Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nn

Mój chłopak mnie zdradza ze swoją byłą!!!!

Polecane posty

Gość gość_nn
Ale on mówił, że mnie kocha ! że chce o niej zapomnieć !!!! już od dawna nie chce ze mną sypiać, ja już sie wszystkiego dowiedziałam, on nawet odwołał spotkanie z kumplami zeby zostac u tej szmaty na noc a ty na mnie najeżdżacie. Ona jest zwykłą kurwą a ja jestem skrzywdzona. A kiedys odbiłam jej go z wielką przyjemnością

Gość gość
ojeju jeju taki dramat sie tu zrobił ;) nie ty pierwsza i nie ostatnia zostałaś zdradzona, ale do brze ktos napisał, ze karma wróciła, mogłas sie w to nie pakować

Gość gość_nn
Nie napisałam o najgorszym, wczoraj ta suka dodała zdjęcie na instagrama z którego wynika , ze jest w ciąży

Gość gość
o kurwa no to robi sie coraz ciekawiej :) zrobił jej dziecko a ty chcesz o niego walczyc no to powodzenia ;)

Gość gość
OOCHHH nie wiedzialam ze sekretarka jara ziolo...

Gość gość aniaaa
wciągnęłam się w ten wątek;) jesli napisalas on zaproponował jej zeby tam do niego przyjechała (bo rozumiem ze teraz on jest za granicą sam) to pewnie dlatego ze juz wie o jej ciązy. Dziewczyno ratuj sie i daj sobie spokoj

Gość gość_nn
Nie macie serca!!!! Jak wam nie wstyd robić sobie żarty z tego i pisać mi takie rzeczy? Czy ty w ogóle macie chociaz troche współczucia? Świat mi sie zawalił, trace mojego chłopaka, którego kocham, a co najgorsze ona będzie miała z nim dziecko. Nie wiem juz jak ratować ten związek

Gość gość
ja ci naprawdę wspólczuje, wyobrażam sobie co przeżywasz, musisz być bardzo silna i powtarzać sobie, ze on nie jest ciebie wart, i powinnaś spotkac sie z tą dziewczyną i powiedziec jej pare słów na które zasługuje

Gość gość
Bo mu nie dajesz . Prosta sprawa . Nie mów że on jest jakiś nienormalny bo to ty jesteś nienormalna .

Gość gość
Zostaw go bo i tak jeśli wybierze teraz ciebie to kiedyś do niej wróci i wtedy będziesz cierpieć jeszcze bardziej.

Gość gość
A dlaczego ty nie nosisz jego dziecka w brzuchu . Poszedł tam gdzie go natura zaprowadziła .

Gość gość
Jak on mógł .. Nawet 10 lat bez seksu nie wytrzymał a co dopiero całe życie .

Gość gość
Porządny facet nie roocha ,nie je ,nie pije, nie pali i konika nie wali .

Gość gość
Z seksem zaczekaj do złotych godów .

Gość gość_nn
Słuchajcie!!! Napisał mi sms, że jak dam jemu i jego kolegom na raz to do mnie wróci...no wiecie takie gang bang..zgodzić się??? Chyba się zgodzę...zrobię wszystko by ta suka go nie miala!!!!!

Gość gość
Dziewczynooooo! Daj sobie siana, wstydu sobie oszczędź...to Twój ukochany chłopak jest miągwą, prostakiem, chamem i puszczalskim skurwielem. Ona mogłaby mu na wycieraczce Waszego mieszkania nago się wić, ale gdyby był porządnym gościem nawet by na nią nie spojrzał. Odpuść go sobie, żeby ratować związek potrzeba chęci dwóch osób a nie tylko jednej, tak jak to jest w Twoim przypadku. Poza tym to już chyba too late na nie pozwalanie jej dopiąć swego. Tak jak ktoś już wcześniej pisał, ona już go "wygrała", kiedy pierwszy raz zostawił Cie w środku nocy i pojechał się z nią bzykać. Bardzo Ci wszyscy współczujemy, bardzo przykra sytuacja ale zrozum, że oboje są tego winni. I nie warto więcej czasu marnować na kogoś kto Cie jawnie nie szanuje, ciągnie z Ciebie łacha i ma Cie za totalna kretynkę, której można wcisnąć każdy kit, i która się na wszystko zgodzi (ganbang z kolegami HAHAHA pozdro....). Jakoś nie robi na nim wrażenie to, ze go kochasz i chcesz z nim być. Serio myślisz, że jak dupy dasz wszystkim jego kumplom to w ramach nagrody z powrotem się Tobą zainteresuje? Pomijając już fakt, że po prostu robi z Ciebie naiwna idiotkę, to może szuka to prowokacja i szuka okazji, żeby po wszystkim powiedzieć Ci, że z taką szmata co się pruje z każdym być nie zamierza? I wraca ostentacyjnie do swojej ukochanej byłej eks, która nigdy by mu takiego czegoś nie zrobiła?

