Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mike88

Czy noszenie dziewczyny jest podniecające?

Polecane posty

Gość mike88

To pytanie do wszystkich. Dziewczyny, czujecie się podniecone, gdy facet bierze was na ręce? Czy raczej obojętne? A wy panowie? Macie z tego jakąś przyjemność, poza koleżeńską zabawą?

Gość mike88
Ja uwielbiam to robić :)

Gość gość
Zalezy co to znaczy jak wezmie mnie na rece?? Jak mnie podniesie tak zebym nogami oplotła go w pasie to jak najbardziej mnie to kreci. A potem to najlepiej niech rzuci na lozko i przykryje mnie swoim cialkiiem hehe

Gość gość
Kiedyś wygłupiałem się z koleżanką w jej mieszkaniu. Ona usiadła mi na barkach i miałem z nią się podnieść. Miałem wtedy 19 lat. Wtedy byle co wystarczyło aby mi stanął. Pech chciał, że to było lato i nie miałem dżinsów,które ukrywają erekcję.Byłem chudy-nogi jak patyki i nie mogłem podnieść się z nią, ale doznałem przy tym natychmiastowej, silnej młodzieńczej erekcji. Miałem krótkie sportowe spodenki, które zamieniły się w namiot. Koleżanka tak się zmieszała że uciekła do łazienki. Mnie było strasznie głupio, ale do końca udawałem, że nie wiedziałem o co chodziło. Kurczę, gdybym teraz doznawał tak silnych i szybkich wzwodów moja żona chciałaby uprawiać seks codziennie a nie tylko 3 razy w miesiącu.

Gość gość
A czy facet spokojnie podniesie kobietę mniej więcej swojej wagi? Kiedyś się nad tym zastanawiałam i z pewnością tak wg mnie, w końcu mięśnie tu odgrywają rolę.

Gość gość
Ojj głupia koleżanka, powinna usiąść na paliczek i się pohustac :=)

Gość mike88
Ciekawa historia :) Ile miała wtedy lat, że się wystraszyła?

Gość mike88
Oczywiście, że podniesie dziewczynę mniej więcej swojej wagi, a nawet cięższą. No chyba, że jest kompletnym mięczakiem :D

Gość gość
Nie, to o mięczakach nie piszę :D a jeśli jest cięższy jakieś 15 kg to już spokojniutko, nie ma dyskusji :):)

Gość mike88
Podoba wam się taka gra wstępna? :)

Gość gość
Lubię taką podnieść i cisnąć jak najdalej się da.

Gość gość
Ona była w moim wieku-19lat. Ja miałem ją podnieść z pozycji kucnej. Miałem za słabe nogi. Normalnie to bym ją udźwignął. Ona ważyła ok. 60kg i była wysoka jak na dziewczynę-170cm. Moja inna koleżanka była niska i drobna. Ważyła 45kg.Ją na pewno bym podniósł nawet z pozycji kucznej.