Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TFLS szkoła języka angielskiego opinie

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o tej szkole. Szukam dobrej szkoły językowej, co polecacie ?

Gość gość
Ja polecam TFLS. Nauka tam jest przyjemna, grupki małe, dobrze dobrany poziom.

Gość gosc

Moja lektorka była bardzo profesjonalna i zaangażowana w pracę z naszą grupą. Czułam, że zależy jej na naszych postępach, które pojawiły się bardzo szybko.

Gość Aga

Chodzę już drugi miesiąc na kurs angielskiego do szkoły TFLS. Super podejście lektorów, fajna, bezstresowa atmosfera, zajęcia zawsze ciekawe, prowadzone z pomysłem, nigdy się nie nudziłam. Zdecydowanie polecam!

Gość Kasia

Szkoła w 100% godna polecenia, zdecydowanie najlepsza w Warszawie. Na kursie angielskiego przeskoczyłam cały poziom po pół roku. Szczególnie fajne są zajęcia z dodatkowych konwersacji, można naprawę dużo poćwiczyć.

Gość iwetka

Mogę polecić TFLS każdemu, kto chce nauczyć się języka pod okiem prawdziwych fachowców.

Gość Kacper

Polecam szkołę TFLS. Szkoła ma doświadczonych lektorów, bogatą ofertę i zajęcia w małych grupkach.

Gość Majka

TFLS to jedna z lepszych szkół w Warszawie. Zajęcia prowadzone w przemyślany sposób. Lektor jest wymagający, motywuje i dobrze tłumaczy.

Gość Asia

przygotowywałam się w TFLS do GMATa i zdałam z dobrym wynikiem, więc polecam :)

Gość piona

Polecam naukę w szkole TFLS. Świetna placówka, bardzo miła obsługa i przede wszystkim ciekawie prowadzone zajęcia.

Gość Damian

Ja akurat sporo zdziałałem po kursach w TFLS, szkoła bardzo się postarała aby należycie przygotować mnie do egzaminów. Dzisiaj mam papier i zaliczone dwa egzaminy.

Gość Magdalenka M
Dnia 10.07.2019 o 10:31, Gość Majka napisał:

TFLS to jedna z lepszych szkół w Warszawie. Zajęcia prowadzone w przemyślany sposób. Lektor jest wymagający, motywuje i dobrze tłumaczy.

Potwierdzam, dla mnie to szkoła nr 1. W grupie miałam 4 osoby. Ładna przestronna sala. Na zajęcia miałam dosłownie 5 minut metrem bo przy metrze Świętokrzyska miałam. 

Gość miskaaa

Polecam TFLS. Jestem bardzo zadowolona z efektów kształcenia oraz z atmosfery panującej w szkole. Grupy są niewielkie, przyjemnie się pracuje.