Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mama po raz 5 ty

Mamusie pazdziernikowki 2018

Polecane posty

Go艣膰 MamMAMA

O tak, doskonale wiem co znaczy przyjazd rodziny i ''prawdziwe'' obiady 馃槃聽To i tak dobrze. Jedyne co udaje mi si臋 do po艂owy przeczyta膰 to gazetki promocyjne, a i tak zawsze pr贸buje mi zabra膰 馃槃

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 RillaFord

Ale偶 oczywi艣cie. Gazetki promocyjne s膮 TAAAAAAAAAAAAKIE fascynuj膮ce. I najlepiej na koniec je zje艣膰 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama po raz 5 ty

Czesc mamusi臋:) a chodz膮 ju偶 wasze dzieciaczki? Wicio jeszcze nie.Co艣 nie chce mu si臋 jeszcze,a reszta moich dzieciak贸w szybko chodzi艂a,najwcze艣niej najstarszy syn i mlodszy mieli po 7 miesi臋cy.Ale Wicio za to jest najwi臋kszym rozrabiakiem 馃檪 ale przynajmniej nie ma problemu z jedzeniem bo zje wszystko,og贸lnie lubi zje艣膰.

Tylko pobudki w nocy s膮 meczace, bo co艣 cz臋艣ciej si臋 budzi,cho膰 g艂odny nie jest ale mo偶e to zeby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RillaFord

Moja te偶 jeszcze samodzielnie nie chodzi. Z nami czy przy meblach to jak najbardziej. Pcha sobie te偶 krzes艂a i jakie艣 wi臋ksze zabawki i chodzi z nimi 馃槃 Z jedzeniem te偶 generalnie okej, ale jaki艣 czas temu "odesz艂y jej" wszelkie zielone rzeczy typu cukinia, groszek, broku艂 i bardzo nad tym bolej臋, bo mi sporo obiadk贸w odpad艂o. No ale mo偶e si臋 zn贸w przekona. W nocy dramat, dwie pobudki to standard. Teraz wydaje mi si臋, 偶e id膮 jej z臋by, bo si臋 艣lini i ci膮gle sobie w buzi co艣 sprawdza, ale wcze艣niej z nockami to samo. 馃槥

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MamMAMA

Witajcie mamusie? Co u was ciekawego s艂ycha膰? Dawno tu nikt nie zagl膮da艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mama po raz 5 ty

Hejka 馃檪 jakos leci.Wicio od prawie miesi膮ca chodzi i coraz lepiej mu to idzie,czasem chcia艂by biega膰 ale to jeszcze ko艅czy si臋 gleb膮 馃檪 je wszystko,艣pi coraz lepiej cho膰 budzi si臋 w nocy dwa razy na jedzenie ale szybko ro艣nie i chyba dlatego cz臋sto je.Zeby ma prawie wszystkie opr贸cz czw贸rek.Mowic nie m贸wi po ludzku tylko po swojemu:) no a problem jest taki 偶e gryzie i bije.Mam nadziej臋 偶e to minie z czasem bo to pierwsze moje dziecko kt贸re tak si臋 zachowuje.

Udost臋pnij ten post