Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nn

Mój chłopak mnie zdradza ze swoją byłą!!!!

Polecane posty

Gość gość
halo dzwoncie do abramowic niech ja zabiorą

Gość gość
Autorko , jesli to prawda i to prawdziwy profil to tobie chyba rozum odjelo :o

Gość gość
Autorko , jesli to prawda i to prawdziwy profil to tobie chyba rozum odjelo :o

Gość gość_nn
ja go kocham, nie wiecie co to jest miłość? zrobił mi nadzieje a teraz co ona znowu najwazniejsza?

Gość gość
A teraz pokaz swoj profil zobaczymy czy jestescie ladniejsza skoro tak mowisz

Gość gość_nn
przesłałabym wam moje zdjęcie tu gdyby sie dało, mojego instagrama wam nie pokaze, ale tez jestem blondynką tylko troszke niższą

Gość gość
debilko roku posłuchaj to nawet nie byl jednorazowy skok w bok z byłą tylko romans , relacja czy nawet powrót do tamtego związku

Gość gość
To wrzuc fotki , nie musisz podawac instagrama

Gość gość_nn
jak sie tu wrzuca zdjecie?

Gość gość
Niektorzy tu wrzucali przez fotka pl , zapodaj czy jakis hosting zdjec .

Gość gość_nn
udostepnie wam moje zdjecie na dysku jesli ktos chce tylko podajcie maila

Gość gość kiti
Wiesz co ci powiem? Ty wyglądasz wulgarnie, tanio, sztucznie....Ona jest delikatna, kobieca, z klasą

Gość gość
wyglądasz na bardzo bardzo ale to bardzo niemiłą osobe

Gość gość
dziewczyno czy ty aby na pewno widzialas jej instagrama? przyjrzyj sie dokładnie jej zdjęciom, ty wygladasz jak straszydło a ona jak bardzo ładna dziewczyna

Gość gość
wy dwie ...to tak jakby przy kolibrze usiadła sroka :) i tak sadze ze to dobrze sporządzone provo :) nietrudno przygotowac fotki aby pasowały do historyjki :)

Gość gość
Autorko bardzo ci wspolczuje,ale nie tego ze stracilas faceta,bo jak widac karma do ciebie wrucila,tylko tego ze stalas sie posmiewiskiem w internecie.Udostepnilas swoj wizerunek,jej i wspolnego faceta.. przeciez on cie za to znienawidzi,nie ma szans zebyscie byli razem,wiem ze to boli jak cholera,bo sama stracilam kogos kogo bardzo kochalam.Moja rada na przyszlosc,zanim cokolwiek napiszesz publicznie zastanow sie 2 razy,w twoim przypadku 10.

Gość gość_nn
wysłałam wam linka do jej insta, historia jest prawdziwa, a z twojego komentarza mam rozumiec ze ona przy mnie wygląda jak sprzątaczka macie, to najwieksza złodziejka cudzych facetów jaka istnieje, nie ma za grosz honoru i wstydu https://www.instagram.com/agata_x/?hl=pl smiejcie sie z niej

Gość gość
Ona jest delikatnym kolibrem a ty pospolita wulgarna sroka...sorry... w dodatku jesteś złym człowiekiem z paskudnym msciwym charakterem

Gość gość_nn
21:25 jeszcze go nie straciłam, on mnie z nią zdradza, ale musze byc silna zeby udawac ze nic nie wiem, to jedyny sposob zeby dalej z nim byc ludzie on ma tylko teraz czas słabosci i jeszcze go ciągnie do byłej ale kiedys mu to musi minąć

Gość gość
A co on na to wszystko?? Kiedy sie kontaktowaliscie ostatnio?? Jak sie do ciebie odnosi??

Gość gość_nn
on do niej dzwoni, wczoraj dzownil do tej szmaty całą noc do rana i prosil zeby do niego pojechala do Holandii, stracil resztki godnosci, na szczescie ja mam kogos kto mnie informuje

Gość gość
dasz się upodlic w kazdy możliwy sposób bo nie dostałaś oficjalnego " spierdalaj" ???

Gość gość_nn
jak sie do mnie odnosi : pytam sie gdzie byl , mowi ze u mamy, ja na to ze mu nie wierze, a on "Agata, wez przestan sie awanturowac" , wlasnie tak sie do mnie odnosi "Agata" to jest szczyt wszystkiego, powinien mnie na rękach nosic za to ze go jeszcze nie zajebałam za cos takiego

Gość gość
A gdzie są twoje resztki godności? czemu do ciebie nie DZWONI?

Gość gość_nn
co masz na mysli pisząc "upodlić" ? mi powinien kupic bilet do pieprzonej Holandii, nie tej szmacie

Gość gość_nn
co masz na mysli pisząc "upodlić" ? mi powinien kupic bilet do pieprzonej Holandii, nie tej szmacie

Gość gość_nn
w zyciu trzeba walczyc o swoje do skutku, biore przykład z wywłoki Agatki, walczy o niego odkąd sie pojawiła w jego zyciu, prokowuje go i uwodzi do skutku az zostawia każdą, to sie ciągnie 3 lata, może powinnam robic tak samo, bede o niego walczyc az to mnie wybierze

Gość gość
coam na myśli? tylko tyle że jesteś chora i potrzebujesz izolacji od innych ludzi.

Gość gość_nn
chora jest ta szmata bo zamiast juz dawno temu dac sobie z nim spokój to ona zawsze po jakims czasie nagle sie pojawiala a on rzucal wszystko i lecial do niej jak największy kretyn, niech ona go sobie lepiej wybije z glowy a on ją