Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją faceci którzy się szanują i nie uprawiają seksu

Polecane posty

Gość gość

bez związku? pytam poważnie

Gość gość
A czy istnieją kobiety które nie uprawiają seksu w związku i czekają z tymi sprawami do ślubu?

Gość gość
Taki się trafia raz na tysiąc.

Gość gość
A jaka jest różnica między seksem w związku, a bez związku?

Gość gość
A mężczyzna, który uprawiał sex w związku się szanuje? Bo mi się wydaje, że nie :)

Gość gość
Ja taki jestem, ale czy jestem aby na pewno lepszy? Przecież wg większości gorszy. Bo nie przesuwam czyjegoś ciała swoją częścią ciała. Takie matołowate myślenie. Po prosu nie wykorzystuję tego prostego systemu kopulowania. No k****a nie używam.

Gość gość
A to niby czemu się nie "szanuje"? Całe to "szanowanie" to wymysł prawiczków-koniotrzepów, którzy nie mają szans na kobietę i różnych kłód-niewydymek, które mają problem z seksualnością człowieka.

Gość gość
Odezwał się roochacz, który nie wie czym jest miłość

Gość gość
Bzdura. Nie jestem kloda, od zawsze bylam temperamentna, ale wiedzialam sama od siebie ze oddawanie swojego ciala komus w ten sposob to porazka. Oprocz osoby ktora sie kocha ze wzajemnoscia oczywiscie, a zwyklego zauroczenia miloscia nie mzna nazwac. Wiele mialam takich znajomosci z zauroczeniem ale w zakochanie to nie przeszlo.Wiesz jaki mialabym przebieg w wieku 25 lat? Okolo 15 facetow na koncie. Jakbym sie z tym czula i jakby postrzegal mnie mezczyzna?Mowie o porzadnym, bo z*******czami sie nawet nie ogladam i ich zdanie mnie nie obchodzi.

Gość gość
Seks nie sprowadza się tylko do kopulacji. Jest jeszcze cała otoczka: flirt, komunikacja niewerbalna i towarzyszce temu emocje.

Gość gość
Do 21:35 Od ponad 2000lat mówi się o szanowaniu własnego ciała ale co może wiedzieć k****arz.

Gość gość
Powiedzcie mi czy uważacie że facet który mówi o seksie z kobietą naciska to czy takiemu może chodzić tez o związek? Skoro sam tak mówi. Czy taki facet jak dostanie doopy to się zmyje? a gadki o miłości to manipulacja?

Gość gość
Zależy mu tylko wyłącznie na seksie

Gość gość
Facet, który kocha na serio wytrzyma bez seksu kilka lat

Gość gość
22:01 A z jakiego powodu miałby "wytrzymywać" bez seksu, zamiast go uprawiać?

Gość gość
Po to żeby się szanować

Gość gość
Znowu zlot ciot, które dorabiają ideologię do seksu.

Gość gość
22:17 "Szanowanie" siebie polega na tym, że robi się to, czego oczekują jakieś dewotki wbrew własnym pragnieniom, czy na robieniu tego, czego pragnie się samemu?

Gość szel al
hiv 3 miesieczny wystepuje po transfuzji alfiego z******i psychotropami

Są. Choćby ja. Ale czy to jakiś wielki szacunek do siebie? Raczej rozsądek: (dobry) seks fajna sprawa, ale mogą z tego być bardzo poważne konsekwencje.

Gość gość
To powinieneś mieć rozum, żeby się uchronić przed konsekwencjami. Jeśli nie masz rozumu, to rzeczywiście poprzestan na waleniu konia.

Gość gość
To normalne, że dorośli ludzie uprawiają seks w związku, albo próbując wejść w związek, albo po prostu dla przyjemności. Stosują przy tym antykoncepcję i przestrzegają zasad bezpiecznego seksu. Jeśli ktoś ma z tym problem, to prawdopodobnie nie jest dojrzały, albo ma mózg wyprany przez kościelną indoktrynację. Od takich ludzi, należy trzymać się z daleka, bo można wplątać się w poważne kłopoty.

Gość gość
Ja nie widzę związku pomiedzy szacunkiem do siebie a seksem lub jego brakiem. To normalne, że dorośli ludzie uprawiają seks, bo ludzie mają popęd seksualny. Nie widze powodu, żeby sobie tego odmawiać. Jeśli ktoś dorabia sobie do tego jakąś ideologię o szacunku do własnego ciała poprzez brak seksu, to chyba ma poważny problem ze swoją seksualnością... a to już temat dla dobrego seksuologa. Bo wstydzić się własnego popędu i uważać uprawianie seksu za brak szacunku do siebie, to tak jakby wstydzić się tego, że jest się głodnym i uważać za brak szacunku do siebie zjedzenie obiadu :O

Gość gość
13:28 Powiem więcej, ktoś, kto rezygnuje z seksu, mimo, że ma na to ochotę, nie szanuje własnych potrzeb, tylko poglądy innych. Wracając do analogii z jedzeniem, to tak jakby będąc głodnym, nie sięgnąć po jedzenie, bo " nie wypada".

@ gość dziś Przed HPV czy HSV załapanym od przygodnej partnerki prezerwatywa nie chroni tumanie. 3/4 wpadek również jest z powodu prezerwatywy.

Gość Teppic No    1
Czy są tacy co się szanują i nie uprawiają seksu nie wiem. Ja tam z szacunku do siebie bzykam w najlepsze.

Gość gość
ja nie bzykam bo nie mam z kim, ale jakbym mial to bym ruhał i pewno naciskał na związek żeby mieć stałe ruhanie na wyłączność

Gość gość
Porównanie seksu z jedzeniem jest zabawne. Bez tego pierwszego nie umrzesz na pewno. Bez jedzenia już niestety tak. Poglądy facetów trzymają się kupy tak że tylko się śmiać można nic więcej.

Gość gość
Odpowiadam na pytanie :-) Tak, istnieją, ale tylko w bajkach 🖐️