Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy między nimi jest coś jeszcze czy związek przechodzony?

Polecane posty

Gość gość
Co mam robić?

Gość gość
Po prostu robisz tak. Bierzesz i wchodzisz do kościoła. Siadasz w ostatnim rzędzie i czekasz na słowa jeśli ktoś zna powód blabla. Wtedy wychodzisz na środek i drzesz się muj ci on. Po czym uciekacie w stronę słońca. I to będzie ostatni odcinek "łez ginekologa"

Gość gość
16.52 myślisz że zdradza swoją narzeczoną? 17.32 to tylko słowa. Zresztą mówił to w zartach. A ona odpowiedziała mu że jest głupi. Mówiła o skromnej,prostej sukience. Suknie ślubną zaczynała by szyć w styczniu ? I już by wybiera ? No proszę Was ! Niby dlaczego miałaby nie pokazać mu sukienki na ślub przecież to był by też jego ślub.

Gość gość
Już w styczniu? To ile się wybiera taka szmate? Ridz i bruk przy tym to wzory cnót... Idę kupić popkorn.

Gość gość
Mówiła jeszcze o odslonietych plecach i rozciecu na dole więc to nie może być suknia ślubna.

Gość gość
Dlaczego suknia ślubna nie może mieć rozcięcia albo wyciętych pleców? Mówiła o projekcie, muślinie,wyborze koronki. Dla kobiet,które szyły swoje suknie ślubne u krawcowej, według własnego projektu sprawa jest oczywista. ;-) jeszcze przymiarki, szycie wstępne...trochę się zejdzie.

Gość gość
17.50 jak dla mnie długi rękaw i rozciete plecy trochę gryzą się. Niby skromnie a nie skromnie bo pokazuje nogę. Ja nie wierzę w ten ślub. Przecież pan młody powinnien zobaczyć i zaakceptować suknię.

Gość gość
17:37 To tylko słowa? Więc czemu Ty jak ostatnia desperatka czepiasz się każdego słowa? Żartują, przekomarzają się, to normalne ;-)może nie chce aby ją widział, może to ma być niespodzianka. Każda panna młoda chce wyglądać wyjątkowo, olśnić pana młodego. Poza tym, skoro wierzysz w przesądy o pierścionkach to powinnaś wiedzieć też o tym,że jak pan młody widzi pannę młodą w sukni wcześniej to przynosi pecha ;-)

Gość gość
Akurat gole plecy i długie rękawy to z******ta opcja. Tobie pozostaje bez i welon do ziemi na głowie z krokiem prosto z rokoko :D

Gość gość
17:57 Zgadza się, takie suknie wyglądają ślicznie na wysokich, szczuplutkich dziewczynach a narzeczona tego doktorka chyba właśnie taka jest.

Gość gość
17.54 on zapytał o projekt a nie o gotową suknke. Wkurza mnie dorabianie ideologii do każdego zdania - stosunkowo przyjemny weekend, czyli w miarę fajny weekend Ale to znaczy co innego ,,Moje kochanie stesknilo się"od razu wielka miłość a on powiedział to śmiejąc się. Strzeliło mu w krzyżu bo ona loda mu robiła serio? Ludzie. 18.00 jest bardzo szczupła, ma z 165-7 wzrostu, bo jest trochce nizsza ode mnie.

Gość gość
Najprawdopodobniej sam sobie loda robił więc mu luplo w krzyżu. A wy od razu takie brednie że seks przedmalzenski uprawiają. Tfu wy ladacznice.

Gość gość
bo to nie jest jeszcze suknia a jej projekt ;-) suknia będzie gotowa jak już będzie uszyta a ona zrobi ostatnią przymiarkę ;-)przyjemny weekend bo spędzony przyjemnie na wyjeździe z ukochaną. Biorą ślub więc jest to wielka miłość a to ty doszukujesz się na siłę ego,że jest inaczej. Super, będzie cudnie wyglądać. Zrób w kościele fotę jej pleców i nam wyślij.

Gość gość
Dajcie spokój. Przecież to prowo. Sekretarka znalazła nowy temat, teraz pisze o ginekolog, bo na tamte tematy już nikt jej nie odpisywał. Same brednie.

Gość gość
18.08 wiesz ile rozstań jest mimo ślubu. A ile jest nieszczęśliwych małżeństw? W domu też weekend ma z nią bo ona nie pracuje. Weekend jak weekemd. A jak widać jemu nie za bardzo podobalo sie.Ja na żaden ślub nie idę.

Gość gość
Chciałam zaproponować idealna suknie ślubną dla ciebie ale niestety była tak piękna że uznano ja za spam.

Gość gość
18.19 czuje ironie. Niby jej suknia ma być taka ładna?

Gość gość
no właśnie nie za bardzo widać;-) raczej widać,że związek kwitnie A ty widzisz to co chciałabyś zobaczyć. Choroba afektywna dwubiegunowa w rozkwicie.

Gość gość
18.24 po czym widzisz że związek kwitnie.

Gość gość
Piękna. Różowa obszerna. Plus kareta z księciem i różdżka brokatowa. Wzruszam się.

Gość gość
Ta rozmowa wystarczy aby zrozumieć co ich łączy. Jeśli nadal chcesz się upierać,że to zwyczajna rozmowa i nic nie znaczy to świadczy to jedynie o twojej głupocie. Jakby nie znaczyła nic to odważyłabyś się zaprosić dziś go na kawę a nie zrobiłaś tego, brakło Ci jaj bo doskonale wiesz,że by Cię spławił.

Gość gość
Kobieto to prowo. Nie wczuwaj się tak :D toczymy beke.

Gość gość
Ta rozmowa była tylko o zapomnianym telefonie. Jemu nawet weekend z nią nie podobał się.

Gość gość
Nie odczytałabym tej rozmowy jak znak niewidzenia poza sobą świata. Rozmawiała o skromnej sukience więc może idą na jakieś wesele ? Nie wiem gdzie widzicie przejaw miłość. Ona powiedziała że jest głupi. Przesadzacie.

Gość gość
18:32 No przecież wiem ;-)

Gość gość
Ja w tej rozmowie nie widzę miłości. Ona mówiła o skromnej sukience może idą na wesele do kogoś albo gdzieś indziej ? Ja tam nie widzę żeby po za sobą świata nie widzieli. Co oni robią zamiast gadać? Dzisiaj był naprawdę inny. Może dlatego że byłam pierwszą pacjentką ? Nie był zmęczony, był uśmiechnięty, naprawdę zrelaksowany. Jedynie powiedział temu koledze że coś mu w dole pleców mu strzeliło dzisiaj rano. Aż mi przykro się zrobiło. Ale odpowiadając na wasze pytania. NiE wierzę że chodzi o projekt sukni ślubnej, stosunkowo to inaczej w miarę, nie widzę miłości.

Gość gość
no czemu nie zaprosiłas go na kawkę?

Gość gość
Co mam robić?

Gość gość
Co mam robić?

Gość gość
staraj się bo ci się provo sypie. nie rob kopiuj wklej wysil się bardziej