Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inteligentna nie znaczy zarozumiała

Polecane posty

Gość gość
Buahaha samiec na babskim forum trajkoczacy jak przekupa

Gość gość
Kobieta ,oprócz inteligencji , urody ,seksapilu powinna mieć kręgosłup stabilny ,wyznawać odpowiednią hierarchię wartości etycznych, moralnych i mądrość życiową ,wtedy będzie ideałem !To cechy nabyte związane z wychowaniem ,wynosi się je ze środowiska w którym się żyło i dorastało . Można być inteligentnym sku?wysynem i inteligentną suką ,ale takich należy unikać !

Gość gość
To jest jego "męskie" zadanie. Żona pewnie sprząta ( o ile istnieje) a ten gogus zniewiescialy na babskim forum

Gość gość
12:42 To, że dla mnie u kobiety wystarczy dupa (mówiąc trywialne), nie znaczy że przestrasza mnie jej madrość czy inteligencja. Te cechy mogą się przydać w różnych życiowych sytuacjach. Chociaż z pewnością nie oczekuje jakichś tam rozmów na wyszukane tematy, sprawy życia codziennego w zupełności wystarcza.

Gość gość
Akurat żona na zakupach jest bo za dobre sprawowanie i idealne sprzątanie pozwoliłem jej kupić sobie coś extra. A ja tu jestem bo mi się nudzi. Liście z trawnika już zgrabilem, ogrodem się zająłem i do wieczora mam wolny czas. Wieczorem idziemy razem z dziećmi do knajpki. :)

Gość gość
13:30 prawie dobrze. Ona oprócz tych innych rzeczy może być inteligentna. To taki bonus, jak jest to jest ale nie musi być.

Gość gość
13.31 nie potrzebujesz podziwiać kobiety i szanować, wystarczy ci, że ona podziwia ciebie i jest na twoje usługi. To nie jest miłość, to uklad, z czasem pojawia się kłótnie i nienawiść w związku, z czasem zaczniesz podxiwiac k9biety, które mają charakter, są intelugentne i doskonale sobie radzą w rozmowach i dyskusjach z mężczyznami i będziesz gardził swoją domowa łanią., która będzie do łóżka i do kuchni tylko a koledzy będą pytać, czy dobrze ciągnie, bo z jakiegoś powodu musisz z nią być przecież.

Gość gość
Ja podziwiam swoją żonę każdego dnia. Za zgrabne nogi, za sexi kostki, za wycięcie w taki i fajny tyłeczek. Za to jak gotuje, i jak to robi że jak ona posprzątam to jest jakby częściej niż jak ja posprzątam. I że jak wchodzę do domu to czuje jej zapach, i że jak leżę obok niej na plaży to nie widze ładniejsze. I podziwiam ja nawet za to że patrząc na nasze dzieci widzę w nich część jej. I za to że jak kluczy przy lasce to tak ładnie patrzy do góry ni w oczy. Za to też Ja podziwiam.

Gość gość
Brakuje tego, że jak kluczysz twarzą przy jej psiuni ona rozkosznie zamyka oczy i oddycha. Czyli przedmiotowo ja traktujesz jednak. A gdzie miłość? Dobrze sprząta, gotuje i ci dogadza, ona pewnie podziwia cie za to, że ją za to wszystko podziwiasz. Do czasu aż pokochasz inną za nic, większość zdradzonych kobiet to wszystko robiła i czuły podziw mężów za to.

Gość gość
inteligentny i zaradny nie znaczy zarozumiały przecież to jest obustronne, ale raczej społecznie toleruje się o wiele częściej bufonów (i są nimi mężczyźni) niż zarozumiałe kobiety poza tym, uczciwie - sam potrafisz przyznać się do błędu? przeprosić? odpuścić? mam nadzieję, że tak inaczej to hipokryzja standardy dla kobiet powinny być takie jak dla mężczyzn pod względem tolerancji negatywnych zachowań - lub w drugą stronę, ale nadal sprawiedliwie - standardy dla mężczyzn powinny być takie jak dla kobiet pod względem tolerancji negatywnych zachowań

Gość gość
13:31 To znaczy ,że obojętny dla ciebie jest jej charakter! Czy dobra ,czy zła,nie ma znaczenia , byle tylko doopa była dobra ? Dla mnie kandydatem byłbyś spalonym i to na samym starcie ,zresztą takich jak ty omijam z daleka !

Gość gość
Zawsze się kocha za coś. Za zbiór jakichs cech.

Gość gość
13:41 co z ciebie za mąż ,który publicznie wywleka sprawy z alkowy ? Fuj!!!

Gość gość
13.50 mięso dla mięsa, człowiek dla człowieka

Gość gość
13:41 ty nie masz żony ,to tylko twoje marzenia i fantazje ,pragnienia zwłaszcza tej laski ! Za dużo p****li się naoglądałeś ! Jeżeli się kocha i szanuje kogoś, o sprawach intymnych się milczy . To tylko sprawy dwojga !

