Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Debilćczók113

Dani chuda Irenka spod Grudziądza pojechała do Opola.

Polecane posty

nie ma to jak byc wygrywem 100x wygrane zycie i sadzic sie do chorych psychicznie przegrywow, praawiczkow albo samotnych facetow w internecie i kozaczyc

to tak jak stany zjednoczone potega swiata, a atakuja jakies male kraje typu irak albo kartele narkotykowe w meksyku XDD

a na chiny czy rosje to nie wyskocza

ziemniaka boli ze jego dziewczyna modelka ma bejbika z innym, i mu sie przypomina tutaj o tym xDD

szczerbaty to mnie tak nienawidzi, ze marzy chyba kazdego dnia o tym, zebym umarl

tak jakbym dzis albo wczoraj temu Filipkowi coś pisał na ten temat

to on mnie zaczepia ciągle xD

nie widze co ten ziemniak pisze, bo mnie wkuurwil wiele razy, i szkoda czasu na typa, po co bede pisal z lepszymi od siebie

Ja sobie poszedlem tydzien temu w srode do pubu w miescie, i kupilem kubek kawy za funt piecdziesiat lezak, ze pije sobie ile chce z ekspresu, to podlaczylem konsole handheld i powerbanka do sciany, i mialem cala loze dla siebie, to sobie siedzialem.

gralem sobie w call of duty, a po godzinie menadzer pubu mi przynosi wode z lodem i cytryna za darmo i mowi prosze, a ja wow dziekuje xDD
ale traktowanie dobrze, a tutaj jestem nieproszony i niechciany i jada po mnie, a do pubow chodze i menadzerowie mi przynosza picie za darmo do stolika, bo ja sobie w gierki gram i dobrze sie bawie :p

Edytowano przez P0123

1 minutę temu, P0123 napisał:

Ja sobie poszedlem tydzien temu w srode do pubu w miescie, i kupilem kubek kawy za funt piecdziesiat lezak, podlaczylem konsole i powerbanka do sciany, i mialem cala loze dla siebie

gralem sobie w call of duty, a po godzinie menadzer pubu mi przynosi wode z lodem i cytryna za darmo i mowi prosze, a ja wow dziekuje xDD
ale traktowanie dobrze, a tutaj jestem nieproszony i niechciany i jada po mnie, a do pubow chodze i menadzerowie mi przynosza picie za darmo do stolika, bo ja sobie w gierki gram i dobrze sie bawie 😛

No lepiej coś zamówić żeby cię nie wygonili przynajmniej kawę 

On mnie zaczal wlasnie hejtowac, jak mialem z ta Klaudia Katiuszka jechac do Polski, a ja wlasnie przycpalem na malym party i mielismy sie spotkac, a ja do niej porobiony, ze nigdzie z nia nie jade, bo bylem nietrzezwy w nocy, i ona juz zalamana, i ze ja skrzywdzilem i sie wyzalala szczerbatemu, a on od tamtej pory mnie nienawidzi

No kubek kawy kupuje za funt 50 i sa ekspresy i pije caly dzien ile chce

mam cala loze dla siebie obok wtyczki do pradu i moge sobie tam przychodzic i grac. ale zdziwilo mnie, ze menadzer mi wode sodowa gazowana z lodem i cytryna przyniosl do stolika za nic. Fajnie sie poczulem.

Kiedys tam chodzilem z laptopem tez grac w gierki, to mnie barmani, ze gram w runescape i zajeebiscie xD.

Ja mam mikro sd 512gb na tym retroid pocket i 200GB to muzyka a 300GB to gierki na psx, psp, ps2, troche tego mam

wczoraj sobie zamowilem mini klawiature usb do mojej konsoli i stacji dokujacej i mam myszke tez, i niedlugo sobie na drugiej karcie sd odpale debian linux na tym retroid pocket i obczaje jak dzialaja emulatory tam, czy lepiej niz na android, ale na android jest pieknie

gierki na ps2 mi tak super dzialaja, ze to jakies marzenie. grafika super. moge grac i grac ;P. z tylu mam wiatraczek, i moge mu regulowac obroty albo wylaczac, wiec nawet mi sie nic nie grzeje

No ja juz bralem prysznic, to milego ja spadam, wychodze chyba gdzies niedlugo grac w gierki i sobie odpoczne od neta

nara xD

17 minut temu, Psychologii maszynowa tak napisał:

Tak obecnie jedynie co mi nie pasuje w tym telefonie to wygląd tyłu trochę wstyd że nie apple a tak działa i ma co potrzebne 

A to dlatego ze jesteś dzidą, Jak to ostatnio kobiety nazwaleś które chcą mieć iphone.

Teraz wyszedl jakis nowy iPhone 17 pro, ciekawe co to za sprzet xD

Dobra chooy odblokuje tego Ziemniaka, nie bede gnoojem, bo to chamskie, ciekawe co mi napisal

no ja sam zyje, poza tym ja nie lubie robic zakupow w supermarketach

ja sie nie czepiam, to ty mi pisales wczoraj ze masz 100x lepsze zycie ode mnie, i nie wiem po co w ogole sie tak wywyzszac i mi o tym pisac

Ja wiekszosc swojego zycia zmarnowalem na jakies glupie gry internetowe albo pisanie na forach internetowych, zreszta nadal to robie i nie wiem jak sie wyrwac z tego nalogu

Edytowano przez P0123

Moderacja i adminy mnie wszedzie banuja

A jak mi dobrze idzie, np na jutube mialem kanal i widzow i mi kumple z innego forum kase wysylali i forum goldy albo na wykop ostatnio mnie jeden typ znalazl i ze w internecie, to ja sam siebie kasuje potem, masakra co za los

sam siebie skazuje na te meki i cierpienie, nie wiem czemu

17 minut temu, P0123 napisał:

sam siebie skazuje na te meki i cierpienie, nie wiem czemu

Prawdopodobnie jesteś też masochistą psychicznym. (nie mylić z fizycznym)

27 minut temu, xDxDxDxD napisał:

A to dlatego ze jesteś dzidą, Jak to ostatnio kobiety nazwaleś które chcą mieć iphone.

Bo to nie wypada mieć mieszkanie 85 ipada pro 13 a na zewnątrz jakbym był menel 

Lubie znecac sie psychicznie nad innymi i samym soba tez?

a Ty lezak nie miales sie szykowac? dzisiaj stypiara??

1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Bo to nie wypada mieć mieszkanie 85 ipada pro 13 a na zewnątrz jakbym był menel 

Noo, czyli tez jesteś pustakiem.

Ja nie patrzę na to co wypada, mam to w du...xd

w Polsce sasiedzi mieli przejeebane jak gralem na bebnach albo spotykalismy sie z kumplami i gralismy muzyke i wkoorwialem sasiadow masakra

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się