Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce dziecko ale tez życie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Wiesz dla mnie dziecko to nie życie, ja mam swoje życie a dziecko będzie w nim tak jak i moje psy czy mąż. x Czyli pomiziać i spie/rda/laj? Czy życzenie bezpłodności to takie złe dla ciebie? Nie. To by było błogosławieństwo, bo z takim podejściem na pewno nie powinnaś być matką.

Gość gość
A jaki to poziom, Autorko? Bo sądząc po Twoich wypowiedziach, to raczej niski ;)

Gość Liblib
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę moje panie, ale w wielu krajach w Europie um jest dużo krótszy niż w Polsce, a w Stanach to już w ogóle chyba 5 tygodni może dłużej. Weźcie się stuknijcie. To ta Polska to chyba kraj chyba mlekiem i miodem płynący i sami fantastyczni ludzie mieszkają wychowywani przez matki, które poświeciły im całe swoje życie. Projekt Dziecko powinni w Polsce zrobić, matki po rok i trzy lata opuszczają życie społeczne aby wychowywać dzieci. Chyba nigdzie na Świecie tak nie jest i ludzie żyją i mają się dobrze. Polska kraj absurdów!

Gość gość
Tak glupia swołocz nie powinna się rozmnażać takie mam zdanie po lekturze tego żałosnego tematu. Nara wywijdupko personalna

Gość gość
A wy co zazdrościcie ze kogoś stac na opiekunke czy dwie same po nocach wstajecie nie śpicie od lat jak ludzie i żałujecie komuś ze ma taki komfort i lepsze życie niż wy zwykła zazdrosc jak dla mnie i zal d**y. Jak mnie się coś nie podoba w temacie lub nie mam nic mądrego do porady komuś to nie pisze nic

Gość gość
Liblib wczoraj Ale w wieksosci tych krajów żlobki są na poziomie , z profesjonalna kadrą, , na opiekunke przypada ok 3 dzieci, poza tym sa bardzo drogie.

Gość gość
00:04 no ale chwila przecież tu było wcześniej pisane ze żadne opiekunki czy nianie a co dopiero żłobek! Tylko w domu kamieniem i tylko matka może z dzieckiem siedzieć najlepiej 3 lata najkrócej rok bo inaczej będziesz mieć z nim problemy wychowawczy i worosnie ci mały cpun. To jak to w końcu jest z ta niania itd w stanach jest Ok ale jak w Polsce to już matka wyrodna?