Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy między nimi jest coś jeszcze czy związek przechodzony?

Polecane posty

Gość gość
Nie każdy chce ślubu od razu.

Gość gość
Jasne,że nie każdy i może istnieć milion powodów, nieznanych autorce . Zdjęcie na profilu jakiejś koleżaneczki równie dobrze mogło być żartem albo sytuacja zmieniła się od tego czasu. Ona przyjmuje jednak wytłumaczenie,które pasuje jedynie dla niej. Związek martwy,przechodzony. Perfum nie wylał, za rękę trzymał bo musiał , połączenia nie odebrał heheheheeh. Kiedyś jak zaświecił piorun na niebie to ludzie wierzyli że to Odyn się gniewa a Tor młotem wali :-D Miłej niedzieli. Czuję,że dopieor dziś na tym temacie będzie szaleństwo. :-D

Gość gość
8.09 skoro zaręczyli się chcieli ślubu. Po co inaczej zaręczać się? I po co tyle zwlekać? W między czasie ona zdążyła skończyć studia on otworzyć gabinet kupić mieszkanie.

Gość gość
gość dziś albo nie chcieli, ale ktoś od nich oczekiwał ślubu... my tak "zaręczeni" jesteśmy już 10 rok :D ciotkę wpienia, ale nie ma nic do zarzucenia :D

Gość gość
Dziewczyna jest jeszcze młodziutka może to ona nie chce ślubu?

Gość gość
Dobra autorko. 10 stron jest. Mozesz juz sie przyznac ze to prowo :)

Gość gość
Ale to nie jest prowo. Nie mogę doczekać się jutra aż go zobaczę.

Gość gość
ślub to nie gwarancja miłości . można się kochać bez ślubu i żyć całe życie.moze chcą ślub razem z chrzcinami zrobić . poluj dalej na inna ofiare

Gość gość
Haha ślub z chrzcinami? Ona nie wygląda jakby w ciąży była. Myślisz że ginekolog miałby problem z poczęciem dziecka.

Gość gość
To jest prowo. Na innym wątku pisała autorka że ma 24 lata teraz ze 22. Zdecyduj się w końcu

Gość gość
oczywiście,że to jest provo ale ona ma jakieś urojenia i to jest nawet smutne.

Gość gość
Idiotka, która tu wypisuje o tym, że jak ktoś chce znaleźć salę to znajdzie nawet i po miesiącu - jesteś tępa do kwadratu. Nie każdy chce mieć wesele w byle barze czy knajpie w piwnicy. W ten sposób, to ślub faktycznie mozna mieć od ręki. Ale na ładne sale w małych miastach czas oczekiwania to naprawdę ok 2 lat. Ślub to tylko ślub, a jeśli ktoś jest zaręczony i się kocha to co za różnica, czy wesele jest po roku, czy dwóch latach? To tylko formalność, bo dzisiaj ludzie mieszkają ze sobą i zyją jak małżeństwa zanim staną przed ołtarzem.

Gość gość
Mam 22 lata. Cały czas oficjalnie mówię ile mam lat. 12.24 dwa lata ok ale oni zaręczyli się 4 lata temu zdążyli w między czasie przeprowadzić się, kupić mieszkanie, on zdążył otworzyć gabinet.

Gość gość
więc zrobili naprawdę dużo rzeczy w tym czasie a wszystko po to aby RAZEM żyć. Mają pewnie wszystko już dawno zaplanowane i spokojnie żyją, dorabiają,cieszą narzeczeństwem a Twoje urojenia są tylko twoje. ps. związek przechodzony to taki,w którym relacja nie postęuje do przodu, mężczyzna nie deklaruje się, nie OSWIADCZA, tak sobie chodzą jak chłopak z dziewczyną, niekoniecznie znają swoje rodziny. Tu relacja ładnie się rozwija a Ty masz problem z głową. Poczytaj jakikolwiek temat z tego forum, np. ten. https://f.kafeteria.pl/temat/f1/7-lat-bez-zareczyn-p_7104731

Gość gość
Co ma otwarcie gabinetu do bycia razem? Naprawdę tęsknię za nim. Nie widziałam go od piątku.

Gość gość
niczego nie warto ci tłumaczyć bo jesteś za głupia by zrozumieć :-)

Gość gość
Zrozumcie mnie zakochałam się.

