Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harry Silver

Płaskie lub wklęsłe brodawki sutkowe

Polecane posty

Gość nefretete_28
EFEKT PO 4 LATACH Nosiłam Niplette przez jakieś pól roku w 2004 (moje posty znajdziecie gdzieś w początkach tego wątku). Od jakiś 3 lat w ogóle ich nie noszę i nie stosuję dla przypomnienia jak niektóre dziewczyny. Z efektu po 4 latach jestem zadowolona, brodawki są lekko wystające, a jak sutki twardnieją, to zawsze na zewnątrz. Mój przypadek był taki, że miałam jedną brodawkę płaską (co mi nie przeszkadzało, bo jak twardniała to się robiła wystająca), zaś druga była wklęsła, jakby przedzielona na pół i kiedy twardniała, to wciągała się do środka. Na zewnątrz wychodziła, jeśli jej \"pomogłam\", tzn. musiałam ją wyciągnąć ręcznie. Miałam jedną Niplette i przez te pół roku stosowania nosiłam ją zamiennie na obu sutkach, aby wyrównać sutki. Oczywiście wtedy, podczas stosowania sutki były dużo większe, niż są teraz, kiedy w ogóle tego nie stosuję. Jak jest dzisiaj? Końcowy efekt jest taki, że miękkie sutki są lekko wystające, ten niegdyś wklęsły nadal wygląda na przedzielony - ale jest wystający. Jednak najważniejsze, że ten felerny sutek nigdy mi się nie wciąga i zawsze jak twardnieje, to sterczy na zewnątrz. Mnie osobiście taki efekt zadowala, ale wydaje mi sie, że mój sutek nie był mocno wciągnięty, skoro przy ręcznej pomocy wychodził na zewnątrz. Być może jest to też kwestia wieku, teraz mam 28 lat, ale zaznaczam, że nie urodziłam dziecka. Pozdrawiam wszystkie walczące dziewczyny Nie poddawajcie się:)

Gość Dinuś
Witam Wszystkich mam takie pytanie mam 16 lat mam wklęsłe sutki wiem że u mężczyzn to może nie problem ale to trochę wstyd iść na Basen czy gdzieś indziej wszyscy się śmieją że wklesłe sutki . Czy jest jakaś możliwość to wyleczyć na stałe wiem że jest niplete ale naprwde to drogie i nie mam tyle pieniazków czy jest cos tanszego. I jeszcze jedno od czego powstają wklesle sutki ???? Prosze o Odpowiedzi

Gość nowaa27
Czy istnieje nadzieja?? Stosuje niplette od ponad 2 miesiecy, po zdjeciu ich efekt jest zadowalajacy ale niestety po uplywie kilkunastu minut uciekaja spowrotem :(( a bylo lepiej po pary tygodniach ich noszenia....czy mozna \"przesadzic\"z noszeniem niplette?? dlaczego zmiast coraz b sterczace sa wciaz wklesle, zapadniete....mam ogoromny kompleks,wstydze sie swoich piersi :( Czy istotny jest czas ich zakladania? stosuje je wylacznie na noc (od samego poczatku,bo niestety czulam dyskomfort podczas noszenia ich pod stanikiem,byc moze przez wielki biust,80 C, Napiszcie prosze czy jestem wyjatkiem dla ktorego nie ma ratunku :(((

Gość migotka1006
kurcze to jednak nie tylko ja mam ten problem ,wczesniej nawet nic nie wiedzialam o tych niplettkach tez mam wlasnie ten sam problem moje sutki sa takie plaskie.po jakim czasie od momentu noszenia one pomagaja?nawet sie nie spodziewalam sie ze tylu kobiet moze ten problem dotyczyc;_)dobrze ze nie jestem sama;_) wczesniej nawet z nikim nie rozmawialam na ten temat poprostu czulam jakis dyskomfort ciagle wydawalo mi sie ze tylko ja tak mam.czy noszenie niplette boli?czekam na odpowiedz.pozdrawiam ;_)

Gość marscha
jest mam je już od dwóch miesięcy :) używam na noc i czasami w dzień:) musiałam się przyzwyczaić do spania na pleckach : wrr:p ale warto narescie czuje się seksownie i jestem zadowolona z mojego ciala:) ahhhhhhhhhhhh najwspanialsze urządzenie jakie kiedykolwiek kupiłam :) polecam wszystkim :)

Gość pietnastka
Cześć mam ten sam problem mam 15 lat a moje sutki są wklęsłe i co jakiś czas jak by to ująć kruszą się gdy jest zimno zamiast stać one się kurczą i zapadają, bardzo się tego wstydzę chciała bym myśleć o stosunku z chłopakiem ale ten defekt strasznie mi przeszkadza nikomu o tym nie mówiłam nawet mamie nie wiem czy iść z tym do lekarza? Jak mam sobie z tym poradzić pomóżcie mi proszę.

