Gość co to jest Napisano Grudzień 9, 2018 a ładne są szmatami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 9, 2018 Zapytaj starą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 9, 2018 Dlaczego tyyylu facetów jest brzydkich a jak już się trafi przystojny to kobieciarz i cwaniak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 9, 2018 E tam, stereotypy same. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 9, 2018 a dlaczego brzydcy faceci sa podli i chamowaci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 9, 2018 a dlaczego brzydkie kobiety sa zlosliwe wyrachowane i falszywe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnotherDimension 2 Napisano Styczeń 4, 2021 bo TACY są Polacy : ) I Polki ; P hehe ( w Anglii tego nie ma ) hmmm. ja lubię brzydkie, wcale nie są takie jak mówisz, ale uroda to jednak względne pojęcie ; ] Ja np. lubię chłopczyce ; P Ale one wolą starych dziadów EHH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Styczeń 4, 2021 Fajna duupa ze mnie, ale do szmaty mi daleko, chociaż zdarzyły się sytuacje z których nie jestem dumna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach