Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nn

Mój chłopak mnie zdradza ze swoją byłą!!!!

Polecane posty

Gość gość
hahahahahahaha jak ty chcesz ich przyłapac? wejdziesz po drabinie do jej pokoju ? moze przez komin hahahahaha

Gość gość
Nie zrobisz z siebie ofiare a raczej idiotke,zreszta juz to zrobilas.Podalas insta do niej ,myslisz ze nikt jej nie doniosl tu z forum ze taki topic zalozylas? Doniosl! I ona to czyta i ma z ciebie polewke,ROZUMIESZ? napisz co twoj kochas ci odpisal.

Gość gość_nn
Jesteś największą idiotką jaką widziałam. Nie masz godności i szacunku do samej siebie. Po tym jak pierwszy raz cie z nią zdradził powinnaś dać mu z placka i powiedzieć żeby spadał. A on wrócił do domu po seksie z byłą! Zachowałaś sie tak jakbyś dała mu zgode na podwójne życie

Gość gość
Nie wierze w to co czytam, czy naprawdę tutaj ktoś toczy rozmowę z autorką, czy ona sama podtrzymuje temat..? Przecież to jest tak ewidentnie naciągane i głupie, że masakra normalnie.. Z każdym kolejnym postem autorka pokazuje jak " jej" facet kocha tamtą i jak mu na niej zależy. Czy autorka wierzy w to co pisze, czy może jest inteligenta inaczej. No w głowie się nie mieści , ze można być tak głupim, naiwnym i dziecinnym do tego...

Gość gość_nn
nikt jej nie powiedzial na pewno bo nie macie odwagi jej doniesc!!!!! niby ja pokazuje jak on kocha tamtą? gdzie to widac ze on ją kocha ? nigdzie ;) jedyne co widac to to ze kocha seks z nia ale nie ma tam nic wiecej, kocha mnie

Gość gość kiti
Temat będzie dopóki ktoś autorce nie napisze "ty jesteś ich ofiarą, ale nie przejmuj się, on kocha tylko ciebie" :) Chyba tylko na to czeka.

Gość gość kiti
Autorko, załóżmy, że jest tak jak ty chcesz i on cię kocha, nie ją. Tylko z jakiegoś powodu ciebie cały czas zdradza, ona go wcale nie kusi, jak widać, nawet nie musi tego robić. Dlaczego tak się dzieje? Otóż dla niego nie jesteś w pełni kobietą, która go uszczęśliwia i zaspokaja. W niej jest coś, czego on nie może znaleźć w żadnej innej. Jeżeli ty godzisz się na to i chcesz żeby twój facet ciągle sypiał ze swoją byłą i żeby spędzał u niej co którąś noc to proszę bardzo :)

Gość gość
czy mozna kogos kochac i jednoczesnie go zdradzac i to w taki poniżający sposób...

Gość gość_nn
czy nikt tutaj jeszcze nie ogarnął ze ta cudowna Agatka weszła w romans z zajętym facetem, zgodzila sie byc tą drugą bez żadnego wstydu czy wy jestescie normalni ze tego nie widzicie?

Gość gość
Nie, ja nie widze żeby A była dziwką czy wywłoką.

Gość gość_nn
nawet jesli mnie zostawi to mam plan zeby ją upokorzyc, śledząc go jak go niej jedzie i przyłapie ich na gorącym uczynku, walne jej z liścia, wyzwe od najgorszych żeby poczuła sie jak zero, jak totalne dno, zapamięta to do konca zycia

Gość gość
"Tydzien po ich rozstaniu zaczął do niej pisac. " Byłas z nim tydzien kiedy on sie opamietal ze jednak ciagle ja kocha i ty uwazasz sie za jego wielka miłość? :D ze masz jakies wielke prawa?? hahahha