Gość dzikus
witam.mialam ten problem i niestety nie pomogly nipletki.wyciagaly je ale na chwile.w koncu poddalam sie zabiegowi u dr.Chiciaka w Poznaniu i jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie.zabieg trwal jakas godzine, wystapilo male krwawienie i bylam delikanie mowiac przerazona co z tego bedzie.a jednak po 2 tyg.wszystko sie pieknie zagoilo i mam cudowne piersi.a ze jest lato to chodze ciagle bez stanika:)Dziekuje panie Doktorze:)

Gość natalka_9421
Witam. Mam pytanie czy te nalepki naprawdę pomagają? Mam ten sam problem co Wy i wacham się je kupić , bo boję się że mi nie pomogą .. :( Proszę doradźcie mi !

Gość jaksa56
czesc dziewczyny mam ten sam problem co i wy

Gość jaksa56
własnie wczorak kupiłam nipletki i nie jestem za bardzo zadowolona.Jedna nipletka cały czas spada z sutka chodz jest dosac mocno zassany ale tak mi sie wydaje jakby z tej nipletki schodziło powietrze.Bardzo niedygodnie czuje sie w staniku z nipletkami poniewaz one mi sie zsuwaja.nie wiem co robic bo one sa bardzo drogie a mam jakies zle przeczucie ze mi nie pomoga i beda pieniadze wyrzucone w błoto.Kiedys przeczytałam na forum zeby posmarowac brodawke jakims kremem i bedzie sie nipletka lepiej trzymała czy to prawda pomózcie

Gość maguś
jak u niektórych dziewczyn powyżej, zrobiła mi się po niplette jeszcze większa wklęśnięcie.

Gość jaksa56
jeszcze wieksza wklęśnizna? Terz zaczynam sie bac...:(Mialam chociaz iskierke nadzieji ze nipletki pomoga chociaz nie moge nic wiecej powiedziec bo nosze je dopiero drugi dzien.A czy ktoras z Pan miala zachwycajacy koncowy efekt??udało sie i ile nosiła zeby go uzyskac?

Gość marscha
JAKSA56 tak tak one spadaja i boli miałam tak samo najlepiej jak posmarujesz sutki wazeliną przeZ zazsaniem :p trzymaja się rewelacyjnie lepiej sie zasysaja i tak nie bolą:) spróbuj :) nie pożałujesz...po tym będzie o niebo lepiej;)

Gość MMMaleńSSStwooo
A jeśli ja mam płaskie brodawki z natury ,od zawsze :( (chciaż czasami się wyciągają np. gdy jest zimno itp.) to te Niplette mi pomogą ?? Ogólnie są przeznaczone dla osób karmiących piersią...Ja oczywiście nie karmie i na razie nie zamierzam :)...Ale chciałabym ich spróbować w celach estetycznych:) ,bo słyszałam że są dobre...więc czy pomagają nie tylko dla karmiących ale też w celach estetycznych??:D Producent pisze że trzeba je nosić nie przerwalnie przez kilka tygodni...to znaczy że nie można ich zdejmować ,nawet podczas kąpieli ?? I nie widać ich ??,nie wystają przez bluzke?? są wygodne?? No i czy efekt jest trwały ,jak twierdzi producent ?? A może jest efekt ale tylko na jakiś czas a później znowu trzeba ich uzywać...Jak to z nimi jest ?? :D Bardzo proszę o odpowiedz ,zalezy mi na niej, najlepiej osób które ich używały...ale nie koniecznie może słyszałyście o nich coś od kogoś lub coś...z góry wielkie dzięki :P:D

Gość jaksa56
efekt nie jest trwały:( i podczas kąpieli zdejmuje sie nipletki. jezeli sie nosi je cały dzien to one sa wyciagniete ale na krótki czas (przynajmniej ja tak mam)tzn sciagnełam je np na noc i rano sa spowrotem wciagniete:( szkoda bo sa bardzo drogie:(

Gość i ja tez
Ja od dzis ten nosze nipletki. Nie oczekuje cudow, ale mam nadzieje, ze brodawka zacznie sterczec chociaz w sytuacjach intymnych.

Gość mała dama
witam!dziewczyny,ja przez caly czas myślalam ze to ja jedna na całem świecie mam wciągniętą brodawke!mam 30 na karku i nawet jak urodziłam córeczke to żaden z lekarzy nie powiedział mi że takie rzeczy bywają.położna popatrzyła na mnie dziwnie i powiedziała aha... i doradziła kupno kapturkow do karmienia,z karmieniem nie miałam kłopotów w tych kapturkach.Najgorzej jest w sytuacjach intymnych,przez tyle lat nawet na chwilę nie potrafie zapomnieć o mojej wadzie.Czytam na forum o tym urządzeniu do wyciągania brodawek,czy to jest skuteczne?gdzie to mogę kupić?i jeszcze jedno pytanie,czy Wasz ginekolog interesowal się Waszym problemem?bo mój jak już pisałam wcześniej to wcale.pozdrawiam!

