Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nn

Mój chłopak mnie zdradza ze swoją byłą!!!!

Polecane posty

Gość gość
Ona walczy? :),bo nawet nie odbiera od niego tel? ona nie musi robić NIC bo on już dawno stracił dla niej głowę.

Gość gość
A jakbys tak zmyla ten mocny , ostry makijaz ?

Gość gość
A do ciebie tez dzwoni?? Kiedy mialas z nim jakikolwiek kontakt??

Gość gość
A jakbys tak zmyla ten mocny , ostry makijaz ?

Gość gość
Dokładnie! Idiotko gdyby ona o niego walczyła to by nigdzie nie wyjeżdżała po rozstaniu tylko by do niego dzwoniła i prosiła o spotkania. Napisałaś , że wyjechała, a to on do niej dzwonił a ona nie odbierała. Więc to on juz od początku podświadomie zaczął o nią walczyć. Wiesz co ona zrobiła ? Jedynie napisała mu smsa o 2 w nocy, po którym on wyszedl z mieszkania, zostawil cie samą w nocy i pobiegł do niej ;) Ja tu nigdzie nie widze zeby ona o niego walczyła

Gość gość_nn
ona tez ma makijaz, prosze was, chyba mi nie powiecie, ze ona jest ładniejsza ;) ja nie wiem co on w niej widzi

Gość gość
jprdl te usta... wiecej tapety się nie dało?

Gość gość
Czy twoj chlopak to Mateusz?

Gość gość
Ona to babka z klasą i jej makijaz jest delikatny a ty..sorka ale wyglądasz jak diva z roksy

Gość gość
odkąd zaczął się ich romans, odkąd zaczęli sie spotykac to on dzwonil do mnie rzadziej, przestal ze mną wychodzic jak na poczatku, w mieszkaniu u mnie tez byl raz na jakis czas, zaczelismy sie kłócic

Gość gość
Ale teraz kiedy wyjechal do Holandii kiedy dzwonil do ciebie??

Gość gość_nn
chyba ja powinnam go bardziej kręcic wiec dlaczego woli sypiać z nią skoro jest delikatniejsza? dlaczego miedzy nimi jest taka więz i namiętnosc jakiej nie ma miedzy mną a nim

Gość gość_nn
tak dzownił kilka razy, ale ani razu nie zaproponował zebym tam przyjechala, a jak do niej dzowni to ciągle ją namawial, ta suka pewnie sie zgodzila zeby znowu sie z nim przespac i ona niby ma klase? to cicha woda, wygląda na porządną ale jak przychodzi co do czego to robi z siebie dziwke dlatego łazi do niej na noc

Gość gość
Bo widzisz malenka.. faceci to łowcy-im trudniejsza zdobycz,tym bardziej ich kreci a jak dostaja odrazu wszystko na talerzu to zaczyna im brzydnac ten schabowy. Ona MA TO COS,i nie chodzi tutaj o urode bo kazda z was jest piekna na swoj sposob ale ogolnie o KLASE,ktorej troszke tobie brakuje.. nie zrobisz juz nic,niestety ale sila nie zmusisz go do milosci,on juz wybral.. wiem ze bedzie tobie ciezko ale odpusc bo innego wyjscia nie masz... i uwierz mi ze oni czytaja teraz to forum,oby dwoje.

Gość gość_nn
jak ona moze byc dla niego trudniejsza zdobyczą skoro daje mu za kazdym razem ? to ona wykonała wtedy pierwszy krok po którym polecial do niej i pierwszy raz doszlo do zdrady, ona napisala mu smsa gdyby ją wybrał to by mi to powiedzial wprost

Gość gość
myślisz ze powinien na ciebie bardziej lecieć bo wyglądasz bardziej wulgarne ? :),to ze jest delikatna to jej dodatkowy plus a jeśli jak zgaduje ma temperament( rowniez seksualny) to dla faceta jest to mega połączenie. to jest sexy a.nie tania i wulgarna nachalna baba

Gość gość
Czy ty nie widzisz kobieto, ze ty i on nie istniejecie, tzn waszego zwiazku nie ma?:D On wlasciwie znowu jest z nia, a ty jak durna drugi temat zalozylas, nie wiem po chuj spamujesz, bo to nie ma zadnego sensu:D On widac od razu pozalowal, ze ja rzucil dla ciebie, a on widac bardzo go kocha, bo ja na jej miejscu juz bym go nie chciala. Albo ewentualnie teraz ona sie nim bawi, zeby mu odplacic, ze zranil ja, zrywajac dla ciebie.

Gość gość kiti
Zaraz zaraz...czy ja dobrze rozumiem, że ty jesteś świadoma tego, że ona do niego pojedzie, albo już pojechała, że będą tam razem, że znowu on będzie cie zdradzał z nią, i ty zamierzasz normalnie z tym żyć jakby nigdy nic i dalej być jego dziewczyną? Ludzie czy ty rozumiecie co ta baba ma w głowie?

