Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Debilćczók113

Dani chuda Irenka spod Grudziądza pojechała do Opola.

Polecane posty

2 minuty temu, P0123 napisał:

Lubie znecac sie psychicznie nad innymi i samym soba tez?

Tak, można byc jednocześnie sadystą i masochistą.

Nie matkuje, tak pytam z ciekawosci

Ja zimny lodowaty prysznic bralem

Skads sie musial wziac u mnie ten sadyzm i masochizm

ja w sumie nie wiem czy gdzies wychodze dzisiaj

jeszcze tydzien mam wolna chate dla siebie, a potem juz predko nie bede mial

moze sobie do supermarket pojde po sole do kapieli i wezme sobie goraca kapiel wieczorem i zrobie saune parowa w lazience xD

kilka godzin w wannie i goraca woda, tak

Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Wygląd zewnętrzny też kosztuje na coś tam patrzysz 

Nie patrzę na to czy facet ma dużo kasy, samochód, mieszkanie, iphona.

No ale wygląd zewnętrzny też nie może mieć takiego który by mnie odrzucał albo taki że wstyd z nim wyjść na ulice. 

Super przystojnego też bym nie chciała,.skrajności w żadną stronę nie są fajne.

To prawda, ale ja jak jestem na zewnatrz, to nienawidze sam siebie, jak laze z telefonem w lapie, dlatego staram sie chowac do plecaka i nie uzywac.

raz slyszalem jakichs ludzi w sauna parowa i gadali, ze nienawidza ludzi, ktorzy sie tak patrza w te telefony wlasnie

a raz szedlem pewnie tutaj tracac zycie, bo cos pisalem a tu jakas mloda laska z samochodu trabi na mnie i wkoorwiona pomstuje, bo ja ide ze smartfonem na chodniku i zakret, i stwarzam zagrozenie ruuchu drogowego, bo gapie sie w smartfon i nie wiadomo czy widze co sie dzieje dookola mnie w ogole ja prdl

Ja sie iPhone nie dorobie, a za 1000 funtow to mam dojeebany aparat fotograficzny z roznymi obiektywami, to lepszy taki zakup jednak niz wydac 1000 funtow na ajfona i jarac sie, ze mam aparat niezly w chinskim telefonie

z drugiej strony jak ja bezdomny i w namiocie jeszcze pewnie spedze kilka lat, to aparat fotograficzny dla mnie zbedny balast do noszenia tylko

Supermarket jest niedaleko, kupie sobie sole do kapieli za 4 funty i wezme kapiel dzisiaj, to wydaje sie rozsadnym wyborem

bo za tydzien juz nie bedzie wolnej chaty i wanny, i pewnie znowu z rok czasu nie wezme goracej kapieli, wiec moge dzisiaj zaliczyc kapiel i sole morskie

3 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Nie patrzę na to czy facet ma dużo kasy, samochód, mieszkanie, iphona.

No ale wygląd zewnętrzny też nie może mieć takiego który by mnie odrzucał albo taki że wstyd z nim wyjść na ulice. 

Super przystojnego też bym nie chciała,.skrajności w żadną stronę nie są fajne.

A jak tam z małolat 

w ogole mam tak, ze jak ide sam i mnie nikt nie widzi to sie gapie w smartfon, a jak widze, ze ludzie ida to chowam zaraz telefon, bo nie chce byc anti-social

no isc na miasto jak biedak ubrany to jednak wstyd

1 minutę temu, P0123 napisał:

w ogole mam tak, ze jak ide sam i mnie nikt nie widzi to sie gapie w smartfon, a jak widze, ze ludzie ida to chowam zaraz telefon, bo nie chce byc anti-social

A ja się gapie kiedy chce teraz ostatnio psy na pasach a ja w telefonie xD 

no ja wiem, ja wlasnie moglbym sie tez gapic

ale to jednak chyba nie jest zbyt dobre dla szyi i kregoslupa takie zginanie sie do telefonu

ja pare tygodni temu mialem sytuacje, ze poszedlem do pubu w dziurawych butach, ale swiezo po saunie i kapieli w basenie i po prysznicu, to wchodze do pubu a na mnie sie pracowniczka patrzy i na buty ze dziurawe a za chwile na mnie, ze buty mam dziurawe a na twarzy czysty i zadbany i sie zasmiala ze mnie i mnie nikt nie wyprosil jednak ;d

co ze dziurawe, ale jeszcze troche kilometrow bym nimi zrobil, zanim by sie rozlecialy, a wygodne buty byly

Edytowano przez P0123

14 minut temu, P0123 napisał:

Skads sie musial wziac u mnie ten sadyzm i masochizm

Nie znam się aż tak na tym bo nie jestem psychologiem czy psychiatrą ale duże znaczenie ma wczesne dzieciństwo tak do 3 lat w kształtowaniu osobowości, na to też często maja wpływ nieprzepracowane traumy.

Edytowano przez xDxDxDxD

ja jak jestem w lesie w namiocie albo teraz w domu to w samych gaciach bez spodni czy koszulki xD

na plywalni jak saunuje i mocze sie w basenie to tez zreszta w samych gatkach i fajnie wtedy jest xD

no ja np. do tej pory mam traume chuujowego komputera w podstawowce i gimnazjum

moi rowiesnicy mieli niezle pecety, grali sobie w najnowsze gierki, a ja wiecznie goowniany komputer i gry mi sie zacinaly. gralem tylko w jakies starocie typu diablo 2 albo runescape czy jakies tibie, a inni sie smiali, a koledzy juz elder skrollsy obliviony albo half life 2, a mi nic nie dziala dobrze, i to tez mi zrylo czerep jednak

teraz mam ta handheld konsolke i gry playstation 2 mi dzialaja jak marzenie, to moge sobie leczyc te traumy chuujowego komputera

10 minut temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

A jak tam z małolat 

Lepiej.

Ja kiedys mialem okres, ze dostalem od kumpla kurtke stone island za 500 funtow, i bylem bezdomny z namiotu a mialem na sobie adidasy biale z charity shopu 10 funtow ale jak nowe, spodnie levisy jeansy tez z charity shopu i ta kurtke na sobie i wygladalem jak bogacz xDD

ale kurtke mi ukradli jak zostawilem na farmie. czlowiek mial kurtke za 500 funtow to jej nie nosil ze soba tylko zostawil na farmie i chooy... ja prdl ktos przylazl zobaczyl i podpieerdolil

jakby mi np ktos ta konsolke podjeebal na ktorej gram sobie w gierki jak jestem w namiocie to tez mialbym zalamke psychiczna

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się