Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowy przyjaciel

Bó wiesz co

Polecane posty

Gość gość
7.49 A Ciebie coś swędzi.

Już moje niebo spuchło od chmur, Twoje też? już zapomniałem jak uśmiech wygląda myśli toną mi w oceanie bzdur? e nie, spojrzałem i widzę że na mnie spoglądasz kochana Bó i nagle cmok 👄 spadł na mnie jak z nieba znaczy spomiędzy Twych ud.

A dziękuję, żyję. Wszystko gdzieś pomiędzy brown sugar :P Zatem Przyjaciel ❤️ za tę otwartość i szerokie horyzonty ten Pan ten Pan wprowadza mnie w błogie tango i rausz I ten powabny i lekki czar, którym sypie jak z talii kart Kiedy rosa pokrywa świat, kiedy mrok budzi go on wyciąga pomocną dłoń w stronę ud Za gest pomiędzy udów smak a piwem Ale Nieco inna odmiana Indian Pale Ale Szuka ciemniejszej odmiany mild, niestety sprzedawany jest w butelkach na litr szuka zapojki, a na szafie siedzą trzy pająki Najprężniej wytęża wzrok, a tu Zonk Bo nie ten trunek kusi go Cydr? A kto go tam wie, czego on chce ;) Ech, życie jest piękne. 🌼 ;)

Gość :) Frida Kahlo? Ta urodzona w Meksyku? Okej. Mogę być. Ładna postać. Coś o obrazkach kminiła. Z niczego coś tworzyła. Pasuje mi. W połączeniu z Diego Rivera mmm. Super! ;)

Gość gość in of log
Jej aż na trzeciej stronie się znalazłem Bó, tu nie lubią cydru, a Indiana nie ma wiesz że ludzie tu mnie już mniej zadziwiają choć każdy chce mieć swoje racje to jednak z coraz mniejszym gniewem się żegnają to dobrze, choć nie wiem dlaczego a tam u Ciebie też dobrze? tam @ masz wszystko, znaczy instrukcję kochana Bó 👄 najpiękniejszy utwór instrumentalny świata XX wieku; Klicz, "Latarnik" i najpiękniejsze wideo do klipu posłuchaj i popatrz sobie w wolnej chwili, może być z Indianem. 🖐️

Gość gość
Wytrzeźwiałeś?

Gość gość543543543
Szukasz Sexy Kochanki? Najlepsza Społeczność Sex Randkowa http://myseks18.pl zarejestruj się już teraz!!

Myszko ;) Przyjaciel wszystko powinno być jutro. Nie piszę bo zamknięte wrota od czwartku. Nic się nie bój, gromadzę dla ciebie hektolitry. Ech ty mój mały. :) ;) :P ❤️

Gość Kapitan Jack Sparrow
Hejo Bó Całą niedzielę na stołku siedziałem i czekałem na Twoją inscenizację pt. Mądrość i odwaga wg kapitana Jacka. ;) I i .. Iiiiii przyjdzie mi jeeeeszcze poczekać

Gość ZieIonakawa_40
A wy zyciowi przegrańcy i niedojdy nadal tu siedzicie zamiast cieszyć się zyciem? :-D Nie rozumię was :-D 🖐️

Autoryzuje bo zarzucom z gościa pisaty.

Hejo Kapitan Jack Sparrow. :] A gdy kobieta nie chce żadnego to co? No odpowiedz Kapitan Jack Sparrow? Dwóch walczących o jedną kobietę to jest spektakl, masz rację Kapitan Jack Sparrow, szczególnie gdy ona jest jedna i nie chce żadnego. I spektaklu oglądać też nie chce, bo ją to zwyczajnie nie frapuje. To dopiero mecyje. A oni nie przestają we walce, bo o honor męski Kapitan Jack Sparrow rozchodzi się. :] I choćby kobieta istnieć przestała, oni nadal toczą boje, do us/ranej śmierci. O! Tacy są mężczyźni, zawzięci do szpiku kości. A teraz odpowiedz, czy moje główkowanie jest poprawne Kapitan Jack Sparrow? Zapraszam, proszę, słucham. Pytanie mam do ciebie, mianowicie: Kiedy ona chce dwóch a oni jej nie, to co wtedy robi on? Albo gdy obaj ją chcą a ona ich też? Albo kobiet jest dwie a facet jeden, to co on robi? One go kochają a on żadnej, albo one nie kochają a on kocha dwie, albo też one dwie kochają a on kocha obie. To wtedy co? Znasz odpowiedź? Poka z twojego punktu widzenia. O twoim męstwie oraz odwadze napisałam wiersz. O rybach. Powinny być też rozgwiazdy homary i strzykwy. Ty jesteś Kapitan Jack Sparrow to będzie c***asował. Później, bo ja cały czas mebluję swoją głową. No to do później? :] Acha, odpowiedz proszę cię bardzo rychło w czas. I nie zapominaj, że to okienko jest to kochania się. ;) 🌼

Donoszę, iż zrezygnuję ze strzykiew. One atakują wnętrznościami.

Gość ZieIonakawa_40
Weźcie się za robotę pasożyty i nieroby :-D Zawsze co zajrzę to akurat jesteście tu wszyscy i sracie na siebie wylogowani 🖐️ :classic_cool:

Gość acordeon
I sikam przez zapięty rozporek:-)

Gość ZieIonakawa_40
Ja też nie sciągam spodni do sikania i nie rozumię po co w ogóle miałabym to robić ;-) x Przyjacielu- zgubiłam stringi pod dębem, chciałabym abyś przyniósł mi je z zębach ale uważaj abyś nie ufarbował sobie noska bo akurat miałam okres :-D

Gość ZieIonakawa_40
Idę już smażyć placki i polewać świeżym kiślem 🖐️

Gość gość
Madzia robi dwie kupy naraz bo stringów nie ściąga :(

Gość ZieIonakawa_40
Na tak wysportowanej dùpie to nawet dwie kupy wyglądają apetycznie :-P Idę już 🖐️

Jutro powim Ci Bó jak zrozumim o co caman. I czy jest podwojne dno? Ooo

Gość zieIonakawa_40
Wrócę jeszcze by w powiedzieć, że możecie mnie pocałować w jędrny opalony tyłek :p:classic_cool:🖐️

Gość ZieIonakawa_40
Udajecie nagle, że was nie ma ale ja wiem o wszystkim co się dzieje za kurtyną pomimo że z braku czasu i nawału prac w ogrodzie rzadko tu zaglądam :-P :classic_cool: 🖐️

Gość gość
przeciez na rozwodnikach uparcie piszesz a tam wszyscy chca abys sobie poszla w pisdu trolico wredna