Gość gość_nn
co z tego ze od razu do niej pisal i dzownil mimo ze ta d***** go olała? pewnie tak to sobie zaplanowała, on dalej był ze mną specjalnie to zrobila zeby go bardziej nakręcic, zeby za nią teksnil, cwaniara wyglada na taką grzeczniutką ale to diabeł wcielony, kusicielka po 2 tygodniach dopiero odebrała, a ten idiota sie tak skompromitował przed nią bo powiedzial ze dzowni w tak pilnej sprawie ze ona koniecznie musi odebrac, nie moze jej tego napisac w wiadomosci, i cos sobie zmyslił co bylo klamstwem, powiedzial jej ze ktos do niego pisze w jej sprawie a to bylo klamstwo, bo ja zalozyłam fikcyjne konto na fb jako "Damian" i juz od dawna nie pisalam do niego z tego konta o niej. Ten debil to zmyślił po to zeby ta d***** odebrała, rozumiecie jaki on jest głupi? Gdyby ona tylko wiedziala ze to zmyślił, ale by był poniżony w jej oczach żeby wymyślać coraz to nowe preteksty. Najlepsze bylo potem....jak dowiedział sie , ze d***** wróciła z Paryza zmyślił, że są u niej w domu jego ubrania. Nie wiem jak można byc takim głupim czlowiekiem. Całe rozmowy ich czytałam jak on jej uparcie wmawiał ze są u niej jego koszulki a ona mu odpisywala ze to nieprawda i ze nie ma zadnej jego rzeczy u niej. Jak on mogl sie tak upokarzac?

Gość gość
czy na pewno AAAAAAAAAAAgata ????????????? nie sądzę!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
wiesz czemu nazywasz ją suką, dziwką, wywłoką i kims tam jeszcze? bo cie boli to, że on pragnie jej, a nie ciebie, ze z nią chce sie kochac, a nie z tobą, ze jej potrzebuje tam za granicą, a nie ciebie, że ją chce zobaczyc tam, A NIE CIEBIE

Gość gość
Bo jest szurnięta :D

Gość gość
Jak on mógł się jak upokarzać ? a ty dlaczego się upokarzasz na całe forum??? Jak odpowiesz na to pytanie, to będziesz wiedzieć dlaczego on to robi.

Gość gość
a co to taki facet z odzysku czy warto ?

Gość gość
Ty byłaś, jeśli w ogóle byłaś, tylko na chwilę z braku laku. A teraz chłopak nie wie jak się od ciebie uwolnić ! I mają z ciebie ubaw jak my tutaj.

Gość gość_nn
ja tylko wam pisze ze szczegółami jak ten ciołek sie zachowywał zeby ta idiotka tylko odebrała! no błagam przeciez jak mozna tak z siebie idiote zrobic dla bylej? w glowe zachodził jaką to nową głupote wymyslisc zeby miec z nia kontakt gdyby jej nie napisał o tym Damianie to sama bym nie wiedziala ze to kłamstwo i ze sam to zmyslil, ale to jest moje konto ktorego juz od dawna nie uzywalam, teraz bardzo łatwo mogłabym go ośmieszyc w jej oczach

Gość gość
nie martw sie hahahahaha

Gość gość
Ty jestes była, nie rozumiesz jeszcze tego??

Gość gość_nn
a on jest zj****y ze sie tak poniżyl, jesli mnie zostwi to mu zagroze ze jak do niej wroci to go skompromituje w jej oczach, ze to były tylko chore preteksty, same kłamstwa zeby tylko sie do niej zblizyc

Gość gość_nn
ona sie bedzie z niego śmiała

Gość gość
Nie, ona nie będzie sie z niego smiała, będą się śmiać z ciebie!

Gość gość_nn
o sory bardzo to on zrobil z siebie debila wymyslając te brednie zeby od niego odebrala

Gość gość
ŻAL.PL

Gość gość
oo widzę ze gowienko dalej się ciągnie..12:40 niestety tak nie bedzie. Nawet jak jej ktoś napisze ze to ona jest poszkodowana ona nie przestanie. troll musi umrzec z głodu. Przestańcie go karmić. Zerknincie na temat o ginekologu do którego link wcześniej podałam to będę dla was jasne ze to ta sama osoba. to jest to samo. przedstawiła sytuacje ewidentnie wskazująca na to ze oni się kochają ale sama szła w zaparte ze tam nie ma miłości i go zdobędzie. Przestańcie do niej pisać to tylko dobrze przemyślane provo GDZIE poslużyła się zdjęciami dla wzmocnienia prawdżywności tej historii

Gość gość_nn
ludzie to ON jest tak naprawde najbardziej żenujący w tej sprawie, powiedzial jej ze na kogos innego a tydzien pozniej juz zmyslil to i zaczelo sie wydzwanainie do niej ktore trwalo ponad 2 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez to chore zachowanie, błagał ją w smsach zeby odebrala bo to takie pilne, odebrala po 2 tygodniach i co jej powiedzial? tą jakze pilą sprawą okazlo sie ze Damian do neigo pisze a nie pisze bo nim bylam ja, a jaśniej, on nie istnieje, to moje konto i przestalam juz dawno z niego korzystac wiec co on p******i!!!! w glowie mu sie poprzestawialo ja mu moge przyznac nagrode roku na najwiekszego debila