Gość gość
A jakie to były sprawy intymne które wyjawilem? Nie wspominając już o tym że jesteśmy tu anonimowi.

Gość gość
13:50 Tak, najważniejsze jest dla mnie jej ciało i by była chętna i dobra w łóżku. Tak wybrałem, że moja żona oprócz tych cech, jest też mądra i inteligentna. Więc konto na które wpływają pieniądze zarobione przeze mnie, wpływają na konto którego ona jest właścicielem. Swego czasu mogłem wyjechać za granicę a jej pozostawić nadzorowanie i opłacanie budowy. Oczywiście z forsy która ją zarobiłem, ona nie pracowała zawodowo od paru lat. Bo wiedziałem, że sobie z tym poradzi. Gdyby była głupią gęsią, miała by wydzielane kieszonkowe na wydatki i oczywiście nie powierzał bym jej tak odpowiedzialnych spraw. Korzystał bym tylko z zawartości jej majtek :-). I w którym miejscu powiecie, że boję się inteligentnych kobiet, albo chcę dominować?

Gość gość
To straszne że facet nie potrzebuje ciekawych rozmów i wystarcza mu codzienne rozmowy o d***e czyli niczym. To tak jakby w ogóle nie mieć faceta bo co z tego że daje kasę i cię w****** raz w czas? Zazdroszczę mało skomplikowanym ludziom.

Gość gość
a no w tym, że raczej nie wymieniłeś tego wcześniej, jakby się wstydząc bo jak to pozuję na samca alfa, a to kobieta nadzorowała? napiszę, że kocham ją za to jaki ma tyłek, kostki i jak robi mi laskę, z jakim uwielbieniem (pokażę, jaki ze mnie przywódca stada - facet, wiesz jaki masz problem - ze swoim wyobrażeniem o sobie) kiedyś się zestarzejecie, żona też, jeśli kochasz ją za to co wymieniłeś, marne szanse na przetrwanie miłości a sprząta jeszcze dobrze i dobrze gotuje, super to są takie bardzo ogólne, bardzo banalne rzeczy jeśli nie będzie czegoś więcej to to marnie wygląda, jednak możliwe, że po prostu wstyd Ci powiedzieć o tym czymś więcej, bo nie pasuje do wytworzonego przez ciebie wizerunku i jeśli ona by to czytała, jako mądra i inteligentna kobieta pomyślałaby - albo że masz kompleksy pozujesz na jakiegoś macho (chcesz mieć stado, kup sobie owce, przecież wiesz, że i bez Ciebie jakoś to stado by funkcjonowało, może gorzej, ale raczej nie jak stado bez przywódcy) albo zastanowiła by się, czy aby na pewno posiadasz te cechy, które w Tobie docenia mężczyźni mają głupi problem ze sobą, nie wiedzą co znaczy być silnym - najczęściej odbierają to jako spłodzić (nie, nie urodzić, co wydaje się tym śmieszniejsze) gromadkę, mieć uległą żonę (na pokaz i sam poczuję się lepiej) i mieć rację (w pracy, gdziekolwiek, bo facet musi mieć rację, pokazać że rządzi) może dla jakieś słabej umysłowo grupy to jest wzorzec, ale patrząc na to z boku to to jest śmieszne, motywacja jaka za tym stoi i taki ośli upór, bo jak nie to - to co? świat się wali ja inaczej postrzegam siłę, dawanie oparcia (a nie tłumaczenie tego - jesteś ładna, jesteś grzeczna, dobrze robisz laskę, dobrze sprzątasz i gotujesz, to dam Ci moją kasę na wymianę, zaopiekuję się tobą, czyli trochę sobie to kupię, cieszę się, że to akceptujesz) (ale co to będzie, jak będziesz niegrzeczna? albo nie będziesz chciała już mi robić laski? albo zbrzydniesz? :)) to nie jest dawanie oparcia, mężczyzna musi być mądry, głęboko mądry, żeby mi zaimponować, dobry, uczciwy, wytrwały, w ważnych rzeczach trzymający się jakiegoś swojego systemu wartości (warto zestawić wcześniej), wierny, szczery, pracowity na swój sposób (to jest starać się) powinien mieć mieć klasę też

Gość gość
No pięknie ! Kochające się ,mądre i szczęśliwe małżeństwa istnieją ,nie przeczę ! Ty zacząłeś pięknie ,ale spieprzyłeś na wstępie , wyszło sztucznie i niewiarygodnie ,wręcz dla mnie obleśnie ! Jeżeli piszesz jaki jesteś szczęśliwy i jak mądrą masz żonę ,mogłeś pominąć to klękanie . Tu na forum tym poniża się kobiety i jako stały bywalec powinieneś zwrócić na taki "drobny" szczegół uwagę , nie uważasz ? Dalej twierdzę ,że twoja wypowiedź ,to tylko twoje pobożne życzenie , fantazje i marzenia ,żeby taką żonę mieć !