Gość monika_88
no wlasnie czy moze ktos mi powiedziec czy to NORMALNE? ja mam wklesnieta brodawke mneijw iecej od momentu gdy zaczelam miesiaczkowac... czyli w wielku 13 14 lat....w sumie od wtedy kiedy zaczely mi rosnac piersi iii bylam z tym u lekarza ktory powiedzial mi zeee to niec zlego kazal mi ja wyciagac.. przepisal masc ale to nic nie pomoglo.... :| kupilam nawet odciagacz pokarmu zeby ja cwiczyc.. a teraz mam 20 lat ii zadnych rezlutatow... od czasu do czasu ta piers mnie pobolewa...;/

Gość order uśmiechu
moniko dawaj piersi do ssania twemu chłopakowi. teraz juz wiesz do czego sa faceci!

Gość pusia 899
hmm zastanawiam się czy tylko ja mam taki problem bo ja oprócz "schowanych" brodawek mam też takie wypukłe otoczki..;/ czy któraś z Was też ma takie dziwne piersi..? czy niplette może mi pomóc?

Gość mała dama
pusiu 899,ja też mam wypukłe otoczki,z tym że wciągniętą mam tylko prawą brodawke,chociaż do tej pory akurat to mi nie przeszkadzało to teraz zaczynam się zastanawiac ,że to chyba nie jest typowe te wypukłe otoczki...najgorzej nie radze sobie emocjonalnie z tą wciągniętą brodawką...ale cuż pozostanie mi się do niej przyzwyczaić i ja polubić:(( ,tylko kiedy...

Gość i ja tez
ja takze mam bardzo wypukle otoczkie. Niplette stosuje od tygodnia i nie widze zadnej poprawy. Coz, moze to przez to ze nosze je tylko gdy jestem w domu. Pozostaje mi tylko wierzyc i czekac.

Gość ola1980ola
Mam pytanie do dziewczyn które używały nipletki, czy na początku noszenia odczuwałyście lekkie nieprzyjemne ssanie ? mam 28 lat i obawiam sie że może wklęsłe sutki tak sie \"przyzwyczaiły\" do swojej pozycji że noszenie może w jakiś sobsób negatywnie wpłynąć na nie. poza tym nipletka jest dosyć duża, że po nałożeniu wciąga sie prawie cała brodawka a sutek nie wychodzi całkowicie. czy też tak miałyście na początku ?

Gość paulin
hej dziewzcyny:)ja mam dopiero 18 lat a juz od bardzo dawna mam wklesle brodawki nie chce takich miec bo sie ich strasznie wstydze;/ czy to nefrette dostane w kazdej aptece i czy w moim wieku moge tego uzywac??prosze doradzcie mi bo czuje sie z moim wygladem bardzo nie komfortowo;/////

Gość jaksa56
pewnie ze mozesz używac niplette ale nie dostaniesz ich w kazdej aptece.Najlepiej zamówic przez internet wychodzi najtaniej.Ja zamawiałam na allegro i powiem wam szczerze ze na pocztku nie bylam zadowolona bo spadały cały czas ale juz je nosze prawie miesiac (co prawda piersi tzn sutki i brodawki sa obolałe) ale widze juz rezultaty.moze nie stercza cały czas ale na dotyk od razu reaguja a wczesniej wogóle nie reagowały.Z tego co pisza dziewczyny to efekt podobno nie jest trwały...

Gość cnosia8
Hej, mam przykra wiadomosc ja stosuje juz ponad 2 lata i z marnym skutkiem, wciagaja sie za kazdym razem po sciagnieciu, wiec nie wiem moze jednym pomaga innym nie. Teraz powaznie sie zastanawiam nad zabiegiem ale tu skoleji nastepny problem powniewaz znalazlam tylko dwie kliniki jedna w Poznaniu a druga w Czechach, no i nie wiem jak z cennikiem, moze ktos ma namiary na cos blizej malopolskiego. Jest tez drugie wyjscie nad ktorym sie zastanawiam a mianowicie piercing sutkow, poprostu zalozenie kolczykow bardzo malutkich, w sumie to jak czytalam to jest to wskazane i ta klinika w Czechcach o ktorej wspomnialam tez przeprowadza zabieg i wklada jakies kolczyki ale pozniej sie je usuwa. Jesli macie jakies namiary t bardzo prosze o odp. Pozdrawiam

Gość shatsi
O kurcze! Małe kolczyki! To może być dobry pomysł, ale...musiałyby "iść" przez cały sutek gdzieś w połowie, tak jak dwa małe gwoździki...nie jestem pewna, czy tak się da... Raczej kolczyki zakłada się na końcówce sutka. Chyba... Jezuuuu ja chyba oszalałam!

Gość shatsi
Hmmmm....po krótkim zastanowieniu...sądzę,że nie do końca jest to dobry pomysł. Przekłute sutki...zrobią się blizny i mogą być duże problemy przy np. urodzeniu dziecka. Zarośnięte kanaliki mlekowe?

Gość nabutka
używam nipletek niecałe 2 tygodnie, nie mogę powiedzieć że na pewno działają, ale zauważyłam , ze czasmami nawet z 2 godziny po zdjęciu brodawki utrzymują sie wyciągnięte. mam bardzo dużą nadzieję że czas ten bedzie się wydłużać...