Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją faceci którzy się szanują i nie uprawiają seksu

Polecane posty

Gość gość
Z forum religijnym, oczywiście, że się zdarzyło. Raz. Pod wpływem chwili i szukania może jakiegoś bliżej nieokreslonego na tamta chwile wsparcia. Nie powrócę już. Co do szukania osób lepiej nie ograniczaj tego tylko do szukania w internecie i niech nie zniecheca Cię gólny lincz, który w tym wątku wystapił. Co nie napiszesz zostaniesz zlinczowany. Napisz, ze jestes bezinteresowny to zostaniesz zlinczowany, napisz, ze liczy się dla Ciebie coś innego też zostaniesz zlinczowany.

Gość gość
Nie zniechęcają mnie te wpisy innych. Mam swoje zdanie na ten temat i go nie zmienię. Niestety w tych czasach naprawdę bardzo trudno jest poznać właściwą kobietę

Gość gość
Nie ma rzeczy niemożliwych

Gość gość
Mam nadzieje, bo ileż można żyć samemu

Gość gość
Tylko nie szukaj desperacko bo odbierze Ci to cała radość jaka powinna temu towarzyszyc

Gość gość
Właśnie tego się obawiam, bo pragnienie bycia z kimś jest bardzo duże i boje się, że zwiąże sie z kimś nieodpowiednim

Gość gość
A czy istnieją kobiety, ktore się szanują i są dziewicami?

Gość gość
Nie można z góry zakładać, że nic nie wyjdzie i rozkładać wszystkiego na czynniki pierwsze. Ogólnie powinno się być konkretnym. Jeśli wiesz co chcesz to połowa sukcesu. Można o tym mówić i się zastanawiać ale to jest jeszcze gorsze, bo gdy anie w niczym Ci tu nie pomoże. Może masz taki czas w życiu ( chyba, że nigdy nikogo nie miałeś) to znów co innego bo inaczej do tego będziesz podchodził, właśnie tak roztrzasajaco. Pytanie o dziewice to Twoje? Jeśli tak, to ja się na ten temat nie wypowiem.

Gość gość
Może faktycznie za bardzo wszystko rozstrząsam, ale pewnie to dlatego, że wszystkie moje bliskie relacje z kobietami (trudno którąś z nich nazwać związkiem) rozpadły się z winy kobiety co oczywiście było jasne dla obu stron. Pytanie o dziewice nie jest moje, chociaż nie ukrywam, że czasami się nad tym zastanawiam

Gość gość
Jeśli to były np. 3 a'la związki to jeszcze normalne ale jeśli miałeś ich 10 i nic z tego nie wyszło, winy szukaj w sobie.

Gość gość
19:46 Jeśli dla kogoś podstawowym kryterium doboru partnera czy partnerki na resztę życia, jest prawictwo albo obecność błony, to albo ma coś z głową, albo jest po prostu niedojrzały.

Gość gość
To właśnie były akurat 3 i żadna z nich nie miała wątpliwości, że to tylko i wyłącznie jej wina

Gość gość
20:04 Winy szukać w kretyńskich wymaganiach. Bo każda normalna kobieta, gdy facet zacznie ja wypytywać o obecność błony, walnie go z liścia i pójdzie jak najdalej.

Gość gość
Czyli chodzi o Twoje podejście? Do związku ogólnie?

Gość gość
Tak istnieją tacy faceci. Mają 160 w kapeluszu, małe kaprawe oczka, wiecznie tłuste włosy rozmawiając z kobietą jąkają się i czerwienią. Takie męskie paszteto- kaszaloty. Aha, zarabiają za mało albo są zbyt skąpi by stracić prawictwo z prostytutka. Taki będzie prawikiem, aż trafi na równie atrakcyjną kobietę.

Gość gość
Wiesz, nie wiem które wpisy są Twoje, a które nie. Jak widzisz niektórzy się wypowiadają, mimo że nikt nie prosi ich o zdanie

Gość gość
Mój ostatni jest tylko z 20: 15

Gość gość
Nie rozumiem Twojego pytania? Uważasz, że coś nie tak jest w moim podejściu do związku?

Gość gość
Raczej chodziło mi o Twoje zdanie związane z tematem wątku i niezgodność charakterów jeśli o to idzie.

Gość gość
Wybacz, ale chyba nadal nie bardzo rozumiem co masz na myśli

Gość gość
Dobrze, zostawmy to bo może ja nie zrozumiałam Twoich ostatnich wpisów o związkach.

Gość gość
Do 20:05 Jak dla Ciebie dziewictwo to tylko błona to gratuluje głupoty. Po dziewictwie, prawictwa oceniamy człowieka czy się szanuje. Nikt nie chce przechodzonej baby dlatego porządny mężczyzna będzie szukał dziewicy.

Gość gość
Do 20:09 Walnie z liścia tylko prostaczka, która robi problem z braku dziewictwa :)

Gość gość
Do 20:05 Niedojrzałe to są laski które rozkładają nogi w związkach i nie potrafią zachować dziewictwa dla tego jedynego.

Gość gość
21:17, to może napisz mi jak zrozumiałaś i wtedy napisze Ci czy dobrze zrozumiałaś

Gość gość
gość wczoraj mów za siebie, ja chce właśnie przechodzoną

Gość gość
Po co wam tacy? Przeciez nazywacie ich przegrywami bo nie zamoczyli?

Gość gość
23:10 Zmylilo mnie zdanie, że związki rozpadały się z winy kobiety co było oczywiste dla obydwu stron. Pomyślałam, że kobieta kończyła znajomość bo jej nie pasowało np. jakieś Twoje zachowanie a Ty wiedziałeś, że to tak się skończy ale mimo to, trwałes np. przy jakimś postanowieniu i nie zamierzasz tego zmienić.

Gość gość
Czy w ogóle coś z tego zrozumiałeś ;)

Gość gość
22:34 Po dziewictwie / prawictwo oceniamy nie żadne szanowanie, ale czy ma problemy z seksem. Te problemy w małżeństwie raczej nie znikną, więc branie kogoś takiego za partnera życiowego może skończyć się katastrofa.