Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupię fajne i zadbane ubranka dla dziewczynki 74, 80 i 86... Ktoś coś ma?

Polecane posty

Gość gość

Wyrastamy już z 68 i tak szukam po różnych stronach. Pomyślałam, że może tutaj ktoś coś będzie miał na sprzedaż? Jedna paczka, jeden koszt wysyłki.

Gość gość
Przejdz sie na ciuchy, mozna takie cuda znalezc ze... na allegro sprzedaja ubranka angielskich firm za 20-30 sztuk 400-700 zl, to samo kupisz na ciuchach trzy razy taniej. Jeszcze cieplutko, mozna zrobic rundke po miescie. Chodzi oczywiscie o sukienki, spodenki, bo body czy pajacyki do spania w pepco kupisz za grosze, ostatnuo pajacyki 5 zl - dla dziewczynki, bo dla chlopcow nigdy nic nie ma.

Gość gość
Więcej ich nie zrobiłaś? Może kup im nowe skoro masz 1500+ a nie jeszcze dziadujesz i pewnie chciałbys za pół darmo

Gość gość
Dziadówko, a twój fagas nie zarabia 15 tysięcy? Przecież wasze fagasy przynoszą do domu co najmniej 15 tysi

Gość gość
Kurczę, takie miałam piękne ciuszki, że żal mi było sprzedawać. Do rozmiaru 80 sprzedałam około 15 dużych kartonów. Kupuję bardzo, bardzo dużo. Tylko nowe. Ale gdy szukasz by kupić używane, to warto od jakiejś znajomej mamy, gdy widzisz, że zadbane dziecko, mama i dom. Nigdy nie kupiłbym od nieznajomego z np. neta. Nie znam też nikogo, kto by w internecie kupował. I brzydzę się lumpeksów, brrrr...

Gość gość
Tu autorka. 21:31 Nie mam nawet 500+ także nie wiem o co Ci chodzi :o 21:47 Twoja opinia do mnie przemówiła. Pozdrawiam