Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za głupia moda na zabieranie

Polecane posty

Gość gość

Wchodzę do Lidla a tam babka z psem . Ide do apteki a tam babka stoi z psem . Siedzimy ostatnio w restauracji a obok siedzą 2 kobiety z pieskiem . W każdej sytuacji pracownik/ochroniarz prosił o wyjście z pieskiem na zewnątrz .W każdej sytuacji było za przeroszeniem darcie ryja ze strony właścicieli psów . Nawet na placu zabaw ludzie przychodzą z psami . Co to za głupia moda żeby wszędzie zabierać psa ze sobą ?

Gość gość
W Rossmanie też wiecznie jakieś pretensje, bo z psem nie wolno. Ci właściciele są popieprzeni, z psem niech idą na spacer do parku, a nie do sklepu.

Gość gość
No ja ostatnio widziałam taką mamę w sklepie, która pchała wózek z dzieckiem i małym psem (razem siedzieli). Pies lizał niemowlaka po rączkach i twarzy, a ona tymi oblizanymi od psa rękoma macała warzywa i owoce. Ohyda. Dla mnie trzymanie psa w mieszkaniu jest co najmniej dziwne. Nie to żebym miała coś przeciwko psom, ale dla mnie takie wychodzenie co chwilę z bloku na siusiu byłoby męczarnią. Psy są ok. o ile ktoś ma własny kawałek ogrodu, na którym puszcza psa. A nie kurde łazi taka stara baba po osiedlu z s*****cym burkiem bez smyczy. Nawet d**y nie schyli by swoje g****o sprzątnąć.

Gość gość
0/10

Gość gość
Obrzydliwe kundle. Mnie to wkurza jak zmuszaja do obecnosci psa wlasni ci wlasciciele. To przez tych wlascicieli zbrzydly mi psy