Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_nn

Mój chłopak mnie zdradza ze swoją byłą!!!!

Polecane posty

Gość gość
pod każdym względem jestes od niej gorsza, na pewno nie ma niczego w czym byłabyś lepsza i on to wie, dlatego woli chodzic do niej

Gość gość
A jak ty się czułas jak wracał od niej zaspokojony spełniony szczęśliwy? jak Tobie nie mówił gdzie był a.kumplami mówił ze nie może o niej zapomnieć ? wiesz o kim facet tak mówi? o miłości swojego życia nie można zapomnieć. jakby chodziło mu o seks to robilby to z tobą. czy po powrocie od niej tulil cie? kochał z tobą? mowil coś miłego ? nie NAZYWAL CIEŃ JEJ IMIENIEM hahaahah

Gość gość_nn
ja jestem gorsza? tylko ze ja wygrałam z nią bo zniszczyłam ich związek, zepsułam ich plany, mieli razem wyjechac i miec dziecko, ale ją zniszczyłam, a jedyne na co ona moze teraz liczyc to seks z nim i nic więcej, nigdy juz z nim nie bedzie

Gość gość
ty w ogóle kiedys zmądrzejesz? co sie musi stac zebys odpuścila? musisz ich przyłapać w łóżku czy wystarczy ci jak twój donosiciel znowu ci powie, że razem sypiają?

Gość gość
22:53 nic nie zniszczylas

Gość gość_nn
ten komentarz mnie bardzo zabolał : A jak ty się czułas jak wracał od niej zaspokojony spełniony szczęśliwy? jak Tobie nie mówił gdzie był a.kumplami mówił ze nie może o niej zapomnieć ? wiesz o kim facet tak mówi? o miłości swojego życia nie można zapomnieć. jakby chodziło mu o seks to robilby to z tobą. czy po powrocie od niej tulil cie? kochał z tobą? mowil coś miłego ? nie NAZYWAL CIEŃ JEJ IMIENIEM hahaahah mam łzy w oczach ;( powiedzial jej na samym początku tamtego spotkania w nocy ze nie moze o niej zapomniec ;( oczywiście ze go zaspokajała, ze szczegółami dostałam wiadomości jak mu było wspaniale ze wychodzil od niej na drugi dzien , chociaz byl umówiony z kolegami a to odwołał, jak ja mam to przeboleć, nie da sie

Gość gość
prawda musi boleć.

Gość gość
napiszę Ci teraz coś co bardziej zaboli a jest prawda....uważaj.

Gość gość
niczego nie zniszczylas :) nieco tylko odsunrlas w czasie i uwaga...jeszcze im pomogłes !!! wiesz w jaki sposób? nie widzisz zezwolenia kazdego kryzysu wychodza silniejsi i ich uczucie tylko wzrauta sama to przyznalas jak pisałaś o nim ze jest.mu z nią jeszcze lepiej. hehe pomogłas im :) ani Ty ani ten.jego pseudo kumpel nie macie na co.liczyć pewnie teraz są razem kochają się i są szczęśliwi.a ty dusimy we własnym jadzie. Brawo Ty

Gość gość_nn
brawo, udało wam sie mnie cholernie zranic! ale gdyby była milością jego zycia to by sie nie rozstawali trzeci raz!!!! a z tym ze jest im jeszcze lepiej to chodziło o seks...ze robili to do rana oby tego pożałowali, nikt mnie jeszcze nigdy tak nie potraktował jak on, poniżył mnie jako kobiete a z tym ze nazwał mnie jej imieniem nie wiem jak to wyjaśnic, musiał miec ją ciągle w glowie bezczelny

Gość gość_nn
zobaczycie, ze oni nie będą razem, nie będą szczęśliwi, nie będą mieli tego dziecka, ktore stracili, nic z tego, nie będzie tak łatwo

Gość gość
mało oj mało jeszcze wiesz o tym jakie emocje taryfa ja zakochanym w sobie ludźmi. jeśli to czyni cie szczesliwa to wierz w to że to tylko seks. ale nikt nie przyzna ci racji. ps. zranił się na własną prośbę. tak kończy się wchodzenie z buciorami w czyjeś życie. jesteś dorosła i nie szukaj winnych za swoje zachowanie. karma kotku.

