Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mag lena

Kobitki ktorej sie udalo po CLOSTILBEGYT??? 2018 Cz 4

Polecane posty

Gość gość mag lena

Cześć :) coś się stało z naszym forum więc postanowiłam założyć nową część Mam nadzieję, że odnajdziecie to.... :) piszcie co u Was.

Gość gość dwa
Witam gość Magdalena. U mnie sytuacja bez zmian po zatem że piersi mam nabrzmiale jak je dotkna to mnie bolą i brzuch mnie lekko p0bokewa jak na okres i trochę czuje ze coś na dole się dzieje .nie chce się znowu nakrecac ale może się udało? ?? Tak bym chciała ale może również dobrze okres to Zwiastowac. ..:(

Gość gość dwa
Ale w tym cyklu nie byłam na monitoringu nie brałam clo ani zastrzyku wiec hmm no jestem tylko na lekach na tarczycy i prolaktyna Bromek. Trafiliśmy w sam środek cyklu wiec to jedyna nadzieja...

Gość gość
Dwa cykle z clo i dwie ciąże, obydwie w 1 cyklu brania. Za pierwszym razem pozamaciczna musiałam odczekać pół roku, za drugim mnoga, wykorzystałam obie możliwości „skutków ubocznych” niewiem czy bym się zdecydowała ponownie. Do dziś pamiętam ten ból jajników i piersi

Gość Gonia87

Cześć dziewczyny chyba większość dziewczyn nie odnalazla nowego forum, kilka z nas pisze w cz.2 ale rzadko .

Ja dziś 35 dc zrobiłam test i są 2 kreski , jeszcze w to nie wierzę. 

Gość ndfb

jestem w 23 tygodniu ciąży, cykle stymolwane clo jakieś pół roku