Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Debilćczók113

Dani chuda Irenka spod Grudziądza pojechała do Opola.

Polecane posty

5 minut temu, Psychologii maszynowa tak napisał:

No som takie wielkie poziome jak na ciała z hitmana 1-3

Wiem.

Np na wsiach często takie maja to cały swiniak wejdzie.

gralem kiedys w hitman 2 silent assassin na kompie xD

3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

A jak długo pasteryzujesz zupy?

Wreszcie wymieniamy się tajemnymi metodami dobrych matek i gospodyń, Ogór będzie ukontentowany mam nadzieję. 

Zależy normalnie 30 - 40 minut. Zanim schowasz wiadomo trzeba sprawdzić czy wszystkie wieczka wklęsłe 😉

kurde lezak mam tyle tytulow na mojej konsolce do ukonczenia, ksiazki, a ja znowu tutaj gniije i pisze zamiast sobie co poprzechodzic, ale ide pozniej za miasto na wycieczke i nie bede mial internetu to sobie pogram gdzies na odludziu z dala od ludzi, wlasnie laduje powerbanki

sciagne sobie tego hitmana 2 na ps2 zanim wyjde, i obczaje

Edytowano przez P0123

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Chwalebnie. Mi ostatnio pół jabłek zgniło więc chyba powinnam się zgłosić do twojego męża na nauki 😉

Gdybyś mieszkała bliżej, cały sad by ci opierdzielił 😜 Żeby tylko sad.  Dzisiaj rano już był na grzybach. Znowu przyniósł kozaki,  maślaki i ... dziką różę? Te jabłka przywiózł od rodzinki. 

11 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ooo, o tak mrożonych burakach jeszcze nie słyszałam. Wszyscy kopcują albo wekują. Zastanawiam się czy sobie nie zrobić marchewki w słoiki.

Masz od razu na patelnie jak lubisz buraczki na ciepło. Ja nie robię w słoikach bo ten octowy smak w burakach mi nie pasuje 😒

Uzaleznilem sie od pisania z ludzmi w internecie, i ze mi ktos odpisuje i to przejeebane

na nerwicy dostalem bana jak na kazdym innym forum

No mialem Katiuszke na moim forum i wlasnie sobie u mnie pisalismy i stad odszedlem

Ale Katiuszki juz nie ma, bo w realu koledzy i cpanie chlanie i sie poklocilismy i Katiuszka poleciala ;/

A teraz juz drugi raz takiej Katiuszki, co pojdzie ze mna na moje forum i bedziemy sobie pisac, a potem sie spotkamy, to juz nie spotkam ;/

Tez zjeebalem lezak, ale to przez to ze wypilem za duzo albo przycpalem

Nie wiem czy Ty z Anastazja tez ...ales, ale to przee...a sytuacja... Nie dosc, ze nie ma teraz dziewczyny do popisania, to jeszcze wszyscy albo Cie ignoruja albo obrazaja i zycza smierci.

6 minut temu, Baba napisał:

Gdybyś mieszkała bliżej, cały sad by ci opierdzielił 😜 Żeby tylko sad.  Dzisiaj rano już był na grzybach. Znowu przyniósł kozaki,  maślaki i ... dziką różę? Te jabłka przywiózł od rodzinki. 

Winko upędzi czy konfiturę zrobi z róży?

1 minutę temu, Psychologii maszynowa tak napisał:

Tak 

Otwieralem ostatnio zdalnie inpostu wreszcie 

Gratulacje. XD

Jakies mlode dziewczyny to stad poodchodzily, w ogole zostaly tutaj chyba same dzieciate albo mezate juz, masakra

1 minutę temu, P0123 napisał:

No mialem Katiuszke na moim forum i wlasnie sobie u mnie pisalismy i stad odszedlem

Ale Katiuszki juz nie ma, bo w realu koledzy i cpanie chlanie i sie poklocilismy i Katiuszka poleciala ;/

A teraz juz drugi raz takiej Katiuszki, co pojdzie ze mna na moje forum i bedziemy sobie pisac, a potem sie spotkamy, to juz nie spotkam ;/