Gość gość_nn
jak ona to zrobiła? siedze teraz i nie moge uwierzyc do czego doprowadziła! to było niemozliwe zeby oni jeszcze w ogole kiedys sie spotkali a co juz mówic o romansie

Gość gość
Nie dlugo ochloniesz i dotrze do ciebie to wszystko co tu pisalismy tlumaczac ci jak to wyglada z boku.

Gość gość
KARMA Cie dopadła za to że weszłas z buciorami w ich życie!!!

Gość gość_nn
jesteście niesprawiedliwi, gdyby on tu opisal tą sprawe to krytykowalibyscie jego, a jakby ona to zrobila to pisalibyscie, ze zle robi i ze to ona wchodzi w zycie moje i jego

Gość gość
glupia babo gdyby on cie kochal to by byl z taba dawno dawno temu a nie z nią, za kazdym razem wybiera JĄ, nie masz szans w tej walce i nigdy nie mialas

Gość gość kiti
Jakby on tu był na forum to bym mu napisała, że teraz jeszcze powinien na koniec spektakularnie kopnąć cie w tyłek ;) Jakby ona tu pisała to bym jej odpowiedziała, że gratuluje jej odzyskania ukochanego i że wróciło do niej to co straciła. Tobie dalej mogę jedynie życzyć żebyś spotkała kogoś z kim ułożysz sobie życie, nie krzywdź sie i odpuść

Gość gość_nn
to, że udaje przed nim ze nie mam o niczym pojecia idzie tylko na moją korzysc bo dzieki temu dalej z nią bede ale kiedy wrócą z Holandii bede go sledzic jak bedzie do niej jechal

Gość gość
kto ci dał te świetne rady zeby go śledzić? pewnie jakaś koleżanka ;) co ci to da? chcesz ich razem przyłapać żeby z ciebie drwili?

Gość gość
Jak on fo ciebie dzwoni to mowi ci ze cie kocha,teskni?

Gość gość_nn
drwic to ja moge z ich żenującej rozmowy "przyjedz do mnie" "dlaczego tak bardzo chcesz zebym przyjechala?" "bo musze cie zobaczyc" hhahahahahahahahahaha chyba raczej powinien jej napisac bo ruchac mi sie chce i tyle

Gość gość_nn
mówił mi wczesniej ze mnie kocha ;) i co wy na to?

Gość gość kiti
Wariatko w życiu liczą się głównie czyny, nie słowa. Może ci to nawet codziennie mówić, ale nie zachowuje sie jakby cie kochał. Zachowuje sie jakby nie mógł zakończyć tego co łączy go z byłą. Dlaczego tobie nie kupił biletu do Holandii skoro chodzi mu tylko o seks?

Gość gość
To napisz jeszcze kiedy ostatnio wyznal tobie milosc?zaraz cos poradzimy ;)

Gość gość_nn
zanim ta dziwka go sprowokowała tamtej nocy i wlazła do łóżka, kiedy zaczął sie z nią szmacić, od tego czasu zaczęły sie kłótnie i moja obsesja na punkcie tego czy on jest znowu u niej i co robią

Gość gość
myślisz ze chociaz raz jego wyznanie bylo szczere? on cie nigdy nie kochał! to on nie pogodzil sie z rozsatniem z nią, szukał kontaktu, polecial do niej na jedno pstryknięcie palca, czy ktos naprawde wierzy w to ze on cie kocha? bo ja nie

Gość gość_nn
kolejne cytaty z ich glupich rozmów: żebyscie sie śmiali "ile ja tak naprawde dla ciebie znacze,kim ja dla ciebie jestem" "sama sobie odpowiedz na to pytanie bo miałem byc wtedy z nią w domu a byłem z tobą"

Gość gość
Napisz do niego sms czy cie kocha,bedziesz miala czysta odp a nie wypisujesz na forum i czekasz az 1 osoba na milion napisze ze moze cie kocha i w to uwierzysz... noe widzisz tego ze to zalosne?? Napisz.

Gość gość_nn
ok napisze zaraz a powiedzcie jak sie na niej zemścić, moze uderze w najmniej spodziewanym momencie? przyłapie ich pewnego dnia i zrobie z siebie ofiare zeby bylo mu mnie szkoda i wtedy mnie nie zostawi