Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to juz toksyczny związek?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem juz 3,5 roku. Na początku było świetnie, byl inteligentny, mozna bylo z nim o wszystkim pogadać. Ale zaczął mnie nudzić. Pokazywałam mu fajne miejsce: nie, dla niego to jest bez sensu. Chcialam jechać na wycieczkę rowerową: on nie umie jeździć na rowerze. Lodowisko? na łyżwach zaczął się drzeć ze on nienawidzi takich rzeczy a ja go tu zaciągnęłam. i tak ze wszystkim. Mam wrażenie, że naokoło inne pary korzystają, a on mnie ogranicza. Do tego jest leniwy. Uczymy się (studia) więc chciałam zeby poszedł do pracy na wakacje, by nie ciagnąc wciąż od rodziców, ale jemu się nie chciało. Mogłabym tak wymieniać i wymieniąc. Nienawidzi mojej rodziny, na imprezach rodzinnych nie potrafi zagadć, tylko siedzi i się nie odzywa. Moja mama też go nie lubi...Zależy mi na dojrzałym, męskim partnerze, a mam wrażenie ze bawię się z dzieckiem. Czy to ja wymyślam, czy faktycznie taki facet to zwykła ci*a? Trzyma mnie przy nim jego inteligencja, boję się, że nie trafię już na taki umysł, a to jest dl amnie jedna z wązniejszych cech. Boję się, że już nigdy sobie kogoś nie znajdę....

Gość gość
Brzmi jak wymyślone........

Gość gość
a nie jest....

Gość gość
dziewczyno, zacznij żyć!

Gość gość
A rozmawialas z nim o rozstaniu?

Gość gość
tak, on ciągle mi wmawia, ze to mi wueczmnie cos nie pasuje,że nie znajde nikogo lepszego

Gość gość
To już po tekście ze nie znajdziesz nikogo lepszego bym odeszła bo on w tobie widzi śmiecia którym nikt się nie zainteresuje. Dalej niech cię trzyma przy nim jego inteligencja którą właśnie wykorzystuje do manipulowania tobą i pozbawienia poczucia wartości

Gość gwoli wyjasnienia
I co ci z tej intelektualnej inteligencji gdy u niego inteligencja emocjonalna jest na poziomie zerowym? Chcesz cale zycie szarpac sie z takim typem? Chyba twoje otoczenie widzi wiecej niz tobie jest mile. Nie ignoruj tego!

Gość gość
Do tego ten typ jest pozbawiony empatii i leniwy, jezeli nie chcial pracowac w wkacje. Dzieckiem tez sie nie zajmie. Uciekaj od niego.

Gość Nów________
Nudny ten twój temat, nie zamierzam odpowiadać.

Gość gość
Mój też by tylko leżał a jestem z nim 9 lat

Gość gość
To sobie bądź z takim odpadem ważne ze chłop w domu a chociaż pensje przynosi?

Gość gość
Autorce brakuje empatii i nie zna swojego partnera, skoro nie wie, jakie rozrywki lubi, a jakich nie. Poza tym, nie ma prawa zarządzać facetem - jeśli nie ma on ochoty iść do roboty w wakacje (może jest przemęczony nauką, ma prawo), to jego sprawa. Jakby mnie rodzina dziewczyny nie lubiła, też bym siedziała na imprezach rodzinnych, jak na ścięciu :) Autorko, daj spokój temu facetowi, niech sobie znajdzie równie inteligentną dziewczynę.

Gość gość
Tak przynosi ale ja też więc co to zmienia. Po prostu z czasem jest coraz bardziej leniwy

Gość gość
pewnie jest autystykiem. Pisze powaznie!

Gość gość
Nie jest po prostu zmęczony wczoraj przespał cały dzień

Gość gość
To jak przynosi to niech leży. Ja mam gościa co nie dość ze ma długi to nic mu się nie chce. Ciesz się z wypłaty męża i nie marudz

Gość gość
Cieszę się ze swojej. Nawet na weekend czy wakacje nie pojedzie bo zmęczony