Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest ważniejsze dla kobiet ciało faceta czy twarz

Polecane posty

Gość gość
dziś nie

Gość gość
Skóra, fura i komóra :classic_cool:

Gość gość
gość dziś mozesz🖐️, co druga paskuda polska cebula uwaza sie za przystojnego:D juz nawet przestalo kobiet szokowac jak umawiaja sie na randke z przystojnym mezczyzna z internetu (bo tak sie widza polaczki), a przychodzi na randke typowa spasiona swinia albo pokraczna fleja

Gość gość
Tylko że jestem też ki 170 cm, ale zarywam do niższych to może im nie przeszkadza

Gość gość
Na tych portalach to każdy przystojny i zadbany a jak się widzi zdjęcie to normalny zaniedbany facet. Polacy myślą, ze dbanie o siebie to mycie

... a Polki, że dbanie o siebie to nakładanie tapety i solariowanie się.

Gość gość
dziś nie znam zadnej ktora sie "solariuje" wiec nie wiem gdzie laski wyrywasz

Cóż, jadę stereotypem jako i Ty sama. 00 Choć muszę powiedzieć, że solarki przynajmniej dbają o figurę. Co nie zawsze się przydaża innym pannom obnoszącym się swoim wątpliwym intelektem i zadbaniem.

Gość gość
Ja chodzę na solarium. Dodam, ze nie uważam, ze opalenizna to dbanie o siebie! Otóż nie! Po prostu mam bardzo ciemne oczy, czarne brwi i rzęsy, ciemnobrązowe włosy. Karnacji może nie mam bladej, ale lepiej wyglądam opalona.

gość dziś I przez to Ci się skóra szybciej starzeje. Azjatki między innymi dlatego wyglądają młodziej niż ich zachodnien równolatki ponieważ unikają słońca.

Gość gość
Piaskun to patologia w dodatku strasznie sfrustrowany

Gość gość
Pamietam jak mnie razem z „gośćagatka” wyzywałeś. Jesteś sfrustrowanym hipokryta

Kim? 00 Ahhh, czyli samczyk ugodzony w wątłe ego. Frustrato-prawiczek? Nic dziwnego że cicho powarkujesz zza winkla. 00 Hipokrytą? Bynajmniej. Frustratem? Na forach nie ma ludzi, których potrzeby są zaspokojone. Inaczej nie siedzieliby na forach. Mnie to również się tyczy. Jednak istnie różnica między mężczyzną który nie może znaleć tego co mu pasuje, a tym, który nigdy cipki nie powąchał (chyba że komuś z rodziny.

Gość gość
Jesli wybieramy tylko z tego, co widac, to dla mnie twarz. Wiekszosc facetow nie robi 6-paka by podobac sie tylko 1 kobiecie...