Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może rzucic kobietę bo

Polecane posty

Gość gość
Na wygląd i inteligencję też nie do końca mamy wpływ. Mimo to pewnie nie związalbys się z kobietą, która Ci się nie podoba. Wiele czynników wpływa na to jak postrzegamy dana osobę i nie musimy się z każdym wiązać. Wystarczy nie, bo nie. No ale podobno każda potwora znajdzie swojego amatora.

Gość gość
No z tobą bym się nie związał, z wszystkich wyżej wymienionych względów :D Wolałbym wrażliwą DDA niż wyższą kastę z niewiadomo jakimi skrywanymi patologiami i aborcją na koncie.

Gość gość
No z tobą bym się nie związał, z wszystkich wyżej wymienionych względów :D Wolałbym wrażliwą DDA niż wyższą kastę z niewiadomo jakimi skrywanymi patologiami i aborcją na koncie.

Gość gość
No to przynajmniej w jednym sie zgadzamy. Para nie bedziemy. I wszyscy sa szczesliwi

Gość gość
up

Gość gość
Autorko mezczyzna ma prawo decydowac o tym z kim chce zyc!

Gość gość
Nie tyle rzucił co po prostu bym się nie związał, etap w którym się poznaje rodzinę to jeszcze nie związek, gdyby się okazało, że ona pochodzi z takiej rodziny to zwyczajnie bym przestał kontynuować związek.

Gość gość
up

Gość gość
Otoz to. Wiekszosc ludzi ucieka zanim zwiazek sie w ogolw zacznie. Ci co wdepna maja potem problemy.

Gość gość
To gdy poznam wartościowego fajnego faceta to m go rzucić jak się dowiem ze ma np. matkę alkoholiczkę?

Gość gość
Masz absolutnie takie prawo. Mozesz go rzucic nawet jak sie okaze, ze pierze kolorowe rzeczy z bialymi. Umawianie sie z kims to nie umowa podpisana krwia. Kazdy ma prawo do rozstania jak zwiazek z jakiegos powodu nie pasuje. Matka alkoholiczka to ogromny powod.

Gość gość
Masz absolutnie takie prawo. Mozesz go rzucic nawet jak sie okaze, ze pierze kolorowe rzeczy z bialymi. Umawianie sie z kims to nie umowa podpisana krwia. Kazdy ma prawo do rozstania jak zwiazek z jakiegos powodu nie pasuje. Matka alkoholiczka to ogromny powod.

Gość gość
"To gdy poznam wartościowego fajnego faceta to m go rzucić jak się dowiem ze ma np. matkę alkoholiczkę? " xxx nie masz go rzucić tylko możesz go rzucić, albo brnąć w patologiczną rodzinę. Małżeństwo to związek dwóch rodzin a nie tylko dwojga ludzi. Twój wybór.

Gość gość
a co ma facet do tego ze ma matkę alkoholiczke? nikt sobie rodziców nie wybierał brzydzi się takimi ludźmi. Niektórzy to chyba szukają partnerów ze szlacheckiej rodziny

Gość gość
małżeństwo to związek kobiety i faceta nikt się z cudzą rodzina nie żeni lecz się na leb

Gość gość
To glupie podejscie. Rodzina ma wplyw na nasze zycie i przez to na zycie partnera.

Gość gość
czyli nie mam wybrać sobie takiego faceta jak mi się podoba tylko patrzeć na jego rodzine?

Gość gość
Mozesz robic co chcesz. Ja ci nie bede mowisz kogo masz wybierac. Sama nie wzielabym faceta z patologii nawet jak wydawalby sie ok na pierwszy rzut oka.

Gość gość
a co oznacza dla ciebie patologia i czy sama masz kryształowa rodzinę?

Gość gość
Nikt nie ma rodziny idealnej, ale alkohoklizm to ksiazkowy przyklad patologii. Znam ludzi ktorzy maja bliskich z uzaleznieniami, to dobrzy ludzie, ale nie chcialabym dzielic zycia z nimi i tego jak sie uzeraja z tymo bliskimi.

Gość gość
czyli nie mam wybrać sobie takiego faceta jak mi się podoba tylko patrzeć na jego rodzine? xxx Ile masz lat, 15?

Gość ToBezZnaczenia
Taki powód wydaje mi się być słaby. Co do DDA, to ja nie podchodziłbym do tego zbyt poważnie i traktował z dystansem. Co do dziedziczenia skłonności do uzależnień, to nie jest to jasna sprawa. Istnieje tylko szansa, że znajdują się takie osoby w grupie podwyższonego ryzyka.

Gość gość
A mnie się wydaje mocny taki powód. W mojej rodzinie ciągnie się długa historia nerwicy/depresji. Jakby mnie ktoś z tego powodu nie chciał to nie będę przecież wyzywać od najgorszych - to racjonalny powód. Tym bardziej rozumiem jak ktoś nie chce wejść w patologiczną rodzinę

Gość gość
Zanim zaczniesz się z kimś spotykać na dobre, czyli zanim się zakochasz, masz czas żeby ocenić czy chcesz inwestować w kogoś czas i emocje. Nie winiłabym kogoś za to, że ma matkę alkoholiczkę, ale nie chciałabym pakować się w taki związek