Gość gość
Nie nie ona. oni cały czaś byli w kontakcie który on zaczął :) a ona wie jak z nim postępować. wie kiedy być na dystans a kiedy trzeba się zbliżyć. ty tego nie wiesz dlatego to za nią szaleje

Gość gość
Ale to on pisal,dzwonil pierwszy a ona milczala! Hello!!?? Msteusz miej jaja i odwage wytlumaczyc swojej dziewczynie jak jest bo nasze argumenty nie trafiaja,jak mlotem o sciane :/

Gość gość_nn
widze , że ktos tu dobrze kombinuje, znowu musze komus przyznac racje, tak, jego kumpel mówil jak to moj chłopak byl zachwycony seksem z nią, jest im lepiej niz kiedys, nie wiem jak to mozliwe ze niby w te sprawy jest taka dobra wiecie jak mnie boli ta mysl?

Gość gość_nn
on zaczął pierwszy kontakt to prawda, ale potem on zniknął, tylko oglądał ciągle jej instagrama, dopiero potem ona go zaczęła pisząc tego smsa, nawet nie powinien jej odpisywac a on do niej zadzownil, powiedzial ze muszą sie spotkac natychmiast i wyszedl z mieszkania to dla mnie bardzo bolesne tydzien pozniej spotkali sie w klubie a nastepnego dnia on sie wprosil do niej i co wylądowali w łóżku! byl umówiony z kolegami ale odwolal to i zostal u dziwki na noc , taka ona wlasnie jest ta "babka z klasą"

Gość gość
A co miała pytać cie o zgodę? ty ja zapytałas jak wpierdolas w ich życie? . Jest kobietą z krwi i kości i bierze od życia to co chce. Tobie zostaje spam po necie. Karma wroci za to co wyczyniasz na tym temacie. Wszystkie obelgi wroca. Ona ma nad tobą przewagę bo nawet o Tobie nie myśli. Jesteś pylkiem na jej zakiecie. strzepnie cie i rozmyjesz się w powietrzu :)

Gość gość_nn
zapomnieliscie kochani ze nadal jestem jego dziewczyną a ona byłą dziewczyną i kochanką, jest tą drugą ;) to ja mam przewagę nad nią , pewnie tylko do jednego mu jest potrzebna, do ruchania, moze serio jest w tym dobra, ale on chce od niej tylko jednego a ona pewnie ślepo wierzy ze go niej wróci i biedulka spelni w koncu swoje marzenia aj jaka ona poszkodowana

Gość gość
to cudownie ze w to wierzysz :) :) ta wiara.będzie ci potrzebna na dłużej :)na pewno to tylko z powodu seksu wybiegł w środku nocy i nazywał cie jej imieniem :) musisz być naprawdę mało pociągająca skoro nie chciało mu się skorzystać z ciebie :)

Gość gość
Czytam dokładnie wszystkie komentarze. PRZEJRZAŁAM CIĘ! Wiesz po co założyłaś tu ten wątek? Żeby sobie ulżyć i na siłę postanowiłaś zrobić z siebie ofiarę losu. Napisałaś jaki to on jest zły, że cię zdradza, a ją nazwałaś dziwką. Ale kochaniutka nie pomyślałaś o tym, że nikt tu nie jest na tyle głupi i nie zobaczy w tobie żadnej ofiary :) Oni ci nie robią krzywdy, to ty im zrobiłaś krzywdę kiedyś. Oni idą za głosem serca, musi ich łączyć coś wyjątkowego skoro nie mogą przestać się spotykać. A ty tylko czekasz tu aż ktoś zacznie ci współczuć, będzie cie bronic i napisze , że Agata to suka. Ja wolę bronić jej bo sie wpieprzyłaś w czyjes życie i masz za swoje. Powiem ci więcej, to dopiero początek, będziesz cierpieć jeszcze bardziej bo oni nie zakończą tego nigdy. Chcesz życ z myślą, że twoj facet ugania się ciągle za inną? że nie jesteś jego miłością? to tak żyj, powodzenia:)

Gość gość_nn
wbił mi wtedy nóż w serce kiedy zamiast usunąć od niej smsa i kochac się ze mną, poleciał do niej na seks, nikt jeszcze mnie tak nie upokorzył i nie ośmieszył, ona powinna mi za to zapłacić

Gość gość
A w czym jest ta Twoja przewaga?,w tym ze jesteś brzydsza, wredniejsza, gorsza w łóżku i głupsza?

Gość gość_nn
moja przewaga jest w tym , że jestem jego dziewczyną do której jednak rano wracał od niej, przeleciał ją i wracał ;) zaloze sie ze ściągnął ją tam tez tylko po jedno ;) nie rozumiecie , ze ona jest tylko jego kochanką?

Gość gość
Serio jesteś taka głupia czy tylko udajesz? Tu nie chodzi tylko o seks....gdyby tak było to równie dobrze mógłby to robić z tobą, a nie robi, wolał pojechać do niej i wolał z nią się przespać. Naprawdę nie widzisz, że tu chodzi o coś więcej? O tęsknotę, przywiązanie, ogromną wieź, głębokie uczucie, namiętność, to wszystko ich łączy