Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym rozpoznać że kobieta jest dobrą osobą ma szlachetne intencje i

Polecane posty

Gość gość

jest uczcuiwa i uczcuiowa, a jak odroznic te ktore dobrze graja? moze wy same powiecie tak to zrobic dziewczyny?

Gość gość
Kobieta nie kiełbasa i nie wyczujesz.

Gość gość
Jak ma mocno owłosione przedramiona.

Gość gość
Ja za młodu taka byłam i teraz już wiem, że to było strasznie głupie. Swoimi wartościami zniszczyłam sobie życie i młodość koncertowo. Ludzie zdeptali wszystkie moje wartości, z mężem na czele i z jego rodziną. Nie warto było się poświęcać i mieć czyste intencje tylko po to, żeby na końcu dowiedzieć się, że jedyne co to chcą cię przygnieść butem. Żałuje, że nie byłam pusta, egoistyczna i interesowna. Żałuję, że się poświęcałam w imię jakiejś nieistniejącej ideologii. Nie istnieje miłość. Istnieje tylko egoizm własny każdego człowieka. I tę lekcję sobie zapamiętaj, żebyś potem nie płakał jak ja, że zostałeś oszukany, zniszczyłeś sobie życie i nie ma już odwrotu.

Gość gość
gość dziś dzieki za ten wpis

Gość gość
To wychodzi w praniu, w konkretnej sytuacji, która wymaga od nas wysiłku a nie daje wymiernych korzyści. Bycie życzliwym, ciepłym dla faceta który nam się podoba jeszcze o niczym nie swiadczy. Bycie życzliwym i ciepłym np. dla jakiejs wrednej osoby (takiej wobec której nie mamy żadnego interesu by być miłym) daje dużą szansę że ktoś rzeczywiście jest ciepły a nie tylko takiego gra.

Gość gość
gość dziś - madre slowa, jesli masz chwile to powiedz jak bys dzis pokierowala zyciem co zmienila, jakie zachowania wyeliminowala, jakie decyzje podjela, zostala singielka? roziwn swoja wypowiedz bo jest cenna

Gość gość
To wpis nieszczęśliwej i poranionej osoby która swoje prywatne jak widać brutalne doświadczenie uogólniła na wszystkich, czego robić nie można i nawet nie wolno.. Ja mam inne doświadczenia i znam prawdziwie dobrych ludzi, ludzi którzy przywracają wiarę w miłość, nie tę romantyczną, wymuskaną i wręcz nierealną z komedii ale przetyraną prozą życia, po wielu latach, licznych nieprzewidzianych sytuacjach i ciężkiej pracy własnej, zyczę wszystkim by na swej drodze tez takie osoby spotykali, człowiek przy nich zdrowieje. Kiedy człowiek jest szczery? Kiedy jego myśli, słowa i czyny są spójne.

Gość gość
Przy calej empatii do drugiego czlowieka, oceniam zawsze postawe drugiego czlowieka wobec mnie. Milosc miloscia, ale nalezy myslec o sobie. Tak o sobie, by na wlasne zyczenie nie stac sie przegrancem zyciowym, wyautowanym przez partnera, rodzine. Zawsze, ale to zawsze mam kontrole nad soba,relacjami z innymi. Trzymam sznurki w reku. Ale tez nigdy nie manipuluje innymi i sytuacja. Brzydze sie tym. Jak rowniez klamstwem. Realnosc i pragmatyzm. Slowo lojalnosc jest moim piorytetem. Wiem- trudne, ale nigdy nie dopuszcze, by ktos inny mnie wykorzystal i wytarl sie o mnierece , jak o recznik. Bezinteresowna miloscia, szlachetnym sercem obdarzyc mozna dziecko. I tu tez nalezy miec rowniez obiektywizm. Reasumujac :kochac nalezy z glowa, postepowac z rozsadkiem. Slepa wiara w innych ludzi prowadzi nas w slepy zauek. To ja i moja zasada w zyciu. Ell.

Gość gość
Kobiety udają inne niż są by osiągnąć swój cel, niestety jaka jest naprawdę dowiadujemy się gdy już jest za późno bo ich celem zazwyczaj jest ślub i dzieci. Nie ma skutecznych sposobów by to wykryć odpowiednio wcześniej. Można natomiast wykryć np to że panienka chcę cię wydoić z kasy przez pół roku i olać

Gość gość
Nie wiem,ja taka jestem,ale nie mam faceta. Wolicie przecież zdziry,które udaja mile,lubicie uśmiechnięte,gadagliwe manipulantki

Gość gość
Nie wiem,ja taka jestem,ale nie mam faceta. Wolicie przecież zdziry,które udaja mile,lubicie uśmiechnięte,gadagliwe manipulantki \ x x watpie, zade n facet nie lubi zdzir i manipulantek, problem taki ze 95% polek to zdziry i manpulantki wiec facet wybiera z tego co jest na rynku, skoro 95% to zdziry to jak odroznic ta porzadna? czlowiek mysli ze to juz norma, co ciekawe polacy sa porzonni i malo jest meskich zdzir moze z 15%

Gość gość
Przestań dodawać swoje wymyślone statystyki wyciągnięte z czterech liter :)

Gość gość
Męska zdzira? Czyli facet który bzyka jak leci co popadnie. 100% facetów tak ma tylko niektórzy nie biorą wszystkiego tylko najlepsze kąski, jak mu kobieta w jego typie zaproponuje sex nie odmówi na bank, no może jak jest na początku nowego związku mocno zakochany.

Gość gość
gość dziś fajnie ale ladna jestes?

Gość gość
100% facetów tak ma tylko niektórzy nie biorą wszystkiego tylko najlepsze kąski, jak mu kobieta w jego typie zaproponuje sex nie odmówi na bank, no może jak jest na początku nowego związku mocno zakochany. x wymyslasz swoje toerie z 4 litrow, faceci sa bardziej uczucuiowe niz kobiety, statystyki mowia ze to kobiety czesciej zdradzaja

Gość gość
10.01 - A co to za pytanie czy dziewczyna jest ładna ? To mniej ładna nie zasługuje na miłość ? A ilu mężczyzn jest paskudnych i jakoś są w związkach.

Gość gość
milosc=sex sex=milosc oto prawo zycia

Gość gość
jw 95%kobiet to #######

Gość gość
Od początku powiedzieć, że w gre wchodzi tylko konkubinat, nie być skórym do prezentów zobaczyć jak na to reaguje i czy mimo tego jest uczuciowa i się stara.

Gość gość
Ja robię odwrotnie, jak czuje że może coś z tego być to udaje mega zakochanego, wręcz zaślepionego i wtedy zazwyczaj zaczynają się próby wykorzystywania, ona myśli że ma cię w garści

Gość gość
Zapamiętaj sobie prawiczku kobiety są złe

Gość gość
11.11 - Kobieta szlachetna w konkubinaty się nie bawi. Szukaj baby na swoim poziomie.

Gość gość
11.14 - Manipulanci przyciągają się nawzajem, nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale działa.

Gość gość
Tak to działa - przyciągasz to, czym jesteś, wyzywasz w płci przeciwnej te cechy, które masz głęboko w sobie.

Gość gość
mam ladna kolezane, nawet bardzo, ale jest ona spokojna, chba za spokojna, bo ciagle sama