Gość gość
14:51 Ten tyłek i robienie laski to nie ja pisałam. Mój jest wpis o 13:31.

W tych babskich wypowiedziach tutaj jakoś inteligencji nie widać za to jad i toksyczną osoboeość jak najbardziej.

Gość TU gość AUTOR
Jak was czytam... normalnie ciesze się, że jestem sam. :) Nie sądziłem, że ten temat rozpęta taką burzę.

Gość gość
15:10 ciąg dalszy. Poza nadzorowaniem budowy, robiła też inne odpowiedzialne rzeczy. Na przykład kupiła samochód, bo akurat trafiła się okazja. Oczywiście też za pieniądze które ją zarobiłem. Przykłady można mnożyć. Mam inteligentną i mądra żonę i z tego się cieszę, ale poradził bym sobie w życiu nawet żyjąc z głupia gęsią. Byle tylko była dobra w łóżku. A co do twoich dywagacji na temat przetrwania związku: oboje nie jesteśmy już pierwszej młodości. Reszta twojego tekstu, to o przywódcy stada,i podobne, to taki sobie bełkot. Przywódca to ja jestem w pracy. Podobnie jak wojownik, dla którego kobieta była odpoczynkiem.

Gość gość
14:50 Facet potrzebuje inteligentnych rozmów ale nie koniecznie z żoną. Bo czytamy zupełnie różne książki, lubimy różne filmy, różna muzykę. Glosujemy też na różne opcje polityczne.To nastolatkom wydaje się, że musi być wspólnota zainteresowań. Wspólne to musi być łóżko :-).

Gość gość
15:18 Oczywiście. Bo głupie baby z mózgami wypranymi przez feminofaszyzm, związek widzą jako współzawodnictwo i walkę o dominację a nie współpracę i grę do tej samej bramki. Wydaje się im, że mąż to taki głupi szef, który będzie zatrudniał tylko głupszych od siebie, z objawy aby go nie wygryźli. Ale mądry szef cieszy się z mądrych i inteligentnych pracowników, bo ma dzięki temu łatwiej i nie musi sam zapieprzac za nich. Oczywiście jak dla mnie jeden podstawowy warunek: musi być dobry seks. Bez tego niech spada na drzewo i ćwiczy swoją inteligencję gdzieś indziej.

Gość gość
A czego się wystraszyłeś autorze, że aż się cieszysz z tego ,że jesteś sam ? O jakiej burzy piszesz ? Bo ja jej w twoim wątku nie widzę .Każdy pisze ,co mu na myśl przyjdzie ,na tym polega forum ,czyż nie ? Masz fobię ? Boisz się kobiet, zwłaszcza inteligentnych ? Kobieta inteligentna ,nie znaczy, że jest zarozumiała,sam to napisałeś w tytule .Potem rozwinąłeś temat ,ale myślę ,że w tym wszystkim pobłądziłeś ! Kobieta inteligentna zna swoją wartość i nie pozwoli sobą pomiatać ,ani nie będzie zadawać się z byle doopkiem ,to po pierwsze !Po drugie szanuj kobiety i nie wyrażaj się o nich w sposób wulgarny i poniżający ,mając wzgląd na swoją matkę ,po trzecie, jeżeli znajdziesz kobietę , która będzie Ci odpowiadać pod każdym względem , traktuj ją jak ołtarz ,a ona odwdzięczy ci się tym samym ,bądź pewien !

Gość gość
Jeżeli facet nie wie że piszę się niekoniecznie to już jest dla mnie niemeski. Tak jak myślałam. Łóżko i pełna micha to ideał dla każdego. Dziwię się tylko kobietom że tak mało im potrzeba chociaż wiele z nich cieszy się że ma kasę i dlatego wytrzymują z kimś takim na co dzień.

Gość gość
Uwielbiam jak kobiety mówią nam co powinien facet. :))))) Kobiety lubia inteligentnych mężczyzn i nie wiadomo dlaczego uważają że w odwrotną stronę jest tak samo. To tak jakbym ja powiedział że jestem super bo mam zgrabne nogi i skoro ja zwracam uwagę na zgrabne nogi u kobiety to one powinny zwracać uwagę na moje. :))

Gość gość
15.31 nie przetrwałbyś w związku tylko z wspólnym łóżkiem, frustracja wcześniej czy później dopadłaby ciebie lub żonę i koniec związku, stąd tyle rozwodów szolbiznesowych ludzi, bo oni opieraja relacje na seksie głównie, ci którzy budują na miłości i jedności trwają latami szczęśliwie.