Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukraińcy są przystojniejsi od Polaków

Polecane posty

Gość gość

Na badoo jak napisze atrakcyjny mężczyzna to zawsze jest to Ukrainiec bądź Rosjanin

Gość gość
No i co Ci z tego? Moja kuzynka dwa lata wynajmowala Ukraincom kwatere i to co zastala po ich wyjezdzie to istny koszmar! Brudasy k***a do potegi entej!!! Przez te dwa lata nie umyli kibla, prysznica i nawet kuchenki gazowej! Talerze zaplesniale na ktorych roslo juz jakies nowe zycie staly kilka msc poupychane w lub na meblach! Chocby taki zlotem sral a pysk mial jak Ken to bym nawet nie spojrzala! Zwiazek z takim to koszmar! To tak nawiasem mowiac ku przestrodze, co bys sie nie zakochala w takim brudasie...

Gość gość
Ja chce młode, napalonego i namiętnego Ukrainca do łóżka a nie do łazienki/kuchni

Gość Ahmed

Ukraińcy to brzydale nie umyte bez pieniędzy którzy pracują u pana polaka za 5 zł Polacy są lepsi 

Gość urst

Nie. To Ukrainki są ładniejsze od Polek. A Ukraińcy są brzydsi od Polaków, tylko na was nawet brzydki obcokrajowiec działa jak przystojny Polak.

Gość ana

Mowcie co chcecie o ukraincach ale ja z ukraincem prawie rok sie spotykalam.Gdy maz wyjechal do Norwegi pare dni pozniej ponalam ukrainca. Na drugim spotkaniu juz do do mieszkania na kawe zaprosilam. Bardzo mi sie spodobal, a gdy juz do tego doprowadzilam ze  z nim w wannie sie znalazlam  i ujrzalam jego parowke to  nie moglam uwierzyc ze ma wieksza od mojego meza. A w lozku jest nie do wyczerpania, przy kazdym zblizeniu musialam sie  zachowywac jak baletnica  Ale tyle rozkoszy co od niego dostawalam to wczesniej moglam pomarzyc on tez byl  ze mnie zadowolony, ale trudno mosial wyjechac a czy jeszcze wroci to juz mnie nie interesuje bo moj maz jest  juz na stale przy mnie

Gość pravvda
4 minuty temu, Gość ana napisał:

Mowcie co chcecie o ukraincach ale ja z ukraincem prawie rok sie spotykalam.Gdy maz wyjechal do Norwegi pare dni pozniej ponalam ukrainca. Na drugim spotkaniu juz do do mieszkania na kawe zaprosilam. Bardzo mi sie spodobal, a gdy juz do tego doprowadzilam ze  z nim w wannie sie znalazlam  i ujrzalam jego parowke to  nie moglam uwierzyc ze ma wieksza od mojego meza. A w lozku jest nie do wyczerpania, przy kazdym zblizeniu musialam sie  zachowywac jak baletnica  Ale tyle rozkoszy co od niego dostawalam to wczesniej moglam pomarzyc on tez byl  ze mnie zadowolony, ale trudno mosial wyjechac a czy jeszcze wroci to juz mnie nie interesuje bo moj maz jest  juz na stale przy mnie

Typowa p0lska c00rva.