Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Debilćczók113

Dani chuda Irenka spod Grudziądza pojechała do Opola.

Polecane posty

ale by bylo przejeebane, jak jestem bezdomny, a w plecaku caly swoj dobytek a nagle mnie jacys ludzie napadaja i kradna i mi plecak i wszystko trace
portfel, karte bankowa, karte na plywalnie, konsole, telefon ja prdl

dlatego wieczorami sie boje sam chodzic po miescie troche, bo chooy wie kto sie czai za rogiem, a ryzyko zawsze jest

wole siedziec na odludziu za miastem, lis czy pajak mnie nie okradnie i nie zbije mi mordy

Edytowano przez P0123

6 minut temu, P0123 napisał:

no ja np. do tej pory mam traume chuujowego komputera w podstawowce i gimnazjum

moi rowiesnicy mieli niezle pecety, grali sobie w najnowsze gierki, a ja wiecznie goowniany komputer i gry mi sie zacinaly. gralem tylko w jakies starocie typu diablo 2 albo runescape czy jakies tibie, a inni sie smiali, a koledzy juz elder skrollsy obliviony albo half life 2, a mi nic nie dziala dobrze, i to tez mi zrylo czerep jednak

teraz mam ta handheld konsolke i gry playstation 2 mi dzialaja jak marzenie, to moge sobie leczyc te traumy chuujowego komputera

Nie wiem czy to też zalicza się do traum, no np jak doswiadczamy bólu psychicznego w dzieciństwie i nie zostanie to przepracowane to potem zazwyczaj zaczynamy lubić ten ból psychiczny i doprowadzamy w zyciu do takich sytuacji zeby go jak najczęściej czuć.

Przed chwilą, P0123 napisał:

ale by bylo przejeebane, jak jestem bezdomny w plecaku caly swoj dobytek a nagle mnie jacys ludzie napadaja i kradna i mi plecak i wszystko trace
portfel, karte bankowa, karte na plywalnie, konsole, telefon ja prdl

Że wgl sobie dajesz radę 

mi gadaja, ze jak bylem dzieckiem itp. to normalny, bo ciagle sie smialem i cieszylem z zycia, a na zdjeciach tez wygladam na usmiechnietego, ale ojciec mi umarl jak mialem 3 lata, i w ogole urodzilem sie chory psychicznie, i dopiero przed 18 to ze mnie wyszlo, ze jednak normalny nie jestem

Ja juz sobie nie dawalem rady psychicznie sam ze soba, wiec potrzebowalem leczenia, i bralem te leki. Teraz moze nadal jestem chory, ale sam ze soba sie czuje okej i dbam o siebie i w ogole, nawet bezdomny sobie poradze, wystarczy sie trzymac z daleka od ludzi i przebywac na lonie natury

bo jakbym mial byc bezdomny i sie po ulicy szlajac nocami, to ja podziekuje

No daje, bo na szczescie jestem jeszcze mlody i mam cialo zdrowe, bo jakbym mial byc juz staruszek po 70 i wszedzie na piechote i spac na twardej glebie to cienko to widze Xd

Mialem kiedys przyjaciol polakow, ktorzy mieszkali w lesie w namiocie kilka lat, ja jeszcze z mama w domu wtedy, i mialem z 21-23 lata wtedy, i chodzilem na ogniska do nich i byly imprezy w lesie i ogladalismy filmy i wyzerka z ogniska, picie cydrow itp.

ale potem jak w nocy wracalem sam po ciemku na odludziu do domu, to bylem posrany jak ja prdl

ale kolega mi mowil, ze nie ma sie czego bac, no i faktycznie... a potem sie juz przyzwyczailem, ze na lonie natury noca jest bezpieczniej niz w miescie wsrod ludzi i sie juz nie boje isc w nocy do lasu i przezyc tam cala noc xD

ale jak leze w srodku nocy sam w lesie i slysze jakies kroki obok chodza, a ja w namiocie leze, to jest niezla adrenalinka xDDD

ale to jakis lis sobie chodzi i chooy a nie jakis potwor czy niedzwiedz brunatny

Edytowano przez P0123

1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał:

nom weź plecak i skocz 10 km raz na tydzień po cały plecak żarcia dla 3 albo i 5 osób

teśćiów też żywisz że dla 5 😄 ? malowany jakby to zobaczył to nie miałbyś życia tydzien 😄

ludzie na kafeterii z przejscia do sklepu czynia wrecz sport nie tylko lezak 😄

Spoko, koncze wlasnie sobie call of duty 2 Big Red One na mojej handheld konsolce, a potem na mnie czeka call of duty the finest hour, medal of honor frontline, medal of honor rising sun, god of war II i Hitman 2, wiec gram sobie

A u Ciebie?

6 minut temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Wróciłem właśnie od dentysty 

wow ciekawe czy kiedys doczekam twojego postu "wróciłem własnie z pracy" 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się