Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet bez powodu przestał się do mnie odzywać

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja wygląda tak, znamy się mniej więcej rok, we wrześniu na imprezie urodzinowej kumpeli on zaczął mnie podrywać, przytulaliśmy się itp. Potem spotkaliśmy się kilka razy, kilka razy też u niego nocowałam ( nie było seksu, nie dążył do niego, najdalej doszło do dotykania piersi i to przez stanik). W sobotę poszedł na ognisko, pisałam do niego przez fb z pytaniem czy mogę wpaść, powiedział, że zobacyz jak sytuacja w domu i potwierdzi. Nie odezwał się do tej pory, wiadomości z fb wyglądają na odczytane. Mamy ok 30 lat, wiem, że to trochę naiwne problemy, ale serio nie wiem co o tym myśleć :(

Gość gość
odwiedziny są nieaktualne i co można więcej dodać?

Gość gość
Trafilas na wstydliwego prawiczka.

Gość gość
widocznie on ma jakis powód tylko ....zapomniał ci o tym powiedziec!!! Nie odzywaj się .

Gość gość
No trudno żeby sobotnie ( zeszłosobotnie) odwiedziny by ły aktualne ;) Chłop nie jest prawiczkiem, miał 2 dłuższe związki. Na początu myślałam, że ewentualnie mógł chcieć wykorzystać, ale jakoś do teog nie dążył szczególnie. W każdym razie mam jedno wielkie wtf, bo uważam, że nawet jakby miał mi powiedzieć spiertalaj, to jednak na poziomie byłoby powiedzieć to w twarz a nie ucinać kontakt w zasadzie z godziny na godzinę bez powodu.

Gość gość
Ssij c***ja him ty tępa szmaciaro!!!!¡

Gość gość
Czasem tak się relacje układają.sam nie jednokrotnie przestawałem się odzywać i ktoś do mnie.Jezeli mu zależy to sam się odezwie.A jak nie to kolejny się pojawi.Takie jest to życie.

Gość gość
Nawet jeżeli poznał, to dorosły człowiek komunikuje pewne rzeczy.