Więc to żadne uzależnienie tylko wypełnienie pustki czymkolwiek 

Jestem tym zdolowany, a z drugiej strny odchodzic mi sie tu nie chce w pogoni za dziewczyna

1 minutę temu, P0123 napisał:

Jakies mlode dziewczyny to stad poodchodzily, w ogole zostaly tutaj chyba same dzieciate albo mezate juz, masakra

I plujom jadem bo ich janusze nie widzom już ptaszka z pod bebna

No mozliwe, chooynia jak dzisiaj ktos jest, i pisalem jej co chcialem, a ona codziennie wpadala i sobie pisalismy, a nagle sie wszystko zjeebalo i chooy i znowu jestem sam

nie ma z kim popisac ani do kogo napisac... wszyscy szczaja na ciebie, obrazaja albo maja w d... a kiedys sie z kims korespondowalo i bylo przyjemnie

10 minut temu, Pokraka napisał:

Mój bierze kanapkę, jakiś owoc, obiad do pracy. Potem je drugi 🫣 a nie pracuje fizycznie. Gruby też nie jest 😏

Owoce to wpierdzielał zawsze. Muszę mieć coś w owocarce. On je jak pański piesek 🤣 male porcje i rożnorodnie. Ma jakiś ogranicznik i nie przeskoczy tego.

nie tylko one, bo te ziemniaki, rymcymy, libedy albo owsiki tez pluja jadem jak moga

dzisiaj z rana znowu sie do mnie sapali o 7, ale ja nawet nie czytalem tych hejtow tylko wylaczylem internet i poszedlem spac xD

Ta, tak samo jak baby chcialy pracowac to 'majom'
Ukrainka wraca z roboty o 10 wieczorem metrem w nowym jorku 3 tygodnie temu, to ja zadzgal jakis afro murzyn xDD

Ta Klaudia wracala z pracy w pubie poznym wieczorem, co ja wenezuelczyk napadl, i tak sobie ci ciemnoskorzy morduja polki albo ukrainki, bo one pracuja i wracaja z pracy poznym wieczorem, i sie nie boja!

dziwie sie tym babom, ze sie nie boja same lazic po miesiecie wieczorem w ogole. znalazlyby sobie faceta, to by bezpieczniej bylo, ale po co

jak nie ma auta albo pracy to po co mi facet

Edytowano przez P0123

23 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ooo, o tak mrożonych burakach jeszcze nie słyszałam. Wszyscy kopcują albo wekują. Zastanawiam się czy sobie nie zrobić marchewki w słoiki.

Daj mojemu jabłka, a zrobi ci marchewkę w słoikach. 2 tygodnie temu nam zrobił😜

nie rozumiem dlaczego taki ziemniak sie sadzi do mnie i np. mi pieerdoli ze ma 100x lepsze zycie od mojego i w ogole

nie dosc, ze sie sapie to jeszcze kozaczy, ze on to w ogole ma lepiej i fajniej, i jest lepszy ode mnie, i po co tak w ogole? czy to jakies kompleksy?

1 godzinę temu, P0123 napisał:

Jezdzenie do marketow to tez lenistwo, ja tam na piechote wszedzie chodze, ale to mnie jezdzacy samochodami ponizaja, ze len jestem xD

A oni maja isc problem do sklepu po jedzenie albo do supermarketu, trzeba samochod oczywiscie.

Moze dlatego mam zdrowy kregoslup ciagle, a ziemniaka boli xD

nom weź plecak i skocz 10 km raz na tydzień po cały plecak żarcia dla 3 albo i 5 osób

dalem tego mr_kumpir do ignorowanych, nie chce mi sie czytac go ani z nim pisac

skoro taki fajniejszy i 100x lepsze zycie, to nie bede marnowal czasu paniczowi, ha ha

szkoda zachodu, nie bede sie znowu klocil

11 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Winko upędzi czy konfiturę zrobi z róży?

Na wino. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się