Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciwość to zguba

Kobiety są strasznie pazerne na kase

Polecane posty

Gość gość
A ty napisz jeszcze kilka tekstów o grubych szmatach, dziffkach i kurrfach, co się nagle taki kulturalny zrobiłeś ?:D a jak będę chciała to sobie Ukrainca do polski sprowadze nie będę tam jechać , chociaż wam pokażą jak powinien wyglądać prawdziwy mężczyzna :D

Gość gość
Ale rynsztok , ja się nie dziwię ze polki lecą na Rosjan i Ukraińców jak na Bogów

Gość gość
Smiesznosci: pierdziornej sie wydaje, ze jedna osoba odpisuje na jej pierdziorne zaczepki. Pytanie: dlaczego komus mialaby przez mozgownice przejsc taka mysl? Odpowiedz: wlasna autopsja, normalny czlowiek(normalny, nie paranoik czy inaczej zaburzony przypadek) nawet by nie wpadl na taki pomysl, dopoki ktos by takiego normalnego(a przynajmniej w miare normalnego) czlowieka nie uswiadomil/nie pokazal tego typu zachowania:D A pirdziorna na zawolanie rzuca oskarzeniami z palca wyssanymi - widac, jaka sama jest osoba - po prostu heheszki:D

Gość gość
Kto to jest pierdziorna ? To chyba ty masz paranoje , odczep się ode mnie dziewczyny sobie nie znalazłeś , paszol won tfu

Gość gość
Jak czytam teraz ten temat to też chyba sobie pana z Rosji albo Ukrainy poszukam , maniery gorsze jak z lasu , kobiety od szmat wyzywać , patologia w najgorszym wydaniu z kamienicy

Gość gość
21 wiek a polactwo jakby w lesie żyło , odrazajace

Gość gość
gość dziś A ja chce milionera i co ? M A ja chce aby cie w kosmos wysłali na stałe i co?

Gość gość
gość dziś To nie kupuj , kupi jej ktoś inny xD Nikt jej nie kupi szmato, bo na kilometr wiadomo co to za podła suka

Gość gość
patrz swoich manier. nie nauczylas sie nie robic sztucznego tlumu jeszcze? zeujace. i nie jestem toba, zeby obrazac ZAWSZE i WSZEDZIE gdzie sie pojawie, dostosowuje sie do bezpoziomu takich tlukow jak ty conajwyzej. przestan przenosic na innych wlasne wady, fantazje i zycie(zalosne zreszta) - to sie powinno LECZYC

Gość gość
gość dziś Ale rynsztok , ja się nie dziwię ze polki lecą na Rosjan i Ukraińców jak na Bogów Zgoś A niech debilki lecą, tamci chlają 10X tyle co polacy a i morde im stłuką 10X częściej, głupie peezdy myślą że ukraince na nich lecą jak ich laski tam są 10X lepsze i ładnjejsze i weselsze, więc na co im tępa polczyna ze skrzywionym wiecznie ryjem???

Gość gość
Nazywasz mnie tlukiem przy tym mowiac ze nie obrazasz? Hipokryta z niską inteligencją , najbardziej mnie skręca jak ktoś na poziomie szkoły specjalnej używa epitetów , współczuję zenujaco niskiej inteligencji

Gość gość
Trzeba być ameba umysłowa żeby przeczyc własnej logice

Gość gość
Ukraince nie chcą polek bo niby do czego? Ich kobiety są 100 razy ładniejsze i bardziej gospodarne, a polki to rynsztok i same szmaty, połowa polek 18-30 pracuje w burdelach, których jest jak grzybów po deszczu w tym nędznym kraju.

Gość gość
stwierdzilem FAKT. za pare lat zapewne poczujesz sie obrazona faktem istnienia grawitacji i jej wplywem na swoja fizyczna powloke. to normalne:D poziom szkoly specjalnej, ciekawe, a gdzie cie NIE NAUCZYLI, ze przed przecinkiem nie stawia sie spacji? i ktos taki usiluje innych oceniac przez pryzmat inteligencji? to sie nazywa PARADOKS:D nie tlumacz sie poziomem ameby umyslowej, dla ciebie to o kilkanascie punktow za duzo nawet w najswietniejszych momentach:D

Gość gość
Polka dla Ukrainca to 3cia kategoria, biorą tylko dla paszportu, koniec.

Gość gość
w Egpicie też przystojniacy roohają stare polskie rury a potem ich z kasy obrabiają, a te tępoty lecą na nich bo przystojni, buahahahaha, darling I lowe Ju, hahahahaha https://m.youtube.com/watch?v=tx9jdaOia5w

Gość gość
Wiesz, Autorze, życzę Ci miłej nauki :) Może kiedy poszerzysz wiedzę, wielotematyczną i wielowymiarową, zyskując szeroką perspektywę, będziesz w stanie wyciągnąć prawidłowe logiczne wnioski o realiach. Póki co jedynie współczuję podatności na socjotechnikę systemu i stania się obywatelską i społeczną kaleką, o braku męskości nie wspominając. Powodzenia w życiu.

Gość gość
ale wieczorna nie jest kobietą tylko żałosną szm)atą i trollem

Gość gość
kobiety to bezmoralne szmaty, prawie wszystkie, tyle

Gość gość
dlatego babe się używa nie szanuje

Gość gość
Do goscia z10 wrzesnia 20.50. WBrodnicy jest taka jedna co bzyka sie z gosciem kka razy w tygodniu. Miala meza kyory moglvy byc jej tata . Rozwoidla sue z nim i chyba niedlugo potem zmarlo mu sie. Odziedziczylo potonstwo czyli ona...

Gość gość
Ja walę,jaki tu rynsztok,nic dziwnego ze polscy męzczyźni biorą was na jedną noc a potem wykopują bo tylko do tego się nadajecie,polskie suki :D Chociaz nie wiem po co się biorą za was,jesteście poprostu obrzydliwe,tępe i pozbawione jakiejkolwiek kultury,co widać na tym forum.Wymagania macie z dupy nieadekwatne do tego co same sobą prezentujecie.Najlepiej to ejdnak będzie jak sie zabijecie,tepe ścierwa polskie,normalni ludzi będą mogli wreszcie odetchnać świeżym powietrzem.