Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inteligentna nie znaczy zarozumiała

Polecane posty

Gość gość
ja zwracam uwagę na to jak wygląda mężczyzna to takie głupie i stereotypowe (tak, oceniamy wasze tyłki, klaty, przyrodzenie, twarz, dłonie itp) ale niesamowite znaczenie ma też osobowość i charakter nie znam osoby, dla której pociąg fizyczny nie byłby ważny w związku, a skoro fizyczny, to liczy się wygląd i zachowanie

Gość gość
odrzuca mnie wiele fizycznych cech, ale przecież nie patrzę na każdego jak na obiekt do związku ale facec***atrzą? no to oni mają problem (desperacja vs uzaleznienie)

Gość gość
Do gościa od budowy i kupna samochodu (niesamowite, kurcze podziwiam). Nie wierzę, żebyś miał odwagę powiedzieć swojej partnerce to wszystko co piszesz tu do nas. Zaryzykuj. Zobaczymy jaki to udany związek i ile w nim miłości. :)

Gość gość
Ona pewnie myśli że mąż ja wychwala pod innym względem. Biedna. Kupno samochodu wymaga jakiejś wielkiej inteligencji? Haha

Gość gość
Pytanie za milion punktów. Dlaczego wy nie jesteście w stanie zrozumieć, a przynajmniej przyjąć do wiadomości że dla nas liczą się inne cechy u kobiet niż inteligencja? Tak już jest i tyle.

Gość gość
Pytanie za milion punktów. Czy uswiadomiles swoją żonę co naprawdę myślisz czy wciskasz jej farmazony a prawdę mówisz tylko na anonimowyn forum?

Gość gość
Dlatego, że to uwłaczające. Bo inteligencja to baza pod osobowość. I raczej mówimy w tym momencie nie o inteligencji tak naprawdę a osobowości i charakterze, który wyraża się poprzez to, co przypisuje się inteligencji: rozmowy, inicjatywę, pomysły, działanie. Myślisz, że każda kobieta rzuciłaby się zdobywcy nobla w dziedzinie fizyki? Mężczyzna raczej też tego by nie zrobił. To też pokazuje, że nie doceniacie tego ile wnosi inteligencja i osobowość kobiety do związku. A to mówi dużo o was samych. Jako o takich ułomkach umysłowych w jakiejś mierze, którzy nie potrafią ocenić rzeczywistości. Trzymają się kurczowo stereotypowych przekonań, bo dzięki temu czują się bezpieczni i jako tako silni, męscy. Dla mnie tacy ludzie są nijacy. Ale mogą przed drugą osobą udawać. Więc są na domiar złego sztuczni.

Gość TU gość AUTOR
gość dziś Coś Ci się chyba pomyliło. Nie chce mi się wdawać z Tobą w polemikę. Myśl sobie o mnie co chcesz.

Gość gość
Mnie się pomyliło ? hahahhaha Wiem ,że nie chcesz się wdawać w polemikę ze mną autorze i wiem dlaczego :) Ty też wiesz ,że ze mną nie jest łatwo ,poległbyś od pierwszego strzału ,więc najlepiej udawać ,że to ty jesteś górą :) :) :) Duża buźka dla ciebie i nie wnerwiaj się tak na mnie .Ja już taka jestem, od zawsze :)

Gość TU gość AUTOR
...i właśnie dlatego. Nie znasz mnie, ale wydaje się Tobie, że już wszystko o mnie wiesz. Gratuluje...

Gość gość
Dla mnie kobietą ma być przede wszystkim romantyczna, zmysłowa i sexy. I zgrabna. A inteligencja jest jej potrzebna żeby umieć się ładnie ubrać.

Gość gość
Na dobrą sprawę - kobiety też mają różne wymagania, są i takie, które cieszą się, że facet nie pije i zarabia. I to już jest sukces. Więc i takiej może wystarczyć taki jakikolwiek. I choć ja bym tego nie nazwała miłością, to jakiś to układ jest. Choć i w układzie może pojawić się miłość. Ale i kobieta i mężczyzna jeśli nie mają takich potrzeb i umiejętności nawet nie będą umieli ująć to w słowa. I powiedzą tak, jak powyżej, choć czują więcej.

Gość gość
A jednak cię ciągnie do mnie i ze wszystkich sił chcesz ,żeby twoje było na wierzchu ,inaczej ten mój post ,zostałby przez ciebie zignorowany . Nie lubisz ,gdy ktoś ci psuje zabawę i wytyka błędy ,to widać i czuć ! Ale popełniłeś błąd ,nie tylko w startowym, aniele ! :)

Gość gość
15:42 Co ty mi powiedz, że nie przetrwałym? Bo to burzy twój obraz świata? Jakoś przetrwaliśmy ponad 20 lat. W którym momencie napisałem, że nie łączy nas uczucie. Ale podstawowym składnikiem tego uczucia jest dobry seks. A to, że nie oczekuje od żony prania, sprzątania, gotowania czy przynoszenia do domu pieniędzy, jedynie dobrego seksu, to właśnie dowód na miłość.

Gość gość
16:50 hahahhahahahha aleś mnie ubawił tym wpisem hahahahahah Do ubioru inteligencja ma się nijak ,wystarczy mieć swój wyrobiony styl i smak ,wystarczy przeglądać się w lustrze i wystarczy !

Gość gość
Podstawa związku dla chłopa jest seks i taka prawda. Nawet nie wygląd. Może być urodziwa jak srajacy pies ważne że galę obrabia zawodowo. Kobietom polecam pogodzić się z rzeczywistością.