Gość gość_nn
Ale ja chce to z nim robic tylko on woli z nią. Sypialiśmy ze sobą na samym początku związku potem juz nie bo nocował u niej i rzadko przychodził do domu. To nieprawda, że wróci w końcu do niej, on nadal jest moim chłopakiem

Gość gość
gość_nn, skarbie, tylko w Twojej tępej, popierdolonej główce

Gość gość_nn
Ale dlaczego on całe życie do niej wraca ? Poznał ją kilka lat temu jak był w innym związku , potem był z nią, potem zerwali i do niej wrócil, teraz znowu to samo, nie rozumiem dlaczego ciągnie go coś do niej. To nie ja napisałam tamto z kolegami tylko ktoś inny używając tej samej nazwy co ja. On nawet nie raczy do mnie zadzwonić z Holandii, nie mam z nim kontaktu

Gość gość_nn
Prosze nie pisać glupich wiadomosci i sie nie podszywać pode mnie!!! Nie napisałam takiego idiotycznego komentarza o nim i jego kolegach

Gość gość
no to chyba oczywistym już jest, że nie chce mieć z tobą już nic wspólnego. co jeszcze powinien zrobić żebyś wreszcie to zrozumiała? nie wiem, może ją kocha ponad życie i tylko z nią chce być, a Ty byłaś jedynie chwilowym zastępstwem kiedy mu się z nią nie układało? chory gość, chora relacja, może lepiej nie wnikać. a fakty pozostają faktami - olewa Cię, nie chce mieć już z Tobą żadnego kontaktu, układa sobie życie na nowo właśnie z nią a nie z Tobą. czas się otrząsnąć, kopnąć go w dupsko i iść do przodu

Gość gość_nn
To dlaczego ponoć nie chcial zebym sie dowiedziała jak latał do niej na noc? Dlaczego od razu mi nie powiedział, że chce byc z nią ? Bo on chce byc ze mną a ona jest tylko zabawką i zaraz do mnie wróci

Gość gość_nn
najbardziej boli to , ze to ją zabrał na urodziny do jego koleżanki a nie mnie, ja wtedy siedziałam w domu, wrócil w nocy i nawet nazwal mnie jej imieniem podczas kłótni, jak mógl przy wszystkich ją całować, przecież oni wiedzą, że to ja z nim jestem. Piszecie mi zebym dała sobie spokoj ale to nie takie proste bo to cholernie boli

Gość gość
nie powiedzial Ci bo jest cwany i dzieki takim zagrywka ma dwie dupy zamiast jednej? HA HA HA myslisz, ze to wszystko z milosci do Ciebie? chodzi nocami ja bzykac, wszyscy o tym wiedza, z Toba na czele, ale nie powie Ci tego wprost bo to wszystko z milosci, on Cie po prostu zranic nie chce? hahahahaha moze przeczytaj sobie na glos to co piszesz, uslyszysz wtedy jak kretynsko to brzmi

Gość gość_nn
To dlaczego sam mi o tym nigdy nie powiedział ze sie z nią spotyka? Nie przyznał sie, a wiem, że wszystkim o tym juz powiedzial....:( Mam rozumieć, że według niego ja dowiem sie ostatnia? Jak wy możecie mnie poniżać , śmiać sie ze mnie i mnie obrażac kiedy ja przezywam cos takiego? Myślałam, że on chce ze mną być , ze ona zniknęła z jego zycia, ze o niej zapomni w koncu a nagle wszystko mi sie zawaliło, zero współczucia. Myślicie , że fajnie mi było jak wrócil wieczorem, a chwile pozniej dowiedzialam sie, ze w najlepsze bawil sie z nią i znajomymi na urodzinach ? Myślicie, ze mogłam zniesc to ze ma tatuaz ktory kiedys dla niej zrobil "Agata jedna jedyna" ? Wiecie jak mi z tym ciężko?

Gość gość_nn
W takim razie z tego co piszecie to jej tez nie kocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdyby ją kochał to od razu by mnie zostawił a jednak tego nie zrobił i mnie okłamywał

Gość gość
Bo nie ma jaj! Bo jest zwykłym tchórzem! I ma Cię w dupie!! Czego jeszcze kurwa nie rozumiesz?!

Gość gość_nn
Wiecie czego nie rozumiem? Dlaczego sie ze mną związał skoro juz tydzien pozniej zaczał do niej codziennie dzwonic? widziałam połączenia w jego tel, kazdego dnia do niej dzownil i w smsach prosil zeby odebrala a ona nic,nie chciala z nim gadac. Po chuj oglądał te jej zdjęcia skoro był ze mną? Wiecie jaką żebującą ich rozmowę wyslal mi mój donosiciel? Jak on pyta sie jej czy ona go kocha , ta żenująca idiotka mu odpowiada czemu mnie o to pytasz a ten na to przyjedz do mnie do Amsterdamu....jak można byc tak żałosnym, i mam tu głównie na mysli jego....az mi sie niedobrze robi na samą myśl o tym. Nawet jesli on ją wybierze to zemszcze sie na niej

Gość gość
Oj E. Godności trochę pustaku.

Gość gość_nn
To ona nie ma godnosci ze bierze sie za zajętego chłoapaka!! Wszysycy mnie krytyjują a ja jestem tu ofiarą, ona jest tą złą , która go uwiodła i mnie skrzywdziła