Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam bo nie wiem

Co jest dla was ważne u kobiety

Polecane posty

Gość gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Złe doświadczenia odciskaja zdecydowanie większe piętno na facetach niż kobietach co widać dokładnie na przykładzie piaskuna. Robią się z nich cyniczne, wulgarne, stetryczale dziady które udają że mają wyjebane plujac jadem na kobiety które sprowadzają do obiektu seksualnego. Obleśne. Wymagają szacunku wobec siebie myśląc że są kimś wyjątkowym i nad wyraz inteligentnym podczas gdy sami traktują drugą osobę jako niedorastajaca im do pięt pod żadnym względem. Polecam częstsze uziemianie. 

Polać Pani/Panu 👏

Gość Gość

Dziękuję nie pije na co dzień. 

Gość Gość

Ładna, zgrabna, z dużym biustem - pod tym pewnie podpisze się 90 procent facetów, jeżeli chodzi o kobiecy ideał. A pozostałe 10 procent to i tak kryptogeje. Co odstręcza? Księżniczkowatość, roszczeniowość, "kłodyzm" w łóżku. To czy jest dziewicą czy nie ma tylko znaczenie dla zakompleksionych prawików.      

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ładna, zgrabna, z dużym biustem - pod tym pewnie podpisze się 90 procent facetów, jeżeli chodzi o kobiecy ideał. A pozostałe 10 procent to i tak kryptogeje. Co odstręcza? Księżniczkowatość, roszczeniowość, "kłodyzm" w łóżku. To czy jest dziewicą czy nie ma tylko znaczenie dla zakompleksionych prawików.      

Kłodyzm...dobry kochanek nigdy nie będzie miał kłody leszczu  🙂

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Uderz w stół a nożyce się odezwą kłodo?

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Uderz w stół a nożyce się odezwą kłodo?

Frustracie znajdz sobie dziewczynę

Gość gość

dobre serce, ładna, dobra ale troche bad girl, introwertyczka, szczupła, czuła, namietna 😄

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

dobre serce, ładna, dobra ale troche bad girl, introwertyczka, szczupła, czuła, namietna 😄

to opis berutiel, czy jak jej tam.... ??

Gość Gość

Frustracie? Jesteś jeszcze śmieszniejsza w tych swoich "epitetach" kłodo.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

to opis berutiel, czy jak jej tam.... ??

nie, taką właśnie poznałem i narazie najlepsza jaką poznałem, a berutiel nie znam, 'moja' na dodatek to umysł ścisły... słodka i zła w jednym...

Gość gość
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Frustracie? Jesteś jeszcze śmieszniejsza w tych swoich "epitetach" kłodo.

Nawet pieprz...frustrat, normalny chłopak , mężczyzna szanuje kobietę, ty jeszcze nie wiesz co to jest, dla ciebie ewentualnie odpady, nigdy kobieta z klasą

Gość Gosc

Piszecie głupoty,dawno temu zaiskrzyla między nami chemia to nie liczylo się nic więcej.nie powiem była ładna,dorobilismy się dwoje dzieci,już mają swoje dzieci a nam chemia dalej buzuje.pokaze mi nieraz kogoś i powie o to mój były narzeczony,nie wnikam w to,było minelo

24 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Piszecie głupoty,dawno temu zaiskrzyla między nami chemia to nie liczylo się nic więcej.nie powiem była ładna,dorobilismy się dwoje dzieci,już mają swoje dzieci a nam chemia dalej buzuje.pokaze mi nieraz kogoś i powie o to mój były narzeczony,nie wnikam w to,było minelo

Sporo tych narzeczonych widać miała. Co lata coraz to nowych palcem pokazywać... A dzieci chociaż Twoje?

Gość Gosc
40 minut temu, Piaskun napisał:

Sporo tych narzeczonych widać miała. Co lata coraz to nowych palcem pokazywać... A dzieci chociaż Twoje?

Myślę że moje,nie będę sprawdzał,

Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Myślę że moje,nie będę sprawdzał,

Pochuizm to ciekawa życiowa filozofia. Pozdrawiam, stoiku.

Gość Gość
58 minut temu, Piaskun napisał:

Dlaczego swoje urojenia przerzucasz na obcego faceta i jego dzieci? Chyba już jesteś w takim wieku ze wypadałoby pojąć iz to że twoja była żona jest chujowa nie oznacza że każda ma złe zamiary. Idź do psychologa bo ewidentnie masz traume. Poza tym wiedz też o tym że swój do swego ciągnie więc widocznie nie byłeś wcale lepszy od tych kobiet z którymi byłeś zatem skończ pozować na kogoś kim nie jestes. 

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Dlaczego swoje urojenia przerzucasz na obcego faceta i jego dzieci? Chyba już jesteś w takim wieku ze wypadałoby pojąć iz to że twoja była żona jest chujowa nie oznacza że każda ma złe zamiary. Idź do psychologa bo ewidentnie masz traume. Poza tym wiedz też o tym że swój do swego ciągnie więc widocznie nie byłeś wcale lepszy od tych kobiet z którymi byłeś zatem skończ pozować na kogoś kim nie jestes. 