Gość gość
15:56 A niby czego nie mam odwagi powiedzieć? Powiedziałem to już dawno. Kiedy żona zastanawiała się, czy po urlopie wychowawczym powrocic do pracy, to powiedziała, że też powinna mieć jakiś wkład w małżeństwo. Odpowiedzialem, że o wkład to już ją się postaram, ona ma dostarczyć miejsce do wkładania. I ten tekst o miejscu do wkładania, był cytowany przez nią czy przeze mnie nie jeden raz, także często przed seksem. Zresztą żona nie jest głupia i sama widzi, jak wygląda nasz związek.

Gość Taka jedna 29
Ja nie akceptuję męskiej natury, tego co dla faceta liczy się u kobiety i dlatego będę sama. Jeżeli jakaś kobieta nie chce robić za zawsze chętny kawał mięsa i maszyną do robienia lodów powinna odpuścić sobie związek i tyle.

Gość gość
No i z***biscie. Żałosne to ale nie oczekujemy przecież że każdy będzie mądry. Zresztą kogo obchodzi twoje pozycie tak naprawdę?

Gość gość
Odnośnie pierwszego postu, zupełnie nie rozumiem. Przecież można być osobą inteligentną, świadomą tego że się jest inteligentną (zresztą będąc inteligentną trudno nie być tego świadomą), mając jednocześnie ugodowy charakter, skłonny do kompromisów. Te dwie cechy ani trochę się nie wykluczają. Więc skończcie z tymi głupotami.

Gość TU gość AUTOR
Taka jedna 29 dziś To dobrze, że są jeszcze kobiety, które potrafią siebie szanować.

Gość Taka jedna 29
TU gość AUTOR dziś - może i dobrze, ale pewnie trochę Cię rozczaruję i zmartwię - jestem istotą seksualną i w zależności od aktualnych potrzeb bywałam w seks-układach z facetami, ale związkami tego nie nazwę.

Gość gość
myślę, że nie musisz się martwić o kobiety większość z nich odpala takich napaleńców, którzy szukają seksu z kimkolwiek, to materiał na popaprańca a nie kogoś do związku kafateria przyciąga incelsów, którzy tu wylewają swoje żale i objawiają swoje wizje związku powiem tak, to, że jesteście tak sfrustrowani jest efektem tego jakimi osobami jesteście i jakie macie poglądy, nie na odwrót każdy normalny człowiek (poza masochistami i dobrymi samarytanami) trzyma się od ludzi z problemami ze sobą z daleka (i uważam, że to dobre, bo tylko dany człowiek jest sobie w stanie pomóc najczęściej)

Gość gość
uwazasz sie za inteligentna a wyraznie masz jakis kompleks napoleona widzac u innych potrzebe dominacji. co ciekawe sama usilujesz narzucic innym swoj swiatopoglad, a wiec ich zdominowac. typowe przeniesienie. najbardziej odpychajace jest to ciagle metkowanie innych. nikt sie tego nie boi, to jest po prostu ODPYCHAJACE, zrozum, dziewczynko, te roznice - tu nie chodzi o inteligencje czy jej brak. chodzi o twoja postawe. radze wrocic do korzeni i przeczytac pierwszy post, najlepiej powoli i kilka razy.

Gość gość
17:10 No i fajnie. Na złość mamie odmrozisz sobie uszy. Nie akceptujesz i wolisz być sama, to krzyżyk na drogę, nikt nie będzie z tego powodu płakał. Tego kwiatu jest pół światu.

Gość gość
do chwalącego się prymitywnymi rzeczami - żarty żartami... pokaże jej dokładnie co tu napisałeś nie bój się wprost, przecież nie żartujesz

Gość gość
Czy wg was inteligencja znajduje się w genitaliach ? Czy każdy temat u was sprowadza się do penisa i waginy ? Kobieta inteligentna przede wszystkim ma głowę na karku i mocnno stoi na nogach .Potrafi odnaleźć się w każdej sytuacji ,znaleźć wyjscie bez wyjscia ,a przede wszyskim kojarzyć fakty i wyciągać prawidlowe wnioski ! Wypisywac bzdury w necie ,trolowac ,udawać kogoś kim się nie jest ,każdy potrafi

Gość gość
czyli jakby zachorowała i nie mogła uprawiać seksu przez jakiś czas to co? klapa, lipa jakaś tępa gęś może się nawinie i zastąpi to, co przecież najważniejsze (nikt nie mówi, że nie istotne) - seks ojej, a co będzie, jak będziesz impotentem, a nie będziesz mógł zażywać viagry (serce i te sprawy) ... życie straci sens, a żona motywację do bycia wierną, bo podstawą związku jest seks, a ona przecież mogłaby być inna, głupsza byleby dawała i bylebyś mógł brać ludzie są różni, prymitywni, prości, w układach, o małych wymaganiach, nie rozumiejący siebie ale i są tacy, którzy potrzebują czegoś więcej, czegoś innego - i cóż, są tacy i mężczyźni, i kobiety niech tylko każdy znajdzie partnera ze swojej kategorii, dlatego polecam otwarte prezentowanie swoich poglądów - nie na kafeterii, w życiu, wobec realnych ludzi, potencjalnych partnerów

Gość TU gość AUTOR
Taka jedna 29 dziś Czyli byłaś ich zabawką na własne życzenie i teraz obwiniasz mężczyzn za to, że traktowali Ciebie przedmiotowo? Zadziwiające...

Gość gość
nic tam takiego nie jest napisane na pewno jesteś inteligentny i pokażesz na czym opierasz swoją wypowiedz ;)