Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina188

Dojrzały chłopak...proszę o rady!!!

Polecane posty

Gość Karolina188

Ostatnio poznałam chłopaka. ( nie jest to mój partner)Jest on bardzo dojrzały, ale ma również poczucie humoru. Nie chciałabym wyjść przy nim na idiotkę... czego unikać? jak się zachowywać? Jesteśmy na cześć, często rozmawiamy i to zawsze on podchodzi pierwszy. Zawsze jestem przy nim sztywna i to on zadaje pytania,a ja je odwzajemniam. Bardzo proszę o pomoc.

Gość Karolina188
Dodam, że on bardzo mi się podoba, a przed tym jak pierwszy podszedł i zagadał wpatrywał się we mnie, a bardziej w moje oczy.

Gość gość
Po pierwsze nigdy mu nie mów, że ma małego siusiaka bo ze stresu mu opadnie i nigdy nie powstanie.

Gość gość
Dojrzały to ile ma lat ?a ile ty ? po tym można poznać jak się zachowuje jak jest śmieszny i dużo żartuje to chce być w twoim wieku przez ten czas jak rozmawiacie

Gość Karolina188
Oboje mamy po osiemnaście lat. Stwierdzam, że jest dojrzały choćby po jego sposobie wypowiedzi, ogólnie po wymowie, zachowaniu.

Gość gość
No to bez obaw on chce Ci zaimponować że jest dojrzały i odpowiedzialny ,on chce Ci przekazać że na wasz związek jest już dojrzały jak każdy normalny chłopak któremu się podoba dziewczyna

Gość Karolina188
Nie jesteśmy w związku, znamy się zaledwie 4 tygodnie... jak mam się przy nim zachowywać?

Gość Karolina188
Ja mu planuje powiedzieć, że mnie głowa boli jakby chciał umcia umcia. Myślicie że jak zareaguje?

Gość gość
A Ty nie panikuj bo on jest od podejmowania decyzji jaki bar ,restauracja a ty masz mu na to pozwolić bo jesteś kobietą która potrzebuje mężczyzny posiadanego i ty wybierasz czy jest dla Ciebie ok czy nie

Gość gość
Im dziewczyna dłużej zostaje przy tym że nie ,tym bardziej jest dla niego wyzwaniem a jak zrobicie to szybko to będzie się zastanawiał dlaczego tak szybko???

Gość gość
Karolina188 musisz zrobić tak, żeby ten Twój pierwszy raz z nim był dla Ciebie niezapomniany. Powiedz mu, żeby był delikatny bo Ty jesteś dziewicą.

Gość gość
Musisz pokazać mu że jest fajny i przytulić się do niego ,ale jeśli chodzi o sprawy łóżkowe, musisz pokazać że nie jesteś gotowa powinien zrozumieć jak mu zależy im dłużej tym lepiej dla Ciebie będzie Cię bardziej szanował

Gość Karolina188
nie rozumiecie, że my znamy się nie cały miesiąc? widzę, że on wstydzi się ze mną rozmawiać, mimo to jest bardzo otwarty i pewny siebie, a sprawy łóżkowe? nawet na myśl mi nie przyszły... czyli być obojętna? nie chciałabym też, żeby uznał, że mam to gdzieś i mi nie zależy.

Gość Karolina188
wypowie się ktoś? :/

Gość Karolina188
Jednak nikogo nie ma...

Gość gość
Musisz pokazać że Ci też zależy zwracać na siebie uwagę jego a reszta pójdzie sama