiet.

Gość gość
Jestem zdecydowany. Bardzo bym chciał, ale jak człowiek został mocno zraniony, to później boi się znowu zaufać i zaangażować

Gość gość
Facet powinien być konkretny. Nie wyszło to dziękuję i życzę powodzenia ale jestem dalej otwarty na nowe znajomości.

Gość gość
Zraniony? Ja byłam zraniona lub nawet gorzej bym powiedziała. Uraz mam ale tylko do osób, które mnie zawiodły. Nowe znajomości powinny być czystą kartą.

Gość gość
Masz rację tak powinno być, tylko czasami jest trudno

Gość gość
Bycie z drugim człowiekiem nie da Ci też gwarancji szczęścia natomiast bycie samemu nie oznacza nieszczęścia. Wszystko jest w Twojej głowie.

Gość gość
Hmm, nie pierwszy raz to słyszę. Problem tylko taki, że marzę o żonie i rodzinie, także myśle że jeżeli będę mógł zrealizować swoje największe marzenie to chyba będę szczęśliwy

Gość gość
gość dziś No to napiszcie, ze szukacie roochaczy! Tacy tez sa

Gość gość
20:27 Akurat jestem facetem, więc żadnego rochacza nie szukam. Kobiety też nie, bo mam tą samą od wielu lat.

Gość gość
20:20 więc spełnienia marzeń.

Gość gość
20:52, dziękuj***ardzo, mam nadzieje, że kiedyś się spełni, chciałbym być tak bardzo szczęśliwy