Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moi rodzice maja po 46 lat i nie uprawiaja seksu.a wasi?

Polecane posty

Gość gość
A ja mam 36 lat i seks mógłby dla mnie nie istniec. Robie to tylko dla meza mu sie chce. A ja od seksu wole wszytko inne-spac ogladac tv isc na zakupy. Bym chciala zeby mu sie przestlo chciec i dal mi spokoj.

Gość gość
Moi mają prawie 60 lat i ciągle są aktywni. Cieszę się że już z nimi nie mieszkam, bo ich nocne harce były krepujace, mimo, że mieszkali piętro niżej. Podejrzewam, że ich życie seksualne jest dużo bardziej udane niż moje, bo ja aktualnie 3 mce po urodzeniu drugiego dziecka, KP i antykoncepcja hormonalna mam libido poniżej zera. Szkoda mi mojego męża, bo to super facet, a ja nie potrafię się zmuszać. Mam nadzieję, że gdy skończę KP i założę wkładkę moje libido wróci do normy i bliskości nam nie zabraknie...

Gość gość
gość wczoraj chachachacha tylko na kafe takie brednie, im ktos starszy tym na seks wieksza ochota, no padam. Kafe przeczy wszystkiem A padaj sobie padaj ,chyba z zazdrości :) Jak dożyjesz 60 + wtedy zrozumiesz jaka to potrzeba bliskości. Chyba że jesteś oziębła to wtedy nawet mając 30 lat nie będziesz miała żadnej przyjemności z tego tylko odwalenie pańszczyzny,żeby mąż nie poszedł do innej :)

Gość gość
Ja z moim mezem (oboje ok. 50 tki) mamy seks 2 razy w tygodniu : ja we wtorki, a maz we czwartki.

Gość gość
Ja mam 34 i nigdy nie przepadalam za seksem i nie widzę w seksie nic fascynującego. Nawet jak miałam 25 lat to nie rozumialam fenomenu seksu i zachwytu nad nim. Może jestem dziwna ale przyjemność to dla mnie dobra książka, ciekawy film, pyszne jedzenie, ale na pewno nie seks. Mam faceta wiec seks uprawiam ale niczego super w tym całym seksie to ja nie widzę.

Gość gość
Nie ma stresu,ze sie zajdzie w ciąze x Po 40stce, to jeszcze jest stres :) Moja znajoma zaszła w wieku 45. Myślała, że już może na luza, bo badania itd. A tu niespodziewajka :)