Gościu nie podniecaj się się i nie projektuj na mnie swoich traum. Tematy sprzed więcej niż 10 lat mnie nie ruszają.

Gość Gość

Takie rzeczy mnie nie podniecaja. Projekcje to akurat ty stosujesz cały czas. Napisałam o twojej wypowiedzi sprzed kilku minut więc nie odwracaj kota ogonem bo ci to słabo wychodzi. Temat wrabiania w ojcostwo mocno cię dotyka. Ciekawe czemu. Nie zmienia to jednak faktu że sugerowanie obcemu chłopu jakoby dzieci niekoniecznie muszą być jego jest wprost żenujące i świadczy właśnie o twojej projekcji którą niesłusznie zarzucasz mnie. 

12 minut temu, Gość Gość napisał:

Takie rzeczy mnie nie podniecaja. Projekcje to akurat ty stosujesz cały czas. Napisałam o twojej wypowiedzi sprzed kilku minut więc nie odwracaj kota ogonem bo ci to słabo wychodzi. Temat wrabiania w ojcostwo mocno cię dotyka. Ciekawe czemu. Nie zmienia to jednak faktu że sugerowanie obcemu chłopu jakoby dzieci niekoniecznie muszą być jego jest wprost żenujące i świadczy właśnie o twojej projekcji którą niesłusznie zarzucasz mnie. 

Właśnie widzę ciągle krnąbrnie, uporczywie i podstępnie projektujesz na mnie swoje projekcje o projektowaniu przeze mnie projekcji na temat Twoich projekcji. Niedługo już nie będzie na całym świecie projekcji bo wszystkie projekcje znajdą się w Twoich projekcjach! 

"Poszukiwany poszukiwana" polecam.

Gość Gość

Cóż. Niczego innego nie spodziewałam się po typie twojego pokroju bo doskonale go znam. Do bólu monotematyczny i przewidywalny. Żegnam. 

Gość kobieta
2 godziny temu, Gość gość napisał:

i tu sie mylisz . sa klody , ktorym dobry kochanek nie pomoze . tyle w temacie ! 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość kobieta napisał:

i tu sie mylisz . sa klody , ktorym dobry kochanek nie pomoze . tyle w temacie ! 

Ten dobry to ty? Jak z tobą nie chciała to ona kłoda a ty mistrz? 

Gość Gość
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Widać że masz kompleksy, pewnie jesteś kiepska w łóżku.

Gość gość

Uważaj lala bo pękniesz z tej złości. To nie jest żadne obrażanie kobiet, tylko stwierdzenie, że u wiele występuje niestety beznadziejny "kłodyzm". Ubodło cię to tak strasznie, więc zapewne jesteś kłodą wybitną. 

Gość gosc
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Umiesz czytac ? W tytule jest napisane kobieta . 

Gość a jeszcze tyle atrakcji !
9 godzin temu, Piaskun napisał:

Moja droga, na poważnie, to miłe, że zaczynasz patrzyć na moją osobę z troską i dbać o moje życie towarzyskie ale chyba za bardzo utożsamiasz awatar z osobą. W rzeczywistości mogę swój cynizm, bezwzględność i zwątpienie w kondycję człowieka  skrywać za zgoła inną fasadą - z flirtem nie mam problemu.

Oczywiście ,że nie masz z tym problemu,mając tyle profili ,to nie jest trudno ,ale czasem wyczyść ten filtr ,bo zatkany i łatwo cię rozpoznać !

Nie potrzebuję tego co oferuje mi większość kobiet, bo to chujowy interes. A na krótko też jest wcale zabawnie. Samotnej starości się nie obawiam bo jej nie dożyję. 

Kobiety jeszcze coś ci oferują ? Dla ciebie to przecież, już przeszłość ! Równolatki twoje ,raczej szykują się do drogi ,odmawiając pacierze ,a młodsze omijają cię ,bo cóż możesz im ofiarować teraz ,no może masz na myśli internet ,to może jeszcze coś możesz, od kamuflażu jesteś przecież specem !

Ok, no dobra prawie poważnie. Ciężko mi się pozbyć szyderstwa.

Ty nie tylko szyderstwa nie możesz się pozbyć ! Internet to twoje życie ,z niego nie zrezygnujesz bo byś zdechł !Starości samotnej się tez nie obawiasz ,bo tak źle nie jest ,prawda ? Żona ,szwagierka, rodzina ! Sam nie jesteś !

24 minuty temu, Gość a jeszcze tyle atrakcji ! napisał:

Qui pro quo słodyczku.

Gość Gość
31 minut temu, Gość a jeszcze tyle atrakcji ! napisał:

Nie obrażaj mnie nazywając mnie siostrą twojej rozkraczonej

Gość gość
43 minuty temu, Gość gość napisał:

Uważaj lala bo pękniesz z tej złości. To nie jest żadne obrażanie kobiet, tylko stwierdzenie, że u wiele występuje niestety beznadziejny "kłodyzm". Ubodło cię to tak strasznie, więc zapewne jesteś kłodą wybitną. 

nie wiesz co to szacunek i bedziesz miał odpady, tyle w temacie