Gość gość
12:23. Nie wiem czy do mnie pijesz wszak jest tu kilka podobnych głosów (pewnie w swojej tepocie tego nie zauważyłaś). W każdym razie to ja 1 poruszyłam wątek, że do ślubu powinno się dążyć od razu po oświadczynach. Lekarz i prawniczka mają wybór sal w każdej półce cenowej a im droższa tym terminy bardzej przystępne. Jeśli lekarz i prawniczka ustalają termin ślubu na 3 lata naprzód, argumentując to staniem w kolejce po konkretną salę w okolicy, to jest to żenada, spychologia i pewnie do ślubu nie dojdzie bo przez te kilka lat już im się znudzi, tyle w temacie :D a nawet jeśli by nie chodziło o lekarza, to komu zdrowemu na umyśle chciałoby się czekać kilka lat na jeden wieczór? Wy macie w ogóle resztki honoru? To jest wstyd jak stąd do księżyca być kilkuletnią narzeczoną :D a wasz misio specjalnie sobie odłożył ślub pod pretekstem szukania sali, bo przez 2-3 lata sobie dokończy zabawe, pożyje jak kawaler, pojeździ na d***** i wreszcie łaskawie się z wami ożeni a wy porysujecie rogami sklepienie w kościele :D dziękuję nie pozdrawiam :D

Gość gość
Wstyd być narzeczoną? wieloletnią konkubiną już nie? i przede wszystkim przed kim? Mamy XXI wiek, lekarz i prawniczka z pewnością przejmują się tym co ludzie powiedzą ;) ciekawe skąd ta pewność,że ''misio odłożył ślub''jeśli nawet nie wiadomo czy data jest ustalona a jeśli tak to może właśnie ona chce na niego zaczekać ale nikomu nie mieści się to w głowie ;-) może pani prawnik nie ma w sobie tyle desperacji ile autorka. Nic nie wiadomo poza domysłami ale teorie spiskowe, obrażanie tej bogu ducha winnej dziewczyny cały czas ma miejsce w tym temacie. Jeśli jest jakimś cudem prawdziwy to mam nadzieję, że jutro pójdzie i ośmieszy się jak nigdy w swoim życiu, za to,że jest tak podła i głupia.

Gość gość
Serio jesteś za głupia żeby zrozumieć 10 zdań? Wstyd być i konkubiną, i narzeczoną po kilka lat, bo długoletnie czekanie na oświadczyny lub kilkuletnie organizowanie wesela to głupia wymowka dla par które się nie kochają i nie są siebie pewne.

Gość gość
Ale dlaczego ona ma zaczekać na niego ? Z jakiego powodu ?

Gość gość
16:09 głupia może ty jesteś bo nie widzisz że autorka niczego nie wie, snuje jedynie domysły jak jest naprawdę. Wstyd? Proszę Cię. To jest ich sprawa jak żyją a jej jedynie pozostaje pójść i zaproponować mu kawę mimo iż wie że ma narzeczoną.

Gość gość
Dlaczego twierdzicie że jego narzeczona jest niewinna? Mieszka z facetem bez ślubu tyle lat. Czemu zaznaczanie że jest prawnikiem ? Kocha ją? Nie kocha !

Gość gość
Oczywiście, że związek przechodzony! gdyby mnie się facet oświadczył i chciał się ożenić za 2 lata i więcej, to dostałby w oko tym pierścionkiem ;D

Gość gość
idiotko...g****o byś z jego doopy zeżarła byle ten pierścionek mieć. teraz świrujesz a co powiedzieć w takiej sytuacji. Tak, nie kocha jej. Powiedz mu to jutro :-D

Gość gość
nie wierzę,że ona pracuje w banku. Powiedz w jakim, będę omijać szerokim łukiem placówkę, która takie kretynki zatrudnia.

Gość gość
Myślam że wątek umrze a tu ni c***ja :D

Gość gość
18.12 poczekaj do jutra aż odwiedzi Pana lekarza haha

Gość gość
18.07 ma piękny pierścionek. Wręcz przepiękny. A czym piękniejszy pierścionek tym krótsze małżeństwo o ile dojdzie do niego.

Gość gość
O której jutro będziesz