Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze dzieci obchodzą Halloween? I czy widzicie zagrożenie tym świętem?

Polecane posty

Gość gość
Klasztory klauzulowe nie sa dla kadego tak samo jak bycie ksiedzem. No niestety jak ktos nie odczytal swojego powolania albo go po prostu nie ma a nie cce sie z tego wycofac to sie po prostu meczy.

Gość gość
Ja bym powiedziała, że katolik, zwłaszcza w dzisiejszych czasach ma bardzo dużo do przemyślAnia na codzień . A nie jak tu niektórzy tu piszą ze to bezwolni ludzie. Nie. Każdego dnia człowiek musi zastanawiać, jak zyc i postępować, żeby żyć godnie na tym świecie, jak spełniać codzienne obowiązkii jak postępować z innymi ludźmi, a jednocześnie nie upodlic się moralnie i być w z gdzie z sobą i Bogiem. To jest wyzwanie.

Gość gość
Ja pierdziu, już się katolstwo zlazło i spamuje temat wysrywami ze swojej księgi zasranej.

Gość gość
Jeżeli halloween to obrządek stworzony przez satanistów to w takim razie cały kościół katolicki jest złożony z wyznawców szatana. Bo za stworzenie halloween w obecnej formie odpowiada właśnie kk, to wysłannicy katoloccy, podczas chrystianizacji europy, połączyli całą masę obrządków pogańskich w jedno, wspólne święto a aby łatwiej było poganom się przestawić na nową religię to użyto masy elementów oraz zachowań z oryginalnych obrzędów. Szach-mat wy wszyscy trajkoczący o satanistości halloween 🖐️

Gość gość
koscioly dawno przestaly nauczac wedlug nauki Chrystusa, pozatym w kosciolach siedza krypto zydy szatanisci jak jan pawel, benedykt czy franciszek, wszyscy pokazywali rogi szatana i 666, mozna znalesc na necie, pozatym przypatrzcie sie ksiezom ze na ich szatach i na ich glowach sa poganskie szatanistyczne symbole

Gość gość
9 Oto Ja ci daję z synagogi szatana8, spośród tych, którzy mówią o sobie, że są Żydami - a nie są nimi, lecz kłamią. Oto sprawię, iż przyjdą i padną na twarz przed twymi stopami, a poznają, że Ja cię umiłowałem9. Znam twój ucisk i ubóstwo - ale ty jesteś bogaty - i obelgę przez tych, co samych siebie zowią Żydami, a nie są nimi, lecz synagogą szatana.

Gość gość
ksieza chodza w jarmulkach i nie kryja sie nawet jarmulki w kolorze bialym, rozowym itd

Gość gość
Tu jest mądrość. Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba to bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć.

Gość gość
666 znak besti pozatym wszyscy slawni i bogaci na calym swiecie czcza szatana i sa synagoga szatana dlatego Twoj Bog mowi zebys nie czcij miedzy innymi falszywych idoli i wszelakie bożki demony zlote, srebrne, drewniane, kamienne, obrazy, figurki itd bo sa robione reka rzemieslnika i sa oszustwem MASZ CZCIC BOGA W DUCHU I W PRAWDZIE, INNY SPOSOB JEST ZABRONIONY PRZEZ BOGA I JEST BALWOCHWALSTWEM

Gość gość
Wczoraj tu byla bardzoej merytoryczna dyskusja.

Gość gość
wspolczesny falszywy israel NIE JEST BIBLIJNYM IZRAELEM

Gość gość
dziś nie potrzeba merytorycznej dyskusji TYLKO PRAWDY

Gość gość
19:37 a kto z ludzi ma monopol na nieomylność?

Gość gość
po to bog dal przykazania, po to masz biblie zebys szedl droga sprawiedliwosci i co najwazniejsze nie byl zwiedziony bo szatan i jego aniolowie zwodza caly swiat

Gość gość
9 I został strącony wielki Smok, Wąż starodawny, który się zwie diabeł i szatan, zwodzący całą zamieszkałą ziemię, został strącony na ziemię, a z nim strąceni zostali jego aniołowie7.

Gość gość
Biada ziemi i biada morzu - bo zstąpił do was diabeł, pałając wielkim gniewem, świadom, że mało ma czasu».

Gość gość
17 I rozgniewał się Smok na Niewiastę, i odszedł rozpocząć walkę z resztą jej potomstwa11, z tymi, co strzegą przykazań Boga i mają świadectwo Jezusa.

Gość gość
wpiszcie w google satanic sign celebrities i zobaczcie wszystkie zdjecia w grafice

Gość gość
Objawienie 14:9 A inny anioł, trzeci, przyszedł w ślad za nimi, mówiąc donośnym głosem: «Jeśli kto wielbi Bestię, i obraz jej, i bierze sobie jej znamię na czoło lub rękę, 10 ten również będzie pić wino zapalczywości Boga przygotowane, nierozcieńczone, w kielichu Jego gniewu; i będzie katowany ogniem i siarką wobec świętych aniołów i wobec Baranka. 11 A dym ich katuszy na wieki wieków się wznosi i nie mają spoczynku we dnie i w nocy czciciele Bestii i jej obrazu, i ten, kto bierze znamię jej imienia». 12 Tu się okazuje wytrwałość świętych, tych, którzy strzegą przykazań Boga i wiary Jezusa.

Gość gość
23 Nadchodzi jednak godzina, owszem już jest, kiedy to prawdziwi czciciele będą oddawać cześć Ojcu w Duchu i prawdzie4, a takich to czcicieli chce mieć Ojciec. 24 Bóg jest duchem: potrzeba więc, by czciciele Jego oddawali Mu cześć w Duchu i prawdzie».

Gość gość
"chcecie byc zbawieni to przestegajcie przykazan Bozych!!! " xxx Czyli zerwijecie z kościolem katolickim..

Gość gość
Pycha ludzka nie ma granic. Jak pzrerośnięto ego musi mieć człowiek, który twierdzi, ze wie cokolwiek o Bogu. A tym,żejest, jaki jest i o tym czego ten Bóg od nas chce. Dla mnie to nie do pojęcia. Nie przyznają się jeden z drugim, że nie wiedzą, że myślą, że w jedną hopitezę wierzą nardziej niż w drugą, ale bedą rżnąć głupa że jest tak i tak i tak i koniec. Masakra.

Gość gość
Pycha ludzka nie ma granic. x O-tóż-to.

Gość gość
14 – Apokalipsa Jana 9:20 „A pozostali ludzie, nie zabici przez te plagi, nie odwrócili się od dzieł swoich rąk tak by nie wielbić już demonów ani bożków złotych, srebrnych, spiżowych, kamiennych, drewnianych, które nie mogą ni widzieć, ni słyszeć, ni chodzić.”

Gość gość
Bog objawia prawde przez Ducha Swietego, Duch Swiety jest Prawda

Gość gość
dziś o kim ty mowisz teraz

Gość gość
Oto słowo Pańskie do Zorobabela: Nie siła, nie moc, ale Duch mój [dokończy dzieła] - mówi Pan Zastępów.

Gość gość
Jn 14:26 (22.04.90) 26. A Pocieszyciel, Duch Święty, którego Ojciec pośle w moim imieniu, On was wszystkiego nauczy i przypomni wam wszystko, co Ja wam powiedziałem. Jn 15:26 26. Gdy jednak przyjdzie Pocieszyciel, którego Ja wam poślę od Ojca, Duch Prawdy, który od Ojca pochodzi, On będzie świadczył o Mnie.