Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawde fajne ladne ogarniete inteligentne kobiety

Polecane posty

Gość gość
10:38 ale ja się nie przejmuję. Tym że nie rozumiesz ewidentnego sarkazmu, również się nie przejmuję. Znajomość z ulicy, dałam kiedyś numer kolesiowi który mnie zaczepił na ulicy, właśnie na tej zasadzie, że a nuż. Gościu dzwonił do mnie i gadał o tym jakiegoś właśnie ogląda p****la. Cóż, nie rozwijałam znajomości.

Gość gość
Kiedyś ktoś fajnie napisał tutaj, że ładne kobiety są jak kwiaty pod ochroną, większość zadowoli się tylko patrzeniem na nie, ale sięgają po nie tylko ci, co są na bakier z prawem, nie szanują nic, albo nie mają już nic do stracenia. Oczywiście, to poetyckie i na wyrost. Ale coś w tym jest. Trzeba odsiać masę chwastów, jak ten gość z ulicy co gadał o p****lach. I często okazuje się że więcej już nikogo sensownego nie ma .

Gość gość
Podaje tylko jego przykład, jako jeden z bardzo wielu . Albo na FB. Moje zdjęcie na FB jest normalne, nie żadne selfie, i nie mam nawet na nim grama makijażu. Po prostu się uśmiecham. I dostaje jakieś zaproszenia od gości których nie znam, jakieś Araby, facjaty takie, że już po oczach widać, że w głowie same p****le. Więc kasuję od razu. Już nie raz gadałam z takimi zbokami, kiedyś kiedy byłam młodsza i naiwniejsza.

Gość gość
A czym się różni klub, ulica , kino, teatr, biblioteka, czy internet? Ci sami ludzie tyle samo procent głupków i normalnych, wszędzie można spotkać wartościowego człowieka i wszędzie palanta. No może w necie więcej bractwa bo jest anonimowość. Koleś przyprowadzony przez znajomych zachowuje się zazwyczaj normalnie ale ten sam poznany w sieci już zupełnie inaczej.

Gość gość
Statystycznie w teatrze czy bibliotece bądź innym miejscu związanym z kulturą, jest więcej inteligentnych i kulturalnych ludzi niż na ulicy.

Gość gość
Ale odkrylaś, statystycznie na basenie jest więcej osób pływających, w piwiarni więcej lubiących piwo, a nad morzem więcej marynarzy. I co z tego?

Gość gość
To, że statystycznie prędzej w teatrze poznam kulturalną osobę niż na ulicy ? Więc to nie jest do końca taka sama sytuacja?

Gość gość
Ojej Biedny damulki nikt ich nie chce poderwać

Gość gość
chyba nieeeeeee

